2026 LGS ANNELERi

Geçen hafta oldu bizim ilk deneme ama işlemedikleri konulardan sorulmuş hep puanları düşük geldi , cuma günü tekrar yapacaklar .. okulu tam gün 4 de evde oluyor düzenli deneme çözdürmek istiyorum , ders çok vakit az bilmiyorum ne olacak size de başarılar

Arkadaşlar LGS için bu iyi/deneyimli hocalara nasıl ulaşacağız , bir yol yordam bilen var mı?

Bizimkinin netleri çok kötü şu sıra..dersten başka birsey düşünmemesi gerekirken benimle inatlasiyor bugün hiç birsey yapmadi mesela çok üzülüyorum

Hem hastalıklar hem tempo kızımı çok zorlamaya başladı. 15 civari yanlışı çıkıyor, dışardan motivasyon olmadan kendi ilerleyemiyor maalesef. Erken mi hala acaba yoksa bir kıpırdanma olmalı mıydı?

Benim kizimda ne dershane ne ozel ogretmen olmadı, kendi cabaliyor sadece seda kurslarina yazdirdim haftalik denemelere giriyoruz ilk mesela 290la girdiyse suan 350 acaba diyorum dahada ilerlermi matematiğimiz dusuk diger hepsini hallediyor ozel ogretmen sart aslinda ama imkan lazım yaptgnz ozel birsey warmi matematikte onerecegniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…