Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar Bi arkadaşım senin karnın aşağıda çok durmaz doğar diyo alakası var mı bilmiyorum sizin karılar nasıl yukarıda mı aşağıda mı
Zaten erkek bebeklere hamile olanların karnı daha aşağıda oluyor kız bebeklerin daha yukarıda . Benimde yukarda duruyor mesela

Boşverelim kızlar gerçekten anlam veremediğim niye böyle yaptığına. Biz onu düşündük ettik aynı yolu paylaştık bu zamana kadar ama kendi istemiyor demekki haber edebilirdi şimdiye kadar. Ben kanamayla hastaneye gittiğimde bile size yazdım. Allah korusun erken doğum da olabilir insanın başına her şey gelebilir bi iki kelime yazıp bu kadar insanı merakta bırakmak hoş değil ki bu kadar kişi ona ulaşmaya çalışıyorken. Bundan sonra kimse sormasın ulaşmasın da yazmak isteyen yazar

Hadi ya. İnşallah değildir ama bebeğine bişey mi oldu da tekrar tekrar anlattıp hatırlamak istemiyo acaba aklıma gelen bu. Umarım herşey yolundadır da yazmak istemiyorsa yazmasın
Kızlar o kadar katılıyorum ki size. Ayrıca artık kötü bir şey olduğunu düşünmemeye başladım, buraya kadar girip bilgi güncellemesi garip geldi. Bize bir kaç şey yazıp artık konunun kapanmasını rica edip, bilgi güncellemesi yapabilirdi. Hepimiz onun adına kaygılandık. Bu kadar destek dolu mesaj atıp, sonrasında bu şekilde davranması hayret uyandırıcı. Neyse herkes iyi olsun …

Ya kızlar bir şey sorucam uykum da kaçtı ne zamandır sormak istiyordum. Benim hep küçük göğüslerim vardı ve hamilelik birlikte de çok fazla büyümedi. Göğüs ucunda belirginleşme , beyaz beyaz döküntü gözlemliyorum ama hala çok küçükler. Büyüklük sütle ilgili değil yağ dokusuyla ilgili diyorlar ama kafama takılmıyor desem yalan olur. 🥲
Ddoğumdan sonra çok şaşıracaksın 😁 annemin de minicikmiş ama 5 çocuk doyurabilirdim o kadar çok sütüm vardı diyor.sütle alakası yok içeriğindeki süt bezleriyle alakalı en fazla çatlama olabilir

Hastanenin kendi doğum fotoğrafçısından fiyat alan oldu mu? Bizim hastane dışardan fotoğrafçı kabul etmiyormuş da. Ben öncesi/sonrası için albümlü falan bi yer buldum yaklaşık 9k yapıyo albüm falan dahil. Hastane için hiç bir fikrim yok. Ne dahilmiş ne kadarmış bilen varsa 💕

Kızlar Bi arkadaşım senin karnın aşağıda çok durmaz doğar diyo alakası var mı bilmiyorum sizin karılar nasıl yukarıda mı aşağıda mı
Benimki de aşağıda sivri gidiyor erkek olmasına bağlıyorum ya
Ya kızlar bir şey sorucam uykum da kaçtı ne zamandır sormak istiyordum. Benim hep küçük göğüslerim vardı ve hamilelik birlikte de çok fazla büyümedi. Göğüs ucunda belirginleşme , beyaz beyaz döküntü gözlemliyorum ama hala çok küçükler. Büyüklük sütle ilgili değil yağ dokusuyla ilgili diyorlar ama kafama takılmıyor desem yalan olur. 🥲
bi arkadas ikizlerini emziriyordu cok kücüktü daha iyi ağırlık yapmaz işte😂 Ben bu kadar büyüdüğüne değse bari diyorum su an inş gelir sütümüz

Benimde küçükler göbeğin büyüklüğünden gögüsler hiç belli bile olmuyor 😃 iki hamileliğimde de gögüslerim gram büyümedi sadece dolgunluk var.
Oğlumu iki yaşına kadar emzirdim çok şükür inşAllah bundada öyle olur.
İnsallah 🙏🏻 😄 ilk olunca şimdi bilemiyorum da bir de ilk aylar takmıyordum nasıl olsa son aylar büyür değişir diyordum yine de çok fazla büyümedi

Bundan aldım. Dün decathlondan da bakmıştım pompasız hali bin küsür tl idi. Bu markayı mat pilatese gittiğim dönemde de kullanıyorduk salonda. Gayet sorunsuzdu. Şaşırdığım bir fiyatta görünce paylaşmak istedim 💕 doğum sonrası bebişi kucakta hoplatmak için de kullanılır 🤪 öneri 🌸

Eklentiler

• IMG_7607.webp
    IMG_7607.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 36
Hastanenin kendi doğum fotoğrafçısından fiyat alan oldu mu? Bizim hastane dışardan fotoğrafçı kabul etmiyormuş da. Ben öncesi/sonrası için albümlü falan bi yer buldum yaklaşık 9k yapıyo albüm falan dahil. Hastane için hiç bir fikrim yok. Ne dahilmiş ne kadarmış bilen varsa 💕
Benim de etmiyor. 13 bin fiyat verdiler. Albüm de yok. :) sadece dijital fotoğraflar falan. Doğum + doğum sonrası gün fotoları diye geçiyor.

Eklentiler

• b8aaf586-0273-43a6-923c-b68b04ed0445.webp
    b8aaf586-0273-43a6-923c-b68b04ed0445.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 32
Bana cok ilginç bir sey oluyor 🙄
Gobek deliği çevrem deli gibi kaşınıyor, kaşıyorum fakat orası uyuşuk, his olmadigi icin rahatlayamıyorum hala kaşınıyor, boyle bir sey yasayaniniz var mi ,derimi yolacagim artik gercekten 🫩
Krem bebe yağı vs hic fayda etmedi

İnsallah 🙏🏻 😄 ilk olunca şimdi bilemiyorum da bir de ilk aylar takmıyordum nasıl olsa son aylar büyür değişir diyordum yine de çok fazla büyümedi
Büyümeyince büyümüyor biraz büyüsün isterdim açıkcası😂 arkadaşımında küçükdü bir büyüdü maşaAllah doğumdan sonrada küçülmedi evrim geçirdi resmen😃

Bana cok ilginç bir sey oluyor 🙄
Gobek deliği çevrem deli gibi kaşınıyor, kaşıyorum fakat orası uyuşuk, his olmadigi icin rahatlayamıyorum hala kaşınıyor, boyle bir sey yasayaniniz var mi ,derimi yolacagim artik gercekten 🫩
Krem bebe yağı vs hic fayda etmedi
Dediğin kadar kaşınmıyor ama hissizlikten kaşıdığımı anlamıyorum bende

Ben sürekli yağlıyorum kızlar banyoda duruyor yağ tuvalet e girdikçe 2 3 kere yağlıyorum
Ayy sevindim ya şu karnım aşağıda diyen arkadaşlar rahatladım
Bir de hastaneye valiz mi götüreceksiniz ya şöyle Bi el çantası olsa yetmez mi ki

Benim hastanede doğum ücretine dahil ama doğumdan sonra gelip çekiyorlar aile fotoğrafı olarak ve fotoğrafları çıkarıp veriyolar daha sonra sana

Benim de etmiyor. 13 bin fiyat verdiler. Albüm de yok. :) sadece dijital fotoğraflar falan. Doğum + doğum sonrası gün fotoları diye geçiyor.
Ay yok kimse olmasa (ki annem ve yakın arkadaşım olcak) koyarım tripotu çekerim ya bu fiyatlar ne😂 benim dediğimde hamile çekimi için elbise seçenekleri falan da vardı 🤭

Kızlar bende kaşıntı yok ikinci gebelik olduğu için galiba ilkini de hiç hatırlamıyorum 10 seneyi geçti

Back
X