• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Merhaba siz bi kac gun once keseyi gormustunuz galiba transfer sonrasi 16. Gunde acaba kese icinde embriyo ve yolk sac gordu mu kese boyutunuz neydi
Canım hiç onlardan bahsetmedi doktor. Keseyi gördü ve iyi dedi. Benimde o heyecanla hiç bunları sormak aklıma gelmedi. Bacaklarımda kramplar oluyor dicektim onu bile unuttum. Haftaya cuma kalp atışına gidince söyleyeceğim.

Kızlar merhabalar bende 22 Eylül de transfer oldum pazartesi kese görmeye gideceğim benle aynı gün transfer olup kese görmeye giden var mı
Ben varım 😊 T+16 da karında. Ultrasonla göründü benim canım. Belkide benim erken tutunmaydi bilemiyorum. Burda herkes daha geç cagirilmis. Bana öğrendikten dört beş gün sonra keseyi görmem için gidebilirsin dediler gordukte cok şükür.

Kızlar merhabalar bende 22 Eylül de transfer oldum pazartesi kese görmeye gideceğim benle aynı gün transfer olup kese görmeye giden var mı🫠
Canım senin beta da ilk zaman bir yavaş artış olup sonra düzelmişti sanki hatırladım.o yüzden geç cagirmislardir.sen stres yapma inşallah gorursun ☺️

Canım hiç onlardan bahsetmedi doktor. Keseyi gördü ve iyi dedi. Benimde o heyecanla hiç bunları sormak aklıma gelmedi. Bacaklarımda kramplar oluyor dicektim onu bile unuttum. Haftaya cuma kalp atışına gidince söyleyeceğim.
Ay evet insan heycanlaniyor bende 15. Gunde gittim karindan bakti cok sukur keseyi gorduk ama yolk sac ve embriyo henuz erken dedi ben sormustum haftaya da cagirdi ama kalp atisini duyamayabiliriz haftaya da dedi. Benim su an 4+2 erkenmis bunlar icin Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin

Şuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile 🥹🐣
Canım bende tam seninle aynıyım. Bende dün öğrendim. Haftaya mı çağırdı seni doktor ? Bana salı günü tekrar kan ver dedi 300 çıktı beta

Kızlar suan 4+3deyım kasıklarımdan ayagıma atan agrı vardı bugun kasıklarımdakı agrı bıraz cogaldı sızdede varmı bu durum sankı hastalanacakmısım gıbı

Kızlar suan 4+3deyım kasıklarımdan ayagıma atan agrı vardı bugun kasıklarımdakı agrı bıraz cogaldı sızdede varmı bu durum sankı hastalanacakmısım gıbı
Aynı benimde öyle sanki regl olucam gibi uyandığım an başlıyor ağrım doktor normal dedi bana yerleşme bazen uzun sürüyormuş

Canım senin beta da ilk zaman bir yavaş artış olup sonra düzelmişti sanki hatırladım.o yüzden geç cagirmislardir.sen stres yapma inşallah gorursun ☺️
Yok kuzum stres yaptığım için değil soruyorum öyle çok heyecanlıyım Allah’ıma şükürler olsun bu günlere geldik bakalım 🫠🫠

Merhaba arkadaşlar tüm hamile kalan arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik diliyorum inşallah 9 ay su gibi geçer.Evlatlarimizi kucağımıza sağlıkla alırız 🤰🥰🙏
Insallah aba benim 9 ay degilmis ikizler 35
Kese goruntusunu chat gbt ye yakin cekip atabilirsen bilgi veriyor

Bende 24 eylülde transfer oldum 3 ekimde hamile olduğumu öğrendim yakınmışızz 😊 ben yarın başka doktora kese görmeye gideceğim siz kaçıncı gün gördünüzzz keseyi? Tek transfer mi oldunuz? Tüp bebek doktorumda haftaya çağırdı haftaya gideceğim ona acaba bende kalp atışı duyabilir miyim 😊
Ben transfer sonrası 18.gün gördüm keseyi. Evet yakınız haftaya kalp atışı için çağırdılar inşallah duyabiliriz 😊

Kızlar bende çok açık belli belirsiz kahverengi lekelenme oluyor çok korktum ya bir şey mi oldu acaba

Kabızlik sorunu yaşayan var mi ekmeği tam bugday sadece sabah ceyrek yiyorum pilav makarna hamur isi yemiyorum.hic bir hazir icecek sarkuteri yok en az 2 lite su iciyorum arada kefir ve probiyotik takviyede kullaniyorum ama yine ayniyim gunde sadece 2 ana ögün yiyorum ve 2 ara (1 porsiyon meyve 1 avuç kuruyemis )daha ne yapabilirim bilmiyorum ki bugun ciktim yavas yavas 1 saat yurudum geldim daha ne yapiyim yani bilemiyorum

Kabızlik sorunu yaşayan var mi ekmeği tam bugday sadece sabah ceyrek yiyorum pilav makarna hamur isi yemiyorum.hic bir hazir icecek sarkuteri yok en az 2 lite su iciyorum arada kefir ve probiyotik takviyede kullaniyorum ama yine ayniyim gunde sadece 2 ana ögün yiyorum ve 2 ara (1 porsiyon meyve 1 avuç kuruyemis )daha ne yapabilirim bilmiyorum ki bugun ciktim yavas yavas 1 saat yurudum geldim daha ne yapiyim yani bilemiyorum
Kuru kayisi ve yaş incir zeytin yagi avakado kahvaltida yiyorum

Back
X