• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar betam 5000lerde ama sadece kese gözüktü bugün haftaya tekrar çağırdı doktor kese güzel dedi ama içim hiç rahat değil 🥺Eki Görüntüle 3614690
Kendini korkutma suan kaç haftalıksın canım, kesen görünmüş içinde oluşum yeni başlıyor iyi düşün kendi moralini de düşürme sakın 🤲🏼❤️ Allah’ın izni ile okulumu görünce de tamamdır🙏

Daha dur, anca 6. haftadan sonra.
Belki de hiç olmaz, kadınların 30% olmuyormu mide bulantısı.
Evet doğru 6. Haftaya girmeme 1 gün kala mutfağa giremez oldum ne güzel gidiyordu oysaki 😪 inşallah olmadan geçirenlerden olursunuz çok zor kozlar bulantı 😟

Kendini korkutma suan kaç haftalıksın canım, kesen görünmüş içinde oluşum yeni başlıyor iyi düşün kendi moralini de düşürme sakın 🤲🏼❤️ Allah’ın izni ile okulumu görünce de tamamdır🙏
5.haftadayım sağolun inşallah 🙏🏻♥️

Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 29 Mayıs hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama 4 gündür kahverengi akıntı var daha önce kimyasal gebeliklerin oldu bu yüzden endişeliyim yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim benim için dua edin olur mu
Merhaba doktora gittiniz mi acaba? Benim de sat 30 Mayıs. Altı gün geciktim idrar testleri silik pozitif çıktı. Cumartesi kanamam olunca acile gittim betaya baktılar 180. Bir miktar kırmızı kanama oldu şu an kahverengi akıntı devam ediyor. Beta takibi istedi doktor bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. Sabah da tekrar idrar testi yaptım çizgi belirginleşmişti. Ama kimyasal olabilir mi diye şüpheleniyorum

Merhaba Mart anne adayları 😍
Sat: 31 Mayıs ile bende bu gruptayım
5+2 ile sizin bebişlerinizi takipteyiz 🫠
Yaş 39 ve 3. Çocuğum 🙈
Amh değerlerim 1 in altında ve bir adet çikolata kisti ile bu durumda olduğum için halen şaşkınım
Heyecanınıza ortak güzel anılarımızı paylaşmak dileğiyle

Unutmadan bizde keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı duymak için tekrar dr gideceğiz
Cumartesi gittik Dr ve hemen sisteme düşmüş bugün sağlık ocağı takip için beni aradı
Daha ben alışamamışken bu habere aramaları çok şaşırttı 😁

Eklentiler

• IMG_9339.webp
    IMG_9339.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlarım şimdi geldim doktordan şükürler olsun keseyi gördük be kalp atışını da yeni oluşmasına rağmen duyduk, haftaya çarşamba tekrar gel kalp atışını daha net duyalım dedi ama bu bile ömre bedel gibiydi 😌🥰❤️şükürler olsun kızlar stresten öldüm öldüm dirildim ay bu neymiş Allah hepimize nasip etsin 🤗☺️🙏🤲🏼
Ayy maaşallah 🧿 çok sevindim sayfanın ilk kalp atışı haberi galiba darısı bizlere 😊

Merhaba Mart anne adayları 😍
Sat: 31 Mayıs ile bende bu gruptayım
5+2 ile sizin bebişlerinizi takipteyiz 🫠
Yaş 39 ve 3. Çocuğum 🙈
Amh değerlerim 1 in altında ve bir adet çikolata kisti ile bu durumda olduğum için halen şaşkınım
Heyecanınıza ortak güzel anılarımızı paylaşmak dileğiyle
Gerçek bir sürpriz yumurta olmuş 😍 hayırlı olsun 🥳

Back
X