Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Benim annem dün geldi, o kadar rahatladım ki, ev düzeni, yemek vs derken herseye koşturmaktan aslında çok yorulmuşum.

Benim annem dün geldi, o kadar rahatladım ki, ev düzeni, yemek vs derken herseye koşturmaktan aslında çok yorulmuşum.
Çok şanslısınız valla ya benim annem beyaz yaka çalıştığı için anca doğurunca gelip yıllık+ücretsiz kullanıp gidicek kaynanam da pek bilmiyo bebek olaylarını. Unutmuşum diyo açıkça gelse bi camlarımı kapılarımı silse çok mutlu olurdum ama yok

Ben de öyle ve meğerse ne kadar yorulduğumun farkında değilmişim… Kızlar insanın annesine nazı geçiyor gerçekten ama kv ile zor ya benimki zor bir insan değil Allahtan uyumludur ama sürekli eskiden o mu vardı bu mu vardı biz hastanelere de gitmedik diyenlerden o huyuna aşırı kuruluyorum umarım aynı tarzda yorumlar yapmaz yoksa çok sevgili lohusa gelininden çok büyük bir veto yiyebilir

Sanırım bu konuda çok şanslıyım annemle çok yakınız henüz annemin bende kalmasına ihtiyaç duyacak durumda değilim ama sonrası ne olur bilemem. Aynı yerde çalıştığımız için tüm gün beraberiz zaten öğlen yemeğini yaparken fazla yapıyor akşam eve götüreyim diye. Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi. Kv lerden hayır yok malum

Kızlar 30 hafta gebelik sol kasıkta adet sancısıyla uyandım çok ağrıyor geçmiyor ne yapacağım normal mi

Kızlar 30 hafta gebelik sol kasıkta adet sancısıyla uyandım çok ağrıyor geçmiyor ne yapacağım normal mi
sadece sol kasıksa bir şey olmaz herhalde sancı gelince bütün kasık ve belin alt kısmı ağrıyor belki o tarafa fazla yatmışsınızdır. biraz yürüyün su için bağırsaklarınızı hareket ettirecek şeyler tüketin belki de gaz sıkışmasıdır bir şey yoktur inşallah

Yaptım ikinci doğum olacak benzer sancı ama sadece sol taraf Korkuyorum kalktım lavaboya çıktım gaz değil yürüdüm biraz oturuyorum baya ağrıyor diğer bebeğim uyuyor ne yapacağımı bilemedim

Yaptım ikinci doğum olacak benzer sancı ama sadece sol taraf Korkuyorum kalktım lavaboya çıktım gaz değil yürüdüm biraz oturuyorum baya ağrıyor diğer bebeğim uyuyor ne yapacağımı bilemedim
yaa tüh bir parol alsanız? belki kas ağrısıdır. zaten gerçek sancı parol ile geçmiyormuş oradan anlarsınız çok geçmiş olsun inşallah bir şeyiniz yoktur

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum gün geçtikçe karnımı aynada biraz daha aşağıda görüyorum sanki. Mesela evde tuvalete oturduğumda da bacaklarıma daha fazla değişinden anlıyorum. Böyle bir şey gözlemleyen oldu mu ? Daha yeni 33’e gireceğim. Panik oldum açıkçası

Yatış pozisyonu ile alakalı olabilir mi gece farkında olmadan karnınızın üzerine yattiysaniz şu an nasıl durumunuz

Canım böyle ağrılar oluyor ya genelde bence ciddi bir durum değildir ama akşama kadar gözlemle dinlenince geçmiyorsa doktoruna danış

Ya bana da hep aşağıda diyorlar ben de öyle hissediyorum bence bebek büyüdükçe Yer çekimi etkiseyle daha çok aşağı iniyor ben de daha 32. Haftadayım bir de erkek bebekte oluyor bu durum bence daha aşağıda ve top gibi oluyo

Yatış pozisyonu ile alakalı olabilir mi gece farkında olmadan karnınızın üzerine yattiysaniz şu an nasıl durumunuz
Acile gittim enfeksiyon var dediler sancılarım var ama 30 civarı iyi dedi. İğne başladılar açıklık bakıldı. Progestan falan ilaç yazmış. Kendi doktoruma gideceğim devlet hastanesi hiçbir şekilde konuşmuyorlar afedersin köpek gibi üzerine atlıyorlar insanın

Tuvalette benim de bacaklarıma daha çok değiyor, ama şu sıralar kontrolün 2 haftada bire inmiş olması lazım doktor rahim ağzını ölçsün isterseniz, içiniz rahatlar o zaman

Kesinlikle kendi doktoruna git canım Allah korusun öyle bi drum yaşarsam devlet hastanesine gitmem doktorumu ararım ona giderim o muamele çok kötü biliyorum şu açıklık muayenesi de kendi doktorum yapsa daha iyi olur yani

tecrübeli anneler sezaryen ve normal doğumdan sonra sağınıza solunuza dönerek yatabilmeniz ne kadar zaman aldı? altta da üstte de dikişlerin acısı geçene kadar düz mü yattınız? dikişlerin acısı ne zaman geçer bir de çok soru oldu annelerimizden bilgileri bekliyorumm

Benim karnimda isi birakana kadar masa basi da calisinca agzima girecek gibi oluyordu odemde mi sisiriyordu bilmiyorum kocamandi onumde simdi bir kac haftadir hem kuculdu hem asagida. Bu haftalardan sonra asagi inince seni de rahatlatir normal olmasi gerekende asagi inmesi diye biliyorum ben. Bebek yukari cikiyor ama karin asagi iniyor bebekte agirlasiyor. Karnim yukaridayken bebek 500 gr di. Simdi kimbilir kac oldu belki 2 kiloya yaklasti.

Bebekler artık çok hızlı kilo alıyorlar o ağırlığın etkisiyle aşağı inecekler mecbur zaten karnımızında daha aşağı inmesi normal gibi

Evin sıcaklığı 24-25in altına düşünce al bence. Çünkü buzdolabına girince çikolatalar beyazlıyor. Diğer türlü bir dolapta saklarsın
Ya ankarada kış geldi resmen zaten tadı değişir mi 1,5 ayda diye endişeleniyorum.herkes çok gğzel yazmış yorumlarda ama kalitesine de emin olamıyorum ki
En tecrübeli olarak bildiriyorum ilk gün hastanede yan dönmüp uyumuşum çok da telaşlandım ama bişi olmadı.hatta acaba karın içi yapışıklığa engel olur mu ara sıra yanlara dönmek diue düşünüyorum.eve geçince de hep yan uyudum.sadece yüz üstü uyumak 1 ayı buluyor en az.

`