2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Ben de çok severiimm hoş buldum biricigiimm çok özledim döndüm aranıza

Kizlar kontrolden ciktin şimdi gördük bebisleri biri oturuyordy göstermedi bacak arasini göremedik onu digeri net gördü doktor kizim olacak inşallah gostermeyenide 3 hafta sonraki kontrolumde gorecem insallah doktor balik yagina ve demire başlattı coraspirini kesti ignen yeter dedi bebislerin biri 11cm digeri 9 cm olmus cok kucukler yaa dahaa

sağlıkla inşallah kuzum..

bence cumartesi dr gittiğimde
magnezyum ve bi sürü vitamin içeren bi takviye verdi
demir ilacı verdi aç karna
ama coraspirine devam... iğnem yok

Bir kızımız daha geliyor bence diğeri de erkek sağlıkla büyüsünler

Ayy harika haber bitanemm gözünüz aydın Çok şükür vallahi
Minnoşlar daha da büyüyecek annesi

sağlıkla inşallah kuzum..

bence cumartesi dr gittiğimde
magnezyum ve bi sürü vitamin içeren bi takviye verdi
demir ilacı verdi aç karna
ama coraspirine devam... iğnem yok

Benim de iğne bitti coraspin'e devam bitanem

Bir kızımız daha geliyor bence diğeri de erkek sağlıkla büyüsünler
Ben de @Sulgen için öyle hissediyorum bi erkek bi kız gibi balım

ikincisi erkekse iki duyguyu yaşar cok iyi olur @Sulgen .. ama kızsada güzel olur.. ben kız kardeş hasreti cok çektim
ama erkek olsa gösterirmiydi acaba..

benimki çok arsız... cumartesi kontrolde sağ sol ön arka.. bütün mal ortada... insan bi kapatır bu kadar arsız olmaya gerek yok

Kesinlikle ya kız kardeş gibisi de yok gerçekten
Ahahaha desene epey rahatçı bizim oğlan
Minnoş da diyemiyorum bak artık

Ayy harika haber bitanemm gözünüz aydın Çok şükür vallahi
Minnoşlar daha da büyüyecek annesi

Benim de iğne bitti coraspin'e devam bitanem
Sağol canim benim inşallah yaa saglicakla buyusunler çok şükür bin şükür bugunumuze 8 senedir bugunlerin hayalini kuruyordum şimdi yaşıyorum Allah'ım dileyen isteyen bu yolda emek veren herkese saglikli sihhatlice nasip etsin tarifsiz duygular gercekten

Hahahha kız Allah seni benim kizda oyleydi vas asagi durmus acmis ne var ne yok oteki edeblice oturmus bagdas kurmus bide yaaa ölücem aslinda onceki kontrolumde doktor erkege benziyor demişti bilmiyorum bakalım erkek olursa aynen ikisinide tadarim kiz olursada harika olur baci olurlar birbirlerine

İşte buuuuu, bugün aldığım en güzel haber evine hoşgeldin caksy, yokluğun çok hissediliyordu dönmene çok sevindim

Bu sefer her şey çok güzel olsun, hadi gel aramıza heyecanla bekliyoruz seni

İşte buuuuu, bugün aldığım en güzel haber evine hoşgeldin caksy, yokluğun çok hissediliyordu dönmene çok sevindim

Bu sefer her şey çok güzel olsun, hadi gel aramıza heyecanla bekliyoruz seni
Canım beniim hoşbuldumm yetişicem size arkanızdan geliyorum

o zaman @caksy haberi üstüne bide ben size bi haber vereyim...

bir arkadaşımız daha vardı Ysima hatırlayanız varmı bilmiyorum.. oda baya aktifti.. biliyorsunuz aynı şehirdeyiz biz.. birbirimize yoldaş olduk...

oda caksy gibi.. tekrar denemeye karar verdi efsaneler sahaya dönüyor inşallah ikisinden de cok güzel haberler alacaz

darısı aramızda olup giden tüm arkadaşlarımızdan aynı mücadeleyi duymak.. herkesi bekliyoruz

Kendisi neredeee gelsin o da burayaaa

Amin aminn canım benimm
Aynı, dolu dolu 8 sene benim de..
Seni çok iyi anlıyorum..
İnşallah bizlerin sağlıkla tamamına erer
Dileyen herkese de Rabbim en kısa zamanda ve en hayırlı şekilde nasip eder

Bağdaş kurması
Maşallah annesii

`