Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Selamlar dün gece ani bir kararla idrar testi yaptım ve damlattığım gibi koyu ikinci çizgi belirdi. 18 gün önce lekelenmeyle başlayan kanamam oldu bat günüm olduğu için adet olduğumu düşünüp hamileliği hiç düşünmedim ama hep lekelenme görerek geçti adet günlerim. Ben adet sanıyordum ama değilmiş. Günüm dolmasına rağmen halen lekelerim devam edince bir sorun mu var acaba diye düşünüyordum. Birkaç gündür halsizlik mide dönmesi de yaşayınca hamile miyim acaba dedim ve pozitif görünce ufak bir şok yaşadım. Bu kadar uzun süren yerleşme kanaması olur mu riskli bir durum mu var diye endişeleniyorum
Bence de içiniz rahat etsin ertelemeyin bi doktora görünün

Yok ya gece bazen bulantı oluyor onun dışında kasık ağrılarım da gitti 3-4 gündür hiç hamile değilim gibi

Kızlar benim hiç belirtim yok normal mi bu? Beta 1256 çıktığı günün ertesi 4,7mm olarak gördü keseyi doktor. Ama üç gündür hiç belirtim yok . Korkuyorum açıkçası normal mi bu durum?
Selam canım benim de beta 5000 üzeri belirtim yok ama doktor normal dedi her şey

Kızlar kan değerim 54 çıkmış adet günüm bugün az mı sizce

Anladım bana az gibi geldi ama

Günaydınlar herkese tek taraflı kasık agrım bazen oluyordu ama bu ara bazen kasığıma kramp girip çıkıyor yani uzun değil ama ağrılı bunu yaşayan varmı doktora gitiğimde soracağım

Merhaba bilgisi olan icin soruyorum ilk haftalarda progestan kullanımı batma sancı vs gibi belirtileri ağrıları azaltır mı

Merhaba bilgisi olan icin soruyorum ilk haftalarda progestan kullanımı batma sancı vs gibi belirtileri ağrıları azaltır mı
Ben aşılamada kullanmıştım kendisinin yan etkilerinde var ama ilk trimesterde bu ağrılar çok normalmiş rahim genişlemeye başladığı için.

Ayyyy artık belirti okumaktansa burayı okumak ne kadar değişik bir hismiş 2.5 yılın sonunda benim de bebeğim doğum tarihi 9 Kasım gösteriyor 10 martta 60 değerle öğrendim
Ahahha o kadar haklısınnn kiiii 🙏🏻 Sağlıkla kavuşun inşallah 💖

Merhabalar,
son adet 9 Şubat 22 Şubatta Gonal f iğne ile aşılama yaptırdım. Bu ay beklenen adet 9 Marttı. 10Mart beta 38.7 11 Mart betası 62 çıktı. sizce sağlıklı devam eder mi. yarın doktor kontrolüm var.
İnşallah sorunsuz devam eder. Gittiniz mi doktora?

Ben aşılamada kullanmıştım kendisinin yan etkilerinde var ama ilk trimesterde bu ağrılar çok normalmiş rahim genişlemeye başladığı için.
Evet ağrı olması normal ama Ağrım azaldıda genelde yok gibi ondan sordum

Back
X