2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

3 bin miii kizz ben Haziran'da tedavi olurken bile 8.500 dü. Püü yazıklar olsun bu kadar fark olur mu ya. Benim tüp bebek icin verdiğim paradan sonra iki kere ilaçlar ne zaman bitecek diye sormaya gittim 22 bin verdim yazık ya
Ayy neresi orası çok pahalıymış yaa yazık harbiden

Kızlar ya bir şey merak ediyorum şuan tüp bebek doktorlarinda muayene ücreti ne kadar? Benimki en son 11 bin olmuştu

Ben de kendi tüp bebek doktorumla devam ediyorum, 8 bin canım..
Maalesef İstanbul'daysan ve iyi bir yere gideyim diyorsan fiyatlar çok yüksek oluyor..

Ben kendi tüp bebek dr muayneye gidiorm
Kısmet olursa doğumuda o yaptırcak
muayne ücreti 2.500 :)))
Ayy senin de çok iyiymiş ya, bu hikaye de yanan ben oldum Allah'tan bir daha işim kalmadi orasiyla. İkinci çocuğa kadar..

Ben de kendi tüp bebek doktorumla devam ediyorum, 8 bin canım..
Maalesef İstanbul'daysan ve iyi bir yere gideyim diyorsan fiyatlar çok yüksek oluyor..
Senin de yüksek ama 11 bin gerçekten çok çok fazlaymış. Ankara benim çocuk bize pahalıya patladı ama olsun canı sağ olsun

bende dr zeval gelmesin ben doğuruna kadar dua ediyorum
ilk doğumum cok iyiydi, hiç izimde yok, inşallah buda olur
ondan başkasında doğurmak istemiyorum

Kesinlikle canım
Canları sağ olsun

Benim doktor da 7500 diyince iki kere muayene oldum sonra başka doktor buldum hem farklı sehirleyiz git gel çok maliyetli oluyor maalesef

Benim tup bebek doktorumun 7500 du en son burda da 1600 e gidiyorum hakkaten cok pahali buyuk sehirler yaa Allah yardimciniz olsun oralarda devlet hastaneside sıkıntı mecbur özele gidiyorsun

Canım kızlar iyi akşamlar
Bugün Fetal sonucu çıktı,
Çok şükür sağlıklı ve pembe dediler
Rabbim sağlıkla, kolaylıkla tamamına erdirsin hepimizin inşallah
Gözün aydın canım benim bir minnos kız daha geliyor

Cok sevindim canim geliyor kizceler saglikla gelsinler pembisler hayırlı olsun

Gözün aydın canımcım sağlıkla,mutlulukla kucagina alirsin insallah hep boyle guzel haberler alalım

`