• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Evet doğum sonrası iğne oldum çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Benim gebelik planlı değildi beklemediğim bir anda oldu kızım daha 18 aylık çok korkuyorum nasıl olacak diye düşünüp duruyorum
Kardeş kardeş büyüyecekler 😁 zor olcak ama güzel olacak 😍

Kızlar ben bugün tekrar test yaptım birincisi ilk yaptığımda ikincisi biraz daha kuruduğunda ama hala emin olamıyorum ya cumartesi yaptığımda bundan biraz daha silikti sanki ama regli de 5 gün geçti daha koyu olması gerekmiyo muydu

Eklentiler

• IMG_7476.webp
    IMG_7476.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7484.webp
    IMG_7484.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
Canım sen ne yaptın ne dedi doktorun😊😊
Kızlarım şimdi geldim doktordan şükürler olsun keseyi gördük be kalp atışını da yeni oluşmasına rağmen duyduk, haftaya çarşamba tekrar gel kalp atışını daha net duyalım dedi ama bu bile ömre bedel gibiydi 😌🥰❤️şükürler olsun kızlar stresten öldüm öldüm dirildim ay bu neymiş Allah hepimize nasip etsin 🤗☺️🙏🤲🏼

Kızlarım şimdi geldim doktordan şükürler olsun keseyi gördük be kalp atışını da yeni oluşmasına rağmen duyduk, haftaya çarşamba tekrar gel kalp atışını daha net duyalım dedi ama bu bile ömre bedel gibiydi 😌🥰❤️şükürler olsun kızlar stresten öldüm öldüm dirildim ay bu neymiş Allah hepimize nasip etsin 🤗☺️🙏🤲🏼
maşallah maşallah hepimiz yaşayalım inşallah :KK200: :KK200:

Amin inşallah çok şükürrr canım Rabbim hep güzel haberler vermeyi almayı bizlere nasip etsin çok mutlu oldum Grubumuzun ilk kalp atışı geldi diyebiliriz🌸🌸🌸🌸🌸💖💖💜💜

maşallah maşallah hepimiz yaşayalım inşallah :KK200: :KK200:
Amin kuzum hepimize dua ediyorum 😌🤲🏼

Amin inşallah çok şükürrr canım Rabbim hep güzel haberler vermeyi almayı bizlere nasip etsin çok mutlu oldum Grubumuzun ilk kalp atışı geldi diyebiliriz🌸🌸🌸🌸🌸💖💖💜💜
Canım hepimize nasip etsin dua ediyorum Rabbim bu duyguyu hepinize hepimize hep yaşatsın🥰🙏
Ben şubat ve mart grubundayım doktorum şubat sonu doğacak dedi ama ben resmi grubum olan martta da kalmayı tercih ediyorum 🫠☺️🥰

Back
X