Günaydınnngünaydınnnnnnnn güzel anne adayları
varmı yeni haberler
benm kan değerim düşük çıktı o yüzden feminer-C ekledi.. pfff dr cok seviyorum felan ama verdiği ilaçlar hep özel
buda doğuma kadarmış ben heray en az zaten 2-3 bin ilaçlara verecem demek
Hayır var biz kolay bulduk ben transfer oldum estrofem folik asit kan sulandırıcı ve bir antibiyotik kullandım ilk 3 gün muayene sonrası kaçıncı gün embriyosuysa progesteron iğnesine başlanılıyor benimki beş gündü 5. Günün sonu transfer oldum t+2 deyimay inşallah canımOpudan sonra ilk regl oldum daha yeni 2 reglden sonra başlayacağım ilaç olarak ne kullanıyorlar estrofem falan mı acaba piyasada yokmuş sanırım o ilaç
Dozu yüksek olursa veriyor karşılıyor devlet ben günlük 3 doz kullanıyorum karşıladı devletGünaydınnn
Olsun canım sağlığın için mecbur, maddi manevi zor valla çok.
Ben de regl olucam sanırım ağrısını çekiyorum. Şimdi estrofeme başladım gün gün ama ben sabah akşam içicem tekrar yazdırdıgımda sistem vericek mi bi b*k anlamadım bu işten
Sanırım ilk defa aldığım için 1 kutu verdi tekrar yazdırınca 2-3 kutu verirDozu yüksek olursa veriyor karşılıyor devlet ben günlük 3 doz kullanıyorum karşıladı devlet
Ayy hayırlı olsun kaçıncı günde kan vereceksinizHayır var biz kolay bulduk ben transfer oldum estrofem folik asit kan sulandırıcı ve bir antibiyotik kullandım ilk 3 gün muayene sonrası kaçıncı gün embriyosuysa progesteron iğnesine başlanılıyor benimki beş gündü 5. Günün sonu transfer oldum t+2 deyim
Yan etkilerini yaşadınız mı ilacın mide bulantısı depresyon gibi?Dozu yüksek olursa veriyor karşılıyor devlet ben günlük 3 doz kullanıyorum karşıladı devlet
Teşekkür ederim 1 Haziran test günüm inşallah evet ilkinde bende bir aldım ikincide tekrar yazdırdık 3 kutu aldıkAyy hayırlı olsun kaçıncı günde kan vereceksiniz
Hayır sadece biraz şişlik yaşadım ve biraz duygusal olarak hassaslaştımYan etkilerini yaşadınız mı ilacın mide bulantısı depresyon gibi?
Teşekkür ederim canımHayır sadece biraz şişlik yaşadım ve biraz duygusal olarak hassaslaştım
Teşekkür ederimTeşekkür ederim canımgüzel haberlerini bekliyoruz
bana dün 3 kutu estrofem yazdı dr ama ilk kullanımım diye bitanesini karşılıyormuş devlet...Günaydınnn
Ben de regl olucam sanırım ağrısını çekiyorum. Şimdi estrofeme başladım gün gün ama ben sabah akşam içicem tekrar yazdırdıgımda sistem vericek mi bi b*k anlamadım bu işten
Çok geçmiş olsun bu arada canım Allah bir daha yaşatmasın acinizi biz taa buralardan hissettik biz buralardan sarsildik sizin yasadiklarinizi tahmin bile edemiyorumevet cnm hatayda deprem olunca bidaha başlayamadım öylece kaldılar
O ne ise yariyormus canım hangi değerin düşük çıktıgünaydınnnnnnnn güzel anne adayları
varmı yeni haberler
benm kan değerim düşük çıktı o yüzden feminer-C ekledi.. pfff dr cok seviyorum felan ama verdiği ilaçlar hep özel
buda doğuma kadarmış ben heray en az zaten 2-3 bin ilaçlara verecem demek
Sen cok farkli tedavi goruyorsun canim regl olmadan mi baslatti estrofeme doktor seni heralde rahim hazirlansin diye öyle yapti benim içtiğim ilacta da estrofem ve progestan varmis rahim daha guzel hazirlansin transfere diye öyle yapmis doktor yapay zeka amcam öyle dediGünaydınnn
Ne kadar ödedin ücretli olanlara? Ücretli de vermiyorlar bu arada burda sistem ne veriyorsa onu veriyor sadecebana dün 3 kutu estrofem yazdı dr ama ilk kullanımım diye bitanesini karşılıyormuş devlet...
2sini ücretli aldım
Kızz estrofem yarın başlıyomuş ben bugün sandım sabah içtim bitane bişey olur muSen cok farkli tedavi goruyorsun canim regl olmadan mi baslatti estrofeme doktor seni heralde rahim hazirlansin diye öyle yapti benim içtiğim ilacta da estrofem ve progestan varmis rahim daha guzel hazirlansin transfere diye öyle yapmis doktor yapay zeka amcam öyle dedi
Sistem vermese bile ucretli vermek zorunda canım ben hep ucretli almistim sistem vermiyo yani devlet karsilamiyo demislerdi gecen senelerde 100 kusur veriyordum kutusuna şimdi ne oldu bende bilmiyorum bide bu ilaci pozitifi olursa 12.haftaya kadar kullanıyor galiba eski doktorum öyle demişti ben o yuzden fazla fazla aldim olurda pozitif olursa sıkıntı cekmeyim diyeNe kadar ödedin ücretli olanlara? Ücretli de vermiyorlar bu arada burda sistem ne veriyorsa onu veriyor sadece
Yok canim biseycik olmaz bi taneden nolacak ben progestani daha once hic igne olarak kullanmadim belki tutunmama sebebi oydu sadece fitik veriyordu doktor belkide progestan eksik kaliyordu devlet maalesef transfer gunu degerlere bakmıyor ama kalcadan olan cok acitiyo diyolar amaan valla hep bizeKızz estrofem yarın başlıyomuş ben bugün sandım sabah içtim bitane bişey olur mudevreleri yaktık yeminle. Progestan 6 haziranda başlıyor benim 8 inde de promester ampul ekleniyor 3 günde bir kalçadan
Ayy sağol kuzum korktum bir anYok canim biseycik olmaz bi taneden nolacak ben progestani daha once hic igne olarak kullanmadim belki tutunmama sebebi oydu sadece fitik veriyordu doktor belkide progestan eksik kaliyordu devlet maalesef transfer gunu degerlere bakmıyor ama kalcadan olan cok acitiyo diyolar amaan valla hep bizeAllah'ım cektigimiz cileleri mukafata dönüştürsun insallah
Allah razı olsun cnmÇok geçmiş olsun bu arada canım Allah bir daha yaşatmasın acinizi biz taa buralardan hissettik biz buralardan sarsildik sizin yasadiklarinizi tahmin bile edemiyorum
kan değerim demir vs cnmO ne ise yariyormus canım hangi değerin düşük çıktı
valla cnm toplu ilaç alımı olduğu için o ikisi ne kadar bilmiyorum ama sanırım 600 dedi yada başkasına dediNe kadar ödedin ücretli olanlara? Ücretli de vermiyorlar bu arada burda sistem ne veriyorsa onu veriyor sadece