2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Cok cok sevindimmmm cok umutluyum insallah cok guzel haberler alacagiz o da gelsin soylede elimizden gelen destegi verelim burasi bana cok iyi geliyor

Bu arada transfer tarihim belli olduuuu

8 Ekim’de inşallah yarın ilaçlarıma başlıyorum
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ysima sana yetişecek ozaman.. regl olmayı bekliyor

Amin aminn canım benimm
Aynı, dolu dolu 8 sene benim de..
Seni çok iyi anlıyorum..
İnşallah bizlerin sağlıkla tamamına erer
Dileyen herkese de Rabbim en kısa zamanda ve en hayırlı şekilde nasip eder
Amin canim amin inşallah

Cok guzel canim gelsinler tabi yaa birakmak yok öyle bende ilk grubumu birakmamistim halada takiplesiyoz kizlarla valla ben onlardan 4 sene sonra kavuştum ama olsun

Cok guzel canim gelsinler tabi yaa birakmak yok öyle bende ilk grubumu birakmamistim halada takiplesiyoz kizlarla valla ben onlardan 4 sene sonra kavuştum ama olsun
senin şu mücadelen herkese örnek olsun zaten beybim benim
evlatların seninle gurur duyacak ilerde

senin şu mücadelen herkese örnek olsun zaten beybim benim
evlatların seninle gurur duyacak ilerde
Sağol kuzum benim valla bi hayalin varsa pesinden kosmayinca olmuyor canim dustuk yinede kalktık geldik buralara eminimki hayali peşinde koşan herkes bir gun buralara gelecek umut varsa her zaman gucte var savaşta var kolay şeyler yaşamadım ama şükür sonu güzel bitti iki asilama iki rahim filmi uc kez histereskopi prp kac farkli doktor 7 kez transfer hic kolay değildi ama yeminle umudum hic kırılmadi uzuldum bikac gun sonra yeniden istedim toparladim hemen bunda da hazirdim negatife valla esime hemen yine deneyelim diyodum hic beklemeyelim esim guluyodu senin su azmine hayranim diye sonucta tup bebek dahi deneyemeyen o kadar insan varli biz cok sansliyiz o yüzden savasmaya devam düşmek yok niz güçlü kadinlariz anneleriz

Hee kiz sorma bela gostermedi kendini keyfi yerindeydi galiba

Çoook yerindedir inşallah canım benim

O kadar güzel bir yerden bakmışsın ki.. hiç öyle düşünmemiştim tebrik ediyorum seni bitanem..

@gs0303 kızzz sen nereye kayboldun

Kızlar ya bir şey merak ediyorum şuan tüp bebek doktorlarinda muayene ücreti ne kadar? Benimki en son 11 bin olmuştu
Benim doktorum 3 bin, o da 2 ayda mı 3 ayda mı 1 kere veriyorsun, 11 ne allah aşkına

Merhaba maslak acıbadem veya altunizade bahçrci umutta tüp bebek yaptıran var mı ?

Benim doktorum 3 bin, o da 2 ayda mı 3 ayda mı 1 kere veriyorsun, 11 ne allah aşkına
3 bin miii kizz ben Haziran'da tedavi olurken bile 8.500 dü. Püü yazıklar olsun bu kadar fark olur mu ya. Benim tüp bebek icin verdiğim paradan sonra iki kere ilaçlar ne zaman bitecek diye sormaya gittim 22 bin verdim yazık ya

`