- Emoji Skoru
- 946
- Puanlar
- 18
Yapıyor doktorlar keseyi gördükten sonra anladığım kadarıylaTesti var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıyor doktorlar keseyi gördükten sonra anladığım kadarıylaTesti var mı
Bence de içiniz rahat etsin ertelemeyin bi doktora görününSelamlar dün gece ani bir kararla idrar testi yaptım ve damlattığım gibi koyu ikinci çizgi belirdi. 18 gün önce lekelenmeyle başlayan kanamam oldu bat günüm olduğu için adet olduğumu düşünüp hamileliği hiç düşünmedim ama hep lekelenme görerek geçti adet günlerim. Ben adet sanıyordum ama değilmiş. Günüm dolmasına rağmen halen lekelerim devam edince bir sorun mu var acaba diye düşünüyordum. Birkaç gündür halsizlik mide dönmesi de yaşayınca hamile miyim acaba dedim ve pozitif görünce ufak bir şok yaşadım. Bu kadar uzun süren yerleşme kanaması olur mu riskli bir durum mu var diye endişeleniyorum
Yok ya gece bazen bulantı oluyor onun dışında kasık ağrılarım da gitti 3-4 gündür hiç hamile değilim gibi
Selam canım benim de beta 5000 üzeri belirtim yok ama doktor normal dedi her şeyKızlar benim hiç belirtim yok normal mi bu? Beta 1256 çıktığı günün ertesi 4,7mm olarak gördü keseyi doktor. Ama üç gündür hiç belirtim yok . Korkuyorum açıkçası normal mi bu durum?
İki gün sonra artması önemliKızlar kan değerim 54 çıkmış adet günüm bugün az mı sizce
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinAnladım bana az gibi geldi ama
İlk gün olduğu için az çıkıyor gecikme ilerledikçe değer artar inşallah merak etmeyinKızlar kan değerim 54 çıkmış adet günüm bugün az mı sizce
Ben aşılamada kullanmıştım kendisinin yan etkilerinde var ama ilk trimesterde bu ağrılar çok normalmiş rahim genişlemeye başladığı için.Merhaba bilgisi olan icin soruyorum ilk haftalarda progestan kullanımı batma sancı vs gibi belirtileri ağrıları azaltır mı
Ahahha o kadar haklısınnn kiiiiAyyyy artık belirti okumaktansa burayı okumak ne kadar değişik bir hismiş 2.5 yılın sonunda benim de bebeğim doğum tarihi 9 Kasım gösteriyor 10 martta 60 değerle öğrendim
Aminnn hepimiz inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAhahha o kadar haklısınnn kiiiiSağlıkla kavuşun inşallah
![]()
AmiiinnAminnn hepimiz inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah sorunsuz devam eder. Gittiniz mi doktora?Merhabalar,
son adet 9 Şubat 22 Şubatta Gonal f iğne ile aşılama yaptırdım. Bu ay beklenen adet 9 Marttı. 10Mart beta 38.7 11 Mart betası 62 çıktı. sizce sağlıklı devam eder mi. yarın doktor kontrolüm var.
Merhaba ikinci beratı verdiniz mi?Aminnn hepimiz inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Bilgeeeee pozitif gördün mü yoksaaaaİnşallah sorunsuz devam eder. Gittiniz mi doktora?
Evet ağrı olması normal ama Ağrım azaldıda genelde yok gibi ondan sordumBen aşılamada kullanmıştım kendisinin yan etkilerinde var ama ilk trimesterde bu ağrılar çok normalmiş rahim genişlemeye başladığı için.
Belli olmuyor zaten genelde gaz olduğunda sancı vuruyor yada kendini yorduğunda dinlendiğin rahat geçirdiğin günler benimde çok nadir oluyorEvet ağrı olması normal ama Ağrım azaldıda genelde yok gibi ondan sordum