2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Günaydınnn
Olsun canım sağlığın için mecbur, maddi manevi zor valla çok.
Ben de regl olucam sanırım ağrısını çekiyorum. Şimdi estrofeme başladım gün gün ama ben sabah akşam içicem tekrar yazdırdıgımda sistem vericek mi bi b*k anlamadım bu işten

ay inşallah canım Opudan sonra ilk regl oldum daha yeni 2 reglden sonra başlayacağım ilaç olarak ne kullanıyorlar estrofem falan mı acaba piyasada yokmuş sanırım o ilaç
Hayır var biz kolay bulduk ben transfer oldum estrofem folik asit kan sulandırıcı ve bir antibiyotik kullandım ilk 3 gün muayene sonrası kaçıncı gün embriyosuysa progesteron iğnesine başlanılıyor benimki beş gündü 5. Günün sonu transfer oldum t+2 deyim

Dozu yüksek olursa veriyor karşılıyor devlet ben günlük 3 doz kullanıyorum karşıladı devlet

Ayy hayırlı olsun kaçıncı günde kan vereceksiniz

bana dün 3 kutu estrofem yazdı dr ama ilk kullanımım diye bitanesini karşılıyormuş devlet...
2sini ücretli aldım

O ne ise yariyormus canım hangi değerin düşük çıktı

Sen cok farkli tedavi goruyorsun canim regl olmadan mi baslatti estrofeme doktor seni heralde rahim hazirlansin diye öyle yapti benim içtiğim ilacta da estrofem ve progestan varmis rahim daha guzel hazirlansin transfere diye öyle yapmis doktor yapay zeka amcam öyle dedi

bana dün 3 kutu estrofem yazdı dr ama ilk kullanımım diye bitanesini karşılıyormuş devlet...
2sini ücretli aldım
Ne kadar ödedin ücretli olanlara? Ücretli de vermiyorlar bu arada burda sistem ne veriyorsa onu veriyor sadece

Kızz estrofem yarın başlıyomuş ben bugün sandım sabah içtim bitane bişey olur mu devreleri yaktık yeminle. Progestan 6 haziranda başlıyor benim 8 inde de promester ampul ekleniyor 3 günde bir kalçadan

Ne kadar ödedin ücretli olanlara? Ücretli de vermiyorlar bu arada burda sistem ne veriyorsa onu veriyor sadece
Sistem vermese bile ucretli vermek zorunda canım ben hep ucretli almistim sistem vermiyo yani devlet karsilamiyo demislerdi gecen senelerde 100 kusur veriyordum kutusuna şimdi ne oldu bende bilmiyorum bide bu ilaci pozitifi olursa 12.haftaya kadar kullanıyor galiba eski doktorum öyle demişti ben o yuzden fazla fazla aldim olurda pozitif olursa sıkıntı cekmeyim diye

Kızz estrofem yarın başlıyomuş ben bugün sandım sabah içtim bitane bişey olur mu devreleri yaktık yeminle. Progestan 6 haziranda başlıyor benim 8 inde de promester ampul ekleniyor 3 günde bir kalçadan
Yok canim biseycik olmaz bi taneden nolacak ben progestani daha once hic igne olarak kullanmadim belki tutunmama sebebi oydu sadece fitik veriyordu doktor belkide progestan eksik kaliyordu devlet maalesef transfer gunu degerlere bakmıyor ama kalcadan olan cok acitiyo diyolar amaan valla hep bize Allah'ım cektigimiz cileleri mukafata dönüştürsun insallah

Ayy sağol kuzum korktum bir an valla benim ful ilaçlı yapay siklus mu diyolar regl olacağım güne kadar doktor verdiği ilaçlarla ayarlıyor o yüzden transfer tarihim opudan sonra verildi direkt. Ay valla kabadan yazmışlar ama göbekten yapsak olmuyo mu acaba bi sorucam onu doktoruma bütün çileyi kadın çekiyor anasını satayım

Çok geçmiş olsun bu arada canım Allah bir daha yaşatmasın acinizi biz taa buralardan hissettik biz buralardan sarsildik sizin yasadiklarinizi tahmin bile edemiyorum
Allah razı olsun cnm
O ne ise yariyormus canım hangi değerin düşük çıktı
kan değerim demir vs cnm
valla cnm toplu ilaç alımı olduğu için o ikisi ne kadar bilmiyorum ama sanırım 600 dedi yada başkasına dedi

`