- Emoji Skoru
- 140
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel artmış benceKızlar ayın 12sinde kan testi 54 çıktı 14nde yani akşamki kanda 276 çıktı artış nasıl sizce
Çokk sevindimKızlar 5+6 bugün gördük keseyi ve bebeği boşuna evham yapmışım. Kalp atışı içinde bayramdan sonra çağırdı doktor
Merhaba hayırlı olsunn. 2 gün sonra tekrar kan testi ver beta artısı çok önemli iki katına çıkıyorsa problem yoktur. Oruç tutuyosan tutma ve hurma yeme ramazanda yediğimiz doktorum beni özellikle uyardı kasılmayı artırıyomuş. Cinsel ilişkiden uzak dur. Bol su iç ve hep dinlen ağır iş de yapma. Kasık ağrısı normal rahim büyüyo benimde hala var. Hazımsızlık içinde soda iç iyi geliyorMerhabalar herkese sağlıkla kucaklara almak nasip olsunbugün 75 beta ile öğrendim bende. Adetlerim genelde 27-34 günler arasında seyrederdi pek düzenli degildi. bugün 30. Günde verdim kan ve böyle cikti dikkat etmem gereken bir sey var mi? Pazartesi doktora muayeneye gideceğim. Belirti olarak da kasık agrisi ve mide hazımsızlıği yasiyorum geceleri uyandırıp uyutmuyor bu sekilde :)
Hayırlı olsun canımMerhabalar herkese sağlıkla kucaklara almak nasip olsunbugün 75 beta ile öğrendim bende. Adetlerim genelde 27-34 günler arasında seyrederdi pek düzenli degildi. bugün 30. Günde verdim kan ve böyle cikti dikkat etmem gereken bir sey var mi? Pazartesi doktora muayeneye gideceğim. Belirti olarak da kasık agrisi ve mide hazımsızlıği yasiyorum geceleri uyandırıp uyutmuyor bu sekilde :)
Bende biraz bekleyip gidin doktora keseyi bebeği görmek için erken galibaÇok güzel artmış bence
Merhabalar cok teşekkür ederim hepimizin hayırlı olsun inşallahMerhaba hayırlı olsunn. 2 gün sonra tekrar kan testi ver beta artısı çok önemli iki katına çıkıyorsa problem yoktur. Oruç tutuyosan tutma ve hurma yeme ramazanda yediğimiz doktorum beni özellikle uyardı kasılmayı artırıyomuş. Cinsel ilişkiden uzak dur. Bol su iç ve hep dinlen ağır iş de yapma. Kasık ağrısı normal rahim büyüyo benimde hala var. Hazımsızlık içinde soda iç iyi geliyor
Cok teşekkür ediyorum hepimizin hayırlı olsun sağlıkla kucaklara alalim miniklerimiziHayırlı olsun canım![]()
AminnCok teşekkür ediyorum hepimizin hayırlı olsun sağlıkla kucaklara alalim miniklerimizi![]()
Merhaba benim de sizin gibi oldu. Tam keseyi gördüm 2 günnsonra 5+4 de pıhtılı kanamam oldu ama oluk oluk. Ertesi gün azalarak kahveye döndü. Kese bebek duruyordu. Sonra 5.gün sonunda tekrar kırmızıya dönünce ertesi gün doktora gittim yani dün 6+3 kalp atışı oluşmuştu. Kanama alanı ufalmıştı ama yine vardı o da geçer inşallah. Benim de sizin gibi ağrı olmadı doktorlar ona bakıyor daha çok düşüğün en büyük belirtisi ağrı diyorlarÇok teşekkür ederim. Kanaman 3 gün sürebilir dedi doktor. Dün o pıhtıları attıktan sonra bugün pıhtılı değil normal kahverengi kanama geliyor. Bu olumlu bir gelişme sanırım kesenin içinde etrafında biriken kanlar atıldı. Çarşamba günü kalp atışını duymaya gideceğiz umarım sağlıklıdır.
Size de çok geçmiş olsun. Umarım sağlıkla ilerler. 3 farklı doktor görüşü de aldım hepsi de dediğiniz gibi yoğun bir ağrı olmadığı sürece endişelenmene gerek yok dedi. Sizin de tüp bebek mi acaba ? Tüp bebek hamileliklerinde 10 kişiden 8inde bu kanama oluyor dedi doktorum. 10. Haftaya giden bir tanıdığım da oluk oluk pıhtılar atmaya devam ediyormuş. Rahim içindeki kan vücutta emilemeyip dışarı atıyormuş.Merhaba benim de sizin gibi oldu. Tam keseyi gördüm 2 günnsonra 5+4 de pıhtılı kanamam oldu ama oluk oluk. Ertesi gün azalarak kahveye döndü. Kese bebek duruyordu. Sonra 5.gün sonunda tekrar kırmızıya dönünce ertesi gün doktora gittim yani dün 6+3 kalp atışı oluşmuştu. Kanama alanı ufalmıştı ama yine vardı o da geçer inşallah. Benim de sizin gibi ağrı olmadı doktorlar ona bakıyor daha çok düşüğün en büyük belirtisi ağrı diyorlar
Teşekkürler inşallah siz de kalp atışlarını duyarsınız ve içiniz bir nebze de olsa rahatlar. Evet benim de tüp bebek. Ama ne acildeki doktor ne kendi doktorum tüp bebekle alakasından bahsetmedi. Gebeliğin her döneminde başımıza gelebiliyor dediler. Hatta kendi tüp bebek doktorum yatman bir şeyi değiştirmez dedi ama ben yine de acile gittiğimde rapor aldım dinlendim 5 gün.Size de çok geçmiş olsun. Umarım sağlıkla ilerler. 3 farklı doktor görüşü de aldım hepsi de dediğiniz gibi yoğun bir ağrı olmadığı sürece endişelenmene gerek yok dedi. Sizin de tüp bebek mi acaba ? Tüp bebek hamileliklerinde 10 kişiden 8inde bu kanama oluyor dedi doktorum. 10. Haftaya giden bir tanıdığım da oluk oluk pıhtılar atmaya devam ediyormuş. Rahim içindeki kan vücutta emilemeyip dışarı atıyormuş.
Cinsel ilişkiden uzak durmayı ve hep dinlenmeyi doktor mu önerdi neye göre öneri yaptınız? Riskli gebelik değilse bu ikisine de gerek yok hasta değiliz hamileyizMerhaba hayırlı olsunn. 2 gün sonra tekrar kan testi ver beta artısı çok önemli iki katına çıkıyorsa problem yoktur. Oruç tutuyosan tutma ve hurma yeme ramazanda yediğimiz doktorum beni özellikle uyardı kasılmayı artırıyomuş. Cinsel ilişkiden uzak dur. Bol su iç ve hep dinlen ağır iş de yapma. Kasık ağrısı normal rahim büyüyo benimde hala var. Hazımsızlık içinde soda iç iyi geliyor
Canım kısa yürüyüşler de yap, sürekli yatma. Vücutta kan akışı olsun.Teşekkürler inşallah siz de kalp atışlarını duyarsınız ve içiniz bir nebze de olsa rahatlar. Evet benim de tüp bebek. Ama ne acildeki doktor ne kendi doktorum tüp bebekle alakasından bahsetmedi. Gebeliğin her döneminde başımıza gelebiliyor dediler. Hatta kendi tüp bebek doktorum yatman bir şeyi değiştirmez dedi ama ben yine de acile gittiğimde rapor aldım dinlendim 5 gün.
Acile gittiğim doktor da kadın hastalıkları doktoruydu. O da bu tarz kanamalar normal yollu gebeliklerde de oluyor ama genelde tüp bebekte bu durum daha fazla görülüyor dedi. Kendi doktorum da 10 hastasından 8inde bu durumun olduğunu söyledi. Şimdi Salı gününü bekliyorum gerginlikle umarım içim rahatlar. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahTeşekkürler inşallah siz de kalp atışlarını duyarsınız ve içiniz bir nebze de olsa rahatlar. Evet benim de tüp bebek. Ama ne acildeki doktor ne kendi doktorum tüp bebekle alakasından bahsetmedi. Gebeliğin her döneminde başımıza gelebiliyor dediler. Hatta kendi tüp bebek doktorum yatman bir şeyi değiştirmez dedi ama ben yine de acile gittiğimde rapor aldım dinlendim 5 gün.
Biliyorum riskli gebelik değilse yapılabilir fakat gebeliğin 12 haftası bebeğin organlarının oluştuğu bi süre risk olsun yada olmasın ilişki rahim kasılmalarını tetiklediği için doktorlar önlem amaçlı uzak durmayı tavsiye ediyor sonrası zaten serbestCinsel ilişkiden uzak durmayı ve hep dinlenmeyi doktor mu önerdi neye göre öneri yaptınız? Riskli gebelik değilse bu ikisine de gerek yok hasta değiliz hamileyiz
Canım benim ili sene önce Bi düşük var kürtaj la sonuçlandı şimdi valla gidesim yok direk kalp atışını duymak istiyorum o yüzden bayramdan sonra gidicemBende biraz bekleyip gidin doktora keseyi bebeği görmek için erken galiba
Canım benim de regl sancin olurdu minik minik. Şimdi o yok. Bende o kaygiya düşüyorum ama herkesin süreci farklı. Olmaması da normalmisKızlar hiç belirtim yok normal mi acaba bu durum sıfır yani? Bu şekilde olan var mı?