2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Evet katı beslenmemek lifli gıdalar tüketmek önemli, sigara konusunda biraz zorlanacağım şuan hâlâ içiyorum transferden sonra bırakırım artık inşallah

Kızlar merhaba ….

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben varım. Haziran adeti ile tedaviye başlayacağım inşallah. Nisan transferi negatif olmuştu.

Evet katı beslenmemek lifli gıdalar tüketmek önemli, sigara konusunda biraz zorlanacağım şuan hâlâ içiyorum transferden sonra bırakırım artık inşallah
transferden sonra psik. olarakda daha cok zorlayabilir aslında cnm
şimdidenmi başlasan

Ben varım. Haziran adeti ile tedaviye başlayacağım inşallah. Nisan transferi negatif olmuştu.
şans ve dua ile hadi baklım hepimiz pozitif olsun

tablomuz varmı

kim önce transfer oluyor

Sorunlar çözüldü şimdilik beklenen tarihte yaptıracağım, psikolojik olarak çok zormuş süreç gerçekten
Evet öyle bazen beden olarak iyi gozuksekte mental açıdan kolay olmuyo toparlanmak sevindim adınıza :)

Yok kuzum drosetil içiyordum bugün bitti muhtemelen 4-5 güne olurum regl
Bende cyclo progynova içiyorum normalde reglim bayrama denk geliyordu nasil yapicam diyordum eger bu ilaci icerken regl olmazsam bayramdan sonraya denk geliyor bakalim benimde bir haftam var ayy hadi az kaldi çok heyecanli

Bence simdiden birak canim transfere hazirlik surecinde de cok önemli çünkü transfer olana kadarda içme bence regl olunca birak canim bende tek tuk iciyorumda regl olunca tamamen birakicam

Bende cyclo progynova içiyorum normalde reglim bayrama denk geliyordu nasil yapicam diyordum eger bu ilaci icerken regl olmazsam bayramdan sonraya denk geliyor bakalim benimde bir haftam var ayy hadi az kaldi çok heyecanli
Net tarih vermediler mi kuzum ben regli falan hesaplamıyorum hiç net tarih verdikleri için regliden nee kadar sonra falan bilmiyorum pek

Net tarih vermediler mi kuzum ben regli falan hesaplamıyorum hiç net tarih verdikleri için regliden nee kadar sonra falan bilmiyorum pek
Yok canim ilac bitiminden 10 gun icerisinde regl olursun dediler hatta hocam kesin adet olmam demi ilaci kullanirken yoksa bayrama denk geliyo reglim dedim kesin olmazsin diyemem ama olursanda sorub yok biz iki gun acigiz buraya gelirsin dedi ben corumdayim tedaviye Kayseri'ye gidis geliş yapiyorum

Hadi bakalım netleşince haber ver mutlaka az kaldı hazirana heyecanlıı

`