- 31 Ocak 2025
- 419
- 364
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Ay hadi inşallah benim cumartesi randevum var doktor kese görürüz dedi inşallahDaha veremedim , evde hamilelik testi koyulaşma takip ettim.
Perşembe günü kan vereceğim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah benim cumartesi randevum var doktor kese görürüz dedi inşallahDaha veremedim , evde hamilelik testi koyulaşma takip ettim.
Perşembe günü kan vereceğim.
Normal canım benim belamı 8406 cıktı bende de kese vardıKızlar betam 5000lerde ama sadece kese gözüktü bugün haftaya tekrar çağırdı doktor kese güzel dedi ama içim hiç rahat değilEki Görüntüle 3614690
Kendini korkutma suan kaç haftalıksın canım, kesen görünmüş içinde oluşum yeni başlıyor iyi düşün kendi moralini de düşürme sakınKızlar betam 5000lerde ama sadece kese gözüktü bugün haftaya tekrar çağırdı doktor kese güzel dedi ama içim hiç rahat değilEki Görüntüle 3614690
Evet doğru 6. Haftaya girmeme 1 gün kala mutfağa giremez oldum ne güzel gidiyordu oysakiDaha dur, anca 6. haftadan sonra.
Belki de hiç olmaz, kadınların 30% olmuyormu mide bulantısı.
Kendini korkutma suan kaç haftalıksın canım, kesen görünmüş içinde oluşum yeni başlıyor iyi düşün kendi moralini de düşürme sakınAllah’ın izni ile okulumu görünce de tamamdır
5.haftadayım sağolun inşallahKendini korkutma suan kaç haftalıksın canım, kesen görünmüş içinde oluşum yeni başlıyor iyi düşün kendi moralini de düşürme sakınAllah’ın izni ile okulumu görünce de tamamdır
![]()
![]()
TeşekkürlerNormal canım benim belamı 8406 cıktı bende de kese vardıİçini ferah tut
Merhaba doktora gittiniz mi acaba? Benim de sat 30 Mayıs. Altı gün geciktim idrar testleri silik pozitif çıktı. Cumartesi kanamam olunca acile gittim betaya baktılar 180. Bir miktar kırmızı kanama oldu şu an kahverengi akıntı devam ediyor. Beta takibi istedi doktor bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. Sabah da tekrar idrar testi yaptım çizgi belirginleşmişti. Ama kimyasal olabilir mi diye şüpheleniyorumMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 29 Mayıs hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama 4 gündür kahverengi akıntı var daha önce kimyasal gebeliklerin oldu bu yüzden endişeliyim yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim benim için dua edin olur mu
Kese ve kalp atışını birlikte görmek istiyorum inşallah, hem doktorum da 8. Haftaya kadar tatilde. O yüzden onu bekleyeceğim.Ay hadi inşallah benim cumartesi randevum var doktor kese görürüz dedi inşallah![]()
Valla iyi dayandınKızlar eşime söyledim şimdi hala inanamıyor![]()
MaaşallahBiz kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışına![]()
Ayy maaşallahKızlarım şimdi geldim doktordan şükürler olsun keseyi gördük be kalp atışını da yeni oluşmasına rağmen duyduk, haftaya çarşamba tekrar gel kalp atışını daha net duyalım dedi ama bu bile ömre bedel gibiydişükürler olsun kızlar stresten öldüm öldüm dirildim ay bu neymiş Allah hepimize nasip etsin
![]()
Gerçek bir sürpriz yumurta olmuşMerhaba Mart anne adayları
Sat: 31 Mayıs ile bende bu gruptayım
5+2 ile sizin bebişlerinizi takipteyiz
Yaş 39 ve 3. Çocuğum![]()
Amh değerlerim 1 in altında ve bir adet çikolata kisti ile bu durumda olduğum için halen şaşkınım
Heyecanınıza ortak güzel anılarımızı paylaşmak dileğiyle
Öyle mi dersin ? Umarım vardır ya bu silik üçüncü test belirgin çıksa emin olucam bide ilk idrarla da yapmadımHayırlı olsun inşallahBence var büyük ihtimalle
![]()