Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Evet haklısın çok teşekkür ederim 🙂
Canım benim içini rahat tut betası 1900lerde arkadaşım keseyi göremedi kahroldu 2 gün sonra gitti çok rahat karından gözüktü. Senin betada oralarda kalmıştır belki hiç korkma erken gitmişsindir

Kızlar sağlık ocağında yarın ikinci kez beta vereceğim aile hekimim illa 48.saatte yükselmeyi görelim dedi. Ben kan tahlillerime de baktırmak istiyorum sizce bakarlr mı demire tsh falan ? Baktıran varmı illa bana hastaneye git dermi şuan hastaneye biraz uzakta oturuyorum

Canım benim içini rahat tut betası 1900lerde arkadaşım keseyi göremedi kahroldu 2 gün sonra gitti çok rahat karından gözüktü. Senin betada oralarda kalmıştır belki hiç korkma erken gitmişsindir
İnsallah öyledir canım bida gidicem haftaya

Kızlar sağlık ocağında yarın ikinci kez beta vereceğim aile hekimim illa 48.saatte yükselmeyi görelim dedi. Ben kan tahlillerime de baktırmak istiyorum sizce bakarlr mı demire tsh falan ? Baktıran varmı illa bana hastaneye git dermi şuan hastaneye biraz uzakta oturuyorum
Ben bugün gittim aile hekimine ,vitamin olarak b12,d vitamini ve folik bakıyoruz dedi ,haricinde de demir ,tiroit ,kan sayımı da istedi ama baktı yani 🙏🏻

Ben bugün gittim aile hekimine ,vitamin olarak b12,d vitamini ve folik bakıyoruz dedi ,haricinde de demir ,tiroit ,kan sayımı da istedi ama baktı yani 🙏🏻
Aa tamam canım ben de yarın bi isteyeyim o zaman ben bi de emziriyorum ya depolar ne alemde allah bilir

5+0 dan keseyi gördüm ben çok şükür Allah’ıma, iki hafta sonraya kalp atışı için gideceğim. Allah’ın izniyle onu da duysam. Her şey bebeğime zarar verecek diye korkuyorum yediğim içtiğim ettiğim hareket, kızlar hepimiz aynı durumdayız sağ salim 12 haftayı atlatalım hep birlikte burada kutlayalım

Sağlık ocağı bakar hepsine de sabah 10 a kadar gel diyor

5+0 dan keseyi gördüm ben çok şükür Allah’ıma, iki hafta sonraya kalp atışı için gideceğim. Allah’ın izniyle onu da duysam. Her şey bebeğime zarar verecek diye korkuyorum yediğim içtiğim ettiğim hareket, kızlar hepimiz aynı durumdayız sağ salim 12 haftayı atlatalım hep birlikte burada kutlayalım
ayyyy hayırlı uğurlu olsuuuun 🥳 kese boyutunuz kaç çıktı

Sağlık ocağı bakar hepsine de sabah 10 a kadar gel diyor
Aynen benim ilk beta 2600 geldi hastaneye gitsem kese göreceğim hala beta vermekle uğraşıyorum djfjfjfj aile hekimi yine de kan ver dedi ben bi kaç hafta sonra gideceğim hastaneye

Valla farkında değiliz ama şuan enn önemli dönemdeyiz organ gelişimi beyin gelişimi herşey çok önemli bol su içip meyve yiyip, ceviz tüketmemiz lazım

12.haftadan önce demir magnezyum falan başlamıyorlar sanırım
Olabilir , bilmiyordum, o kadar tecrübem yok ki 🫢
Şuan sadece folik ve d vitamini kullanıyorum vitamin olarak öyle verdiler , ben de neden vitaminim yok diyordum gidince soracaktım.

Olabilir , bilmiyordum, o kadar tecrübem yok ki 🫢
Şuan sadece folik ve d vitamini kullanıyorum vitamin olarak öyle verdiler , ben de neden vitaminim yok diyordum gidince soracaktım.
Bana da 12. Haftaya kadar sadece folik asit dedi
Normalde magnezyum balık yağı kullanıyorum birakmami soyledi

Ğ
Aynen benim ilk beta 2600 geldi hastaneye gitsem kese göreceğim hala beta vermekle uğraşıyorum djfjfjfj aile hekimi yine de kan ver dedi ben bi kaç hafta sonra gideceğim hastaneye
Neden şimdi gitmıyosun canım

Kesin baktır canım. Ben de rutin baktırmıştım 5+6 yım şu an. Tsh yüksek çıktı. Doktor tekrsr teyit için istedi. Yine yüksek çıktı yarın sonuç için tekrar gideceğim. Bu beni çok strese soktu. Aslında doktor geç kalınmadığını bebekte bir sorun yaratmadığını söylüyor ama maalesef internete girmek gibi bir hata yaptım. Bebekte gelişim geriliği görülebileceği ve düşük rskini arttıracağı söyleniyor. Beynim hep olumsuza odaklı sanki. Çok gerginim 😔

Back
X