• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Merhaba siz bi kac gun once keseyi gormustunuz galiba transfer sonrasi 16. Gunde acaba kese icinde embriyo ve yolk sac gordu mu kese boyutunuz neydi
Canım hiç onlardan bahsetmedi doktor. Keseyi gördü ve iyi dedi. Benimde o heyecanla hiç bunları sormak aklıma gelmedi. Bacaklarımda kramplar oluyor dicektim onu bile unuttum. Haftaya cuma kalp atışına gidince söyleyeceğim.

Kızlar merhabalar bende 22 Eylül de transfer oldum pazartesi kese görmeye gideceğim benle aynı gün transfer olup kese görmeye giden var mı
Ben varım 😊 T+16 da karında. Ultrasonla göründü benim canım. Belkide benim erken tutunmaydi bilemiyorum. Burda herkes daha geç cagirilmis. Bana öğrendikten dört beş gün sonra keseyi görmem için gidebilirsin dediler gordukte cok şükür.

Kızlar merhabalar bende 22 Eylül de transfer oldum pazartesi kese görmeye gideceğim benle aynı gün transfer olup kese görmeye giden var mı🫠
Canım senin beta da ilk zaman bir yavaş artış olup sonra düzelmişti sanki hatırladım.o yüzden geç cagirmislardir.sen stres yapma inşallah gorursun ☺️

Canım hiç onlardan bahsetmedi doktor. Keseyi gördü ve iyi dedi. Benimde o heyecanla hiç bunları sormak aklıma gelmedi. Bacaklarımda kramplar oluyor dicektim onu bile unuttum. Haftaya cuma kalp atışına gidince söyleyeceğim.
Ay evet insan heycanlaniyor bende 15. Gunde gittim karindan bakti cok sukur keseyi gorduk ama yolk sac ve embriyo henuz erken dedi ben sormustum haftaya da cagirdi ama kalp atisini duyamayabiliriz haftaya da dedi. Benim su an 4+2 erkenmis bunlar icin Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin

Back
X