Ben de çok severiimmseni severimmmmmmmmmmmm
seni çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çatladım burda herkes dönsün eskisi gibi olalım diye
en güzel en tatlı en neşeli en harika haber
ohhhh mis missssssss
topiğimize yeni beybiler geliyor
çok özledik seni... hoş döndün bebeğim.. güzel kalpli arkadaşım
çokta iyi yaptın kuzucumBen de çok severiimmhoş buldum biricigiimm çok özledim döndüm aranıza
sağlıkla inşallah kuzum..Kizlar kontrolden ciktin şimdi gördük bebisleri biri oturuyordy göstermedi bacak arasini göremedik onu digeri net gördü doktor kizim olacak inşallahgostermeyenide 3 hafta sonraki kontrolumde gorecem insallah doktor balik yagina ve demire başlattı coraspirini kesti ignen yeter dedi bebislerin biri 11cm digeri 9 cm olmus cok kucukler yaa dahaa
Bir kızımız daha geliyorKizlar kontrolden ciktin şimdi gördük bebisleri biri oturuyordy göstermedi bacak arasini göremedik onu digeri net gördü doktor kizim olacak inşallahgostermeyenide 3 hafta sonraki kontrolumde gorecem insallah doktor balik yagina ve demire başlattı coraspirini kesti ignen yeter dedi bebislerin biri 11cm digeri 9 cm olmus cok kucukler yaa dahaa
Kizlar kontrolden ciktin şimdi gördük bebisleri biri oturuyordy göstermedi bacak arasini göremedik onu digeri net gördü doktor kizim olacak inşallahgostermeyenide 3 hafta sonraki kontrolumde gorecem insallah doktor balik yagina ve demire başlattı coraspirini kesti ignen yeter dedi bebislerin biri 11cm digeri 9 cm olmus cok kucukler yaa dahaa
sağlıkla inşallah kuzum..
bence cumartesi dr gittiğimde
magnezyum ve bi sürü vitamin içeren bi takviye verdi
demir ilacı verdi aç karna
ama coraspirine devam... iğnem yok
Bir kızımız daha geliyorbence diğeri de erkek sağlıkla büyüsünler
Bir kızımız daha geliyorbence diğeri de erkek sağlıkla büyüsünler
Ben de @Sulgen için öyle hissediyorum bi erkek bi kız gibi balım
ikincisi erkekse iki duyguyu yaşar cok iyi olur @Sulgen .. ama kızsada güzel olur.. ben kız kardeş hasreti cok çektim
ama erkek olsa gösterirmiydi acaba..
benimki çok arsız... cumartesi kontrolde sağ sol ön arka.. bütün mal ortada... insan bi kapatır bu kadar arsız olmaya gerek yok
Amin amin canimBir kızımız daha geliyorbence diğeri de erkek sağlıkla büyüsünler
Sağol canim benim inşallah yaa saglicakla buyusunler çok şükür bin şükür bugunumuze 8 senedir bugunlerin hayalini kuruyordum şimdi yaşıyorum Allah'ım dileyen isteyen bu yolda emek veren herkese saglikli sihhatlice nasip etsin tarifsiz duygular gercektenAyy harika haber bitanemm gözünüz aydınÇok şükür vallahi
Minnoşlar daha da büyüyecek annesi
Benim de iğne bitti coraspin'e devam bitanem
Hahahha kız Allah seni benim kizda oyleydi vas asagi durmus acmis ne var ne yok oteki edeblice oturmus bagdas kurmus bide yaaa ölücemikincisi erkekse iki duyguyu yaşar cok iyi olur @Sulgen .. ama kızsada güzel olur.. ben kız kardeş hasreti cok çektim
ama erkek olsa gösterirmiydi acaba..
benimki çok arsız... cumartesi kontrolde sağ sol ön arka.. bütün mal ortada... insan bi kapatır bu kadar arsız olmaya gerek yok
İşte buuuuu, bugün aldığım en güzel haberKızlarr herkese selaaammmm
Uzun bir aradan sonra kendimi toparladım ve tekrar buradayım
Yeni topik açmaya gönlüm razı olmadı
Kürtaj sonrası bugün 2.reglimi oldum ve Perşembe günü doktora gidip tekrar sürece başlıyorum
Tahmini 3 Ekim gibi transferim olur diye düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa
Son kurşunumu da atayım dedim
Sizleri de sessiz sessiz takip ettim bu arada, hepinizi çok özledim
Canım beniim hoşbuldummİşte buuuuu, bugün aldığım en güzel haberevine hoşgeldin caksy, yokluğun çok hissediliyordu dönmene çok sevindim
Bu sefer her şey çok güzel olsun, hadi gel aramıza heyecanla bekliyoruz seni
Hayırla sağlıkla tez zamanda yetiş inşallahCanım beniim hoşbuldummyetişicem size arkanızdan geliyorum
Kendisi neredeee gelsin o da burayaaao zaman @caksy haberi üstüne bide ben size bi haber vereyim...
bir arkadaşımız daha vardı Ysima hatırlayanız varmı bilmiyorum.. oda baya aktifti.. biliyorsunuz aynı şehirdeyiz biz.. birbirimize yoldaş olduk...
oda caksy gibi.. tekrar denemeye karar verdiefsaneler sahaya dönüyor inşallah ikisinden de cok güzel haberler alacaz
darısı aramızda olup giden tüm arkadaşlarımızdan aynı mücadeleyi duymak.. herkesi bekliyoruz
Sağol canim benim inşallah yaa saglicakla buyusunler çok şükür bin şükür bugunumuze 8 senedir bugunlerin hayalini kuruyordum şimdi yaşıyorum Allah'ım dileyen isteyen bu yolda emek veren herkese saglikli sihhatlice nasip etsin tarifsiz duygular gercekten
Hahahha kız Allah seni benim kizda oyleydi vas asagi durmus acmis ne var ne yok oteki edeblice oturmus bagdas kurmus bide yaaa ölücemaslinda onceki kontrolumde doktor erkege benziyor demişti bilmiyorum bakalım erkek olursa aynen ikisinide tadarim kiz olursada harika olur baci olurlar birbirlerine