Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Benim de böyle uzun süre çıkmayan kan sonucum öğrendim ki kaybolmuş bence bu saate kadar çıkmasıysa bir kere daha baktırın
Hala çıkmadı. haftasonu olduğu için kimseye ulaşamam mecbur pazartesiyi bekleyeceğim ne kadar sinir oldum anlatamam

Bende bugün öğrendim 5+2 dedi
Benim 2022 yılında dış gebeliğim oldu.sağ tüpüm alındı.sonra tüp bebek denedik oda kimyasal oldu.nasıl hamile kaldım hiç bilmiyorum mucize gibi birşey
Tek endişendiğim dış gebelik,mol gebelik vs birde yaşım 38 Buda endişelendiriyor
Bugün doktora gittik keseyi gördü embriyoyu gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Değerim 10000 den fazla ve son adet tarihim 9 şubat
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keseyi ve embriyoyu gördüyse dış gebelik ihtimali kalmamış işte rahat olun

Benim 2022 yılında dış gebeliğim oldu.sağ tüpüm alındı.sonra tüp bebek denedik oda kimyasal oldu.nasıl hamile kaldım hiç bilmiyorum mucize gibi birşey
Tek endişendiğim dış gebelik,mol gebelik vs birde yaşım 38 Buda endişelendiriyor
Bugün doktora gittik keseyi gördü embriyoyu gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Keseyi gördüyseniz rahimde dış gebelik riski kalmamıştır. Değeriniz de çok iyi daha önce 10binnduymadım bu grupta, rahat olun bnce. Hayırlı olsun.

Kızlar merhaba ben de şu an 5+1 görünüyorum 🥰Belirtileriniz ne durumda ben de 2 gündür çok afedersiniz ishal durumu var üşüttüm mü anlamıyorum ne yediysem dokunuyor gibi oldu. Karnım da regl benzeri ara ara ağrıyor. Allahtan çok şiddetli değil. Böyle belirtiler yaşayan var mı acaba

Kızlar merhaba ben de şu an 5+1 görünüyorum 🥰Belirtileriniz ne durumda ben de 2 gündür çok afedersiniz ishal durumu var üşüttüm mü anlamıyorum ne yediysem dokunuyor gibi oldu. Karnım da regl benzeri ara ara ağrıyor. Allahtan çok şiddetli değil. Böyle belirtiler yaşayan var mı acaba
5+2 yim hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum üstelik yemek yedikten sonra mide bulantısına benzer bir şey yaşıyorum, kendi tembelliğim mi bilmiyorum ama uykum var sürekli 😁

Canım kaç gün gecikme ile 10000 çıktı beta

Herkese merhaba,
Son adet tarihim 10 şubat
Ovülasyonu bu ay takip etmedim.
Takvimlerde 25-28 şubat arası gösteriyor beklenen adet tarihi de 10-14 mart arası gösteriyordu.
7 mart,8 mart,9,10 mart erken gebelik test yaptım negatif çıktı.
13 mart sabahı kahverengi lekelenme gelmeye başladı bende regl oldum sandım.Ama ped boştu afedersiniz silince geliyor kahverengilik test yaptım çift çizgi çıktı
Bugün 14 mart kan verdim beta 28.60,
Takvim hesabına göre 4+4 e göre çok küçük değil mi?
Doktor alttan muayene etti kese gibi bir yuvarlak var ama emin olamıyorum dedi kese boyu 2.9cm çıktı
2 kimyasalım var :( korkuyorum diyorsunuz?
Acaba geç döllenme mi

Herkese merhaba,
Son adet tarihim 10 şubat
Ovülasyonu bu ay takip etmedim.
Takvimlerde 25-28 şubat arası gösteriyor beklenen adet tarihi de 10-14 mart arası gösteriyordu.
7 mart,8 mart,9,10 mart erken gebelik test yaptım negatif çıktı.
13 mart sabahı kahverengi lekelenme gelmeye başladı bende regl oldum sandım.Ama ped boştu afedersiniz silince geliyor kahverengilik test yaptım çift çizgi çıktı
Bugün 14 mart kan verdim beta 28.60,
Takvim hesabına göre 4+4 e göre çok küçük değil mi?
Doktor alttan muayene etti kese gibi bir yuvarlak var ama emin olamıyorum dedi kese boyu 2.9cm çıktı
2 kimyasalım var :( korkuyorum diyorsunuz?
Acaba geç döllenme mi
Merhaba geç yumurtlamadır muhtemelen 2 güne bir takip edin betayı insallah sağlıklıdır kötü düsnmeyin

Merhaba geç yumurtlamadır muhtemelen 2 güne bir takip edin betayı insallah sağlıklıdır kötü düsnmeyin
İnşallah doktor duphaston ve progestan fitil verdi onu kullanıyorum kahverengi silince çok çok silik geliyor bide rahim ağzı baktı temiz dedi acaba yerleşme kanaması mı emin olamadım

İnşallah doktor duphaston ve progestan fitil verdi onu kullanıyorum kahverengi silince çok çok silik geliyor bide rahim ağzı baktı temiz dedi acaba yerleşme kanaması mı emin olamadım
Her ihtimale karsı kullanın progestan iyi gelebilir lekelenmenize iciniz rahat eder

Merhaba ben de 5+6 yım keseyi gördük çarşamba günü kalp için gideceğim inşallah duyulur bayrama girmeden duymak istiyorum ama benim hiç belirtim yok yani bulantım vs. Sadece göğüs hassasiyeti var normal mi acaba

iyi geceler

Back
X