Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
ben sizi anlıyorummm ben de bir kayıp yaşadım daha dpo 3 te test yapmaya başlamıştım 🥲en yakın zamanda rabbim nasip etsin bir kaç gün sonra sizin de beta artışlarınızı konusmaya baslayalım inşAllah. ben de bugün kese görmeye gittim 5.5 mm idi kesemiz. rabbim hepimize hayırlı ve mutlu edecek haberler almayı nasip etsin inşAllah
Amin inşallah, sizin son betanız ne zaman ve kaçtı acaba

Aynen bende bir haftadır test yapıyorum nerdeyse.dün doktor kan yaparken bile daha erken ama bakalım yine de dedi.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.amiiinnn
bence hiç moral bozmayın benim battan 1 gün sonra betam negatifti, battan 4 gün sonra 13 olarak öğrendim. umutsuzluk en kötüsü biz iyiyi düşünmeye devam edelim iyi olsun 🌸

bence hiç moral bozmayın benim battan 1 gün sonra betam negatifti, battan 4 gün sonra 13 olarak öğrendim. umutsuzluk en kötüsü biz iyiyi düşünmeye devam edelim iyi olsun 🌸
Aa çok iyi.aynen öyle güzel düşünmek istiyorum

5+5 teyim bugün güne kanamayla başladım. Hem de kocaman pıhtılar geliyor. 3 kere hastaneye gittim her seferinde kese yerinde duruyordu. Umarım devamı gelir.

Yumurtlamadqn sonra kaçıncı günde gördün yani.Hayırlı olsun.bende silik gördüm ama neyse artık tam kanda çıkmadan yazmam bir daha 🙂 Allah herkesin gönlüne göre versin
Cnm ben adetimin başlamasına 6 gün hala her gün test yaptım. Her gün de silik çıktı

Mehaba kizlar bende bugun ogrendim beta hcg 966 cikti 1.gecikme gunumde hayirlisi ile Allah kucagimiza almayi nasip etsin 🙏🙏

Çok normal beta değeri 1000 üzeri olduğunda görülebiliyor diye biliyorum
Baya ağladım ama. Aşırı uykum var uyuyamıyorum doktor da hiç açıklama yapmadı görmedim dedi geçti. Benim de sinirler baya bozuk. Tsh 4.5 olmuş boğazım şişmiş çok artmış anlamadım neden bu kadar aşırı olduğunu

Herkese merhaba, ben bugün uygulamaya göre 5+4’te ilk muayeneye gittim. Doktor kesenin 4.haftaya uyumlu olduğunu söyledi. Haftaya yine çağırdı. Daha önce bir kaybım olduğu için moralim çok bozuldu. Sizce bu kese büyüklüğü normal mi?😓

7EA16281-AEBB-4447-A29B-302D6A7E100F.webp
7EA16281-AEBB-4447-A29B-302D6A7E100F.webp

aaa manyak. normalde 4. hafta bat günü oluyor ortalama. insanlar zaten gebeliğini 4. haftada öğreniyor kese görmeye 1-1.5 hafta sonra gidiyor. kesinlikle şoke oldum zaten kimsenin 4. haftada kesesi oluşmaz ki. bence canınızı sıkmayın benimki geç döllenme eğer adet tarihimi baz alırsam 6+4 te kesem 5.5 mm cıktı sizinkinden bile küçük. canınızı sıkmayın bence gayet güzel büyümüş minik susam 🫠😍

Herkese merhaba, ben bugün uygulamaya göre 5+4’te ilk muayeneye gittim. Doktor kesenin 4.haftaya uyumlu olduğunu söyledi. Haftaya yine çağırdı. Daha önce bir kaybım olduğu için moralim çok bozuldu. Sizce bu kese büyüklüğü normal mi?😓
Benimde aynısı oldu, 5+0 da gittim 4,7 mm çıktı kese yani 0,47 cm .beta HCG bir gün öncesi 1256 çıkmıştı. Doktorum kese ile beta uyumlu geç döllenme olmuştur dedi.4+2 ile uyumlu bu dedi. son adet tarihim 2 şubat normalde , 8 şubata aldı. Tedirgin olmayın sizin betanız en son hangi gün kaçtı?

Benim 12 mart yani dün gittiğimde doktor karındangöremedi vajinal zar zor gördü yolk sacı. Kese 10 mm yolk sac 2.3 mm. Her hafta doktora gidiyorum kendisi çağırmıştı aslında😄 birdaha kalp atışına ne zaman gitsem bilmiyorum bayram giriyor

Back
X