Ayy neresi orası çok pahalıymış yaa yazık harbiden3 bin miii kizz ben Haziran'da tedavi olurken bile 8.500 dü. Püü yazıklar olsun bu kadar fark olur mu ya. Benim tüp bebek icin verdiğim paradan sonra iki kere ilaçlar ne zaman bitecek diye sormaya gittim 22 bin verdim yazık ya
Ben kendi tüp bebek dr muayneye gidiormKızlar ya bir şey merak ediyorum şuan tüp bebek doktorlarinda muayene ücreti ne kadar? Benimki en son 11 bin olmuştu
Kızlar ya bir şey merak ediyorum şuan tüp bebek doktorlarinda muayene ücreti ne kadar? Benimki en son 11 bin olmuştu
Ayy senin de çok iyiymiş ya, bu hikaye de yanan ben oldumBen kendi tüp bebek dr muayneye gidiorm
Kısmet olursa doğumuda o yaptırcak
muayne ücreti 2.500 :)))
Senin de yüksek ama 11 bin gerçekten çok çok fazlaymış. Ankara benimBen de kendi tüp bebek doktorumla devam ediyorum, 8 bin canım..
Maalesef İstanbul'daysan ve iyi bir yere gideyim diyorsan fiyatlar çok yüksek oluyor..
bende dr zeval gelmesin ben doğuruna kadar dua ediyorumAyy senin de çok iyiymiş ya, bu hikaye de yanan ben oldumAllah'tan bir daha işim kalmadi orasiyla. İkinci çocuğa kadar..
Senin de yüksek ama 11 bin gerçekten çok çok fazlaymış. Ankara benimçocuk bize pahalıya patladı ama olsun canı sağ olsun
Hangi sehirdeydi senin doktorunnbende dr zeval gelmesin ben doğuruna kadar dua ediyorum
ilk doğumum cok iyiydi, hiç izimde yok, inşallah buda olur
ondan başkasında doğurmak istemiyorum
Ayy senin de çok iyiymiş ya, bu hikaye de yanan ben oldumAllah'tan bir daha işim kalmadi orasiyla. İkinci çocuğa kadar..
Senin de yüksek ama 11 bin gerçekten çok çok fazlaymış. Ankara benimçocuk bize pahalıya patladı ama olsun canı sağ olsun
Hatayda cnmHangi sehirdeydi senin doktorunn
Benim doktor da 7500 diyince iki kere muayene oldum sonra başka doktor buldum hem farklı sehirleyiz git gel çok maliyetli oluyor maalesefAyy senin de çok iyiymiş ya, bu hikaye de yanan ben oldumAllah'tan bir daha işim kalmadi orasiyla. İkinci çocuğa kadar..
Gözün aydın canım benim bir minnos kız daha geliyorCanım kızlar iyi akşamlar
Bugün Fetal sonucu çıktı,
Çok şükür sağlıklı ve pembe dediler
Rabbim sağlıkla, kolaylıkla tamamına erdirsin hepimizin inşallah
Cok sevindim canim geliyor kizceler saglikla gelsinler pembisler hayırlı olsunCanım kızlar iyi akşamlar
Cnmmm gözün aydınnnCanım kızlar iyi akşamlar
Gözün aydın canım benim bir minnos kız daha geliyor
Cok sevindim canim geliyor kizceler saglikla gelsinler pembisler hayırlı olsun
Cnmmm gözün aydınnn
Sağlıkla kucağına al inşallah
Gözün aydın canımcım sağlıkla,mutlulukla kucagina alirsin insallahCanım kızlar iyi akşamlar