• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ben de ben de🤦🏻‍♀️ hatta son anda doktor dese de sezaryana dönse diye geçiriyorum bazen içimden sonra da suçlanıyorum kendi kendime.
Bir de birkaç yıl önce ablamın doğumuna girme gibi bir hataya düştüm, niye böyle bi şey yaptıysam her anına şahidim.kimse de dememiş sen girme😁
Herkesin yolculuğu çok farklı, aynısı olacak yada benzerini yaşarım diye düşünme
Rabbim kolaylaştırsın en güzeline odaklanınca onu çağırıyoruz hayatımıza :)

Herkese merhaba, umarım sağlıcakla kucağımıza alırız. Benim ilk gebeliğim, sat 27 eylüldü. İdrar tahlilini 4 kasımda yaptım çift çizgi görünce ertesi gün kan verdim beta değerim 24 binlerdeydi. Sonraki gün yani 6 kasımda doktora gittik keseyi gördük, 10 gün sonraya randevu verdi. Bugün gittiğimizde kesenin büyüdüğünü söyledi ancak kalp atışı yoktu yine. Hemen bir karar vermeyelim bakalım dedi, 5 gün sonra tekrar gideceğiz ama kaygılarım çoğaldı açıkçası. İlk gebeliğim olunca da bilemedim acaba olumsuz bir duruma hazırlanmalı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum 🙏🏻
Ah sitede 1. yılımı doldurduğuma dair bildirim gelince dönüp ilk mesajıma baktım, bahsettiğim gebeliğim maalesef kürtajla sonuçlanmıştı sonrasında da kimyasal gebelik geçirmiştim. Şimdi burada çok aktif yazamasam da herkesin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum. Geçen sene bu zamanlarda çok üzgün ve çaresiz hissederken şimdi doktor kontrolleri, bebeğe alışverişler vs konuşuyoruz çok şükür. Benzer durumlarda olup da buraları okuyanlar olur diye -ki ben de çok okudum- yazmak istedim. Yaşadığımız kayıplar zordu, tamamen unutmayı veya yok saymayı beklememek gerekir kendimizden elbet ama güzellikler de geliyor, gelecek inşallah :KK200::nazar:

Herkesin yolculuğu çok farklı, aynısı olacak yada benzerini yaşarım diye düşünme
Rabbim kolaylaştırsın en güzeline odaklanınca onu çağırıyoruz hayatımıza :)
Ay bide yakının olunca daha da etkilemiştir beni de kadın doğum acile gönderdiler 3 hafta önce gittim hastaneye direkt doğumhanenin olduğu bölüme aldılar güya bana muayene yapacaklardı ama yanda bı kadın da doguruyodurdu tüm sesleri duydum kendi derdimi unuttum çıkana kadar bebeğin sesini de duymadım duysaydim belki rahatlardim 🥲 o zamana kadar doğum korkusu yoktu hamilelik 9 ay doğum 1 gün onu da bi şekilde atlatırız diye düşünüyordum korkutucu geliyor artık 🤭

Kizlar ben Mart olarak burdayım ama Şubat annesi olabilme ihtimalim yüksek hem ikiz hem de ilk bebeğimin 2 yıl oldu yapali doğum u sezeryande ikizlerde sezeryan olacak 36-37 de bı sorun olmazsa inşallah olur demişti doktorum 24kasimda daha net bisiler söyler o da takribi 17subata denk geliyor bı kontrole gideyimde 24kasimda yazarım size yine bu arada ikizlerde benimle yakın tariholan varmı kızlar doktorunuz ne dedi
Benim de son adet tarihim 1 haziran planlanan doğum 20 şubat şimdilik

Kesinlikle yarıyor işe 👍🏻
Yeni yeni yapmaya başladım cidden faydası olduğuna da inanıyorum zaten bi haftadır aşırı sırt ağrım vardı gece uyutmuyordu 2 gün acemi işi plates yaptım topla kendi kafamdan hareketler sırt ağrım azaldı ki doğum için bacak pelvis vs. kuvvetlendirici birşeyler yapınca o da kolay olur herhalde bir de bizim gebe okulundaki ebe sancılar başlayınca 30 dklik araliklara ininceye kadarki süreci evde kendiniz geçirin hastanenin stresini yaşamayın gidince açılmada fazlalaşmiş olur ve hastane süreci azalmış olur dedi evde sıcak duş almak kendi mahremiyetin içinde zorlukları çekmek hastanedeki stresten daha iyiymiş öyle de yapabilirsek ne ala 🥴 umarım hepimizin ki kolay ve vaktinde olur da bebislerimize en güzel şekilde kavuşuruz

Demi canım benimde 36 yi görürsek inşallah iyi olur dedi o da 17 şubata denk geliyor nasıl heyecanlimisin endişe sevinç birarada demi😄🌺
2 kiloyu geçersek iyi olur dedi doktorum benim de inşallah öyle olur ya olur neden olmasın iyi düşünelim 🥹 soğuk kanlıyım ben doğumdan pek korkmuyorum açıkçası bir şekilde çıkaracağım bu çocukları 😂😂 korktuğum kısım erken doğurmak ve hamilelik benim 😂😂

Ayyyy iyi cesaret valla ben eşimi istiyorum yanımda bakalım doktorum alırsa 😂
Asil seninki iyi cesaret ben eşimi asla istemem ya 🤭 bayılır kalır orda bide onla ugraşmayalim bide stres yapıp doktoru da bogazlayabilir niye hala doğmadı diye hiç guvenmiyorum 😅 normal muayeneye gidince sıra beklerken bile benden heyecanlı bize ne zaman sıra gelcek diye beni darlayıp duruyor 🤣hayır ben onsuz da giderim aslında babalık konusunda meraklı çıktı benimki doktor sadece hasta dese bile içeri atlıyor zorla kabul ettiriyor kendini inşallah doğuma da girmek istemez felaket olur

2 kiloyu geçersek iyi olur dedi doktorum benim de inşallah öyle olur ya olur neden olmasın iyi düşünelim 🥹 soğuk kanlıyım ben doğumdan pek korkmuyorum açıkçası bir şekilde çıkaracağım bu çocukları 😂😂 korktuğum kısım erken doğurmak ve hamilelik benim 😂😂
Benimde korkum erken doğum inşallah ahayirla va sağlıcakla kucağımıza alırız canım❣️

Ah inşallah canım ♥️ karnın nasıl büyüdü mü senin de nasılsın 🌸
Evet canım büyüdü özellikle 1 aydır belirgin büyüdü ilk hamileligimdeki son aylarım gibiyim ama bı yere gideyim hemen yoruluyorum çok çıkamıyorum evin içinde aktifim çok şükür kız da var 26 aylık sen nasılsın 🌺

Asil seninki iyi cesaret ben eşimi asla istemem ya 🤭 bayılır kalır orda bide onla ugraşmayalim bide stres yapıp doktoru da bogazlayabilir niye hala doğmadı diye hiç guvenmiyorum 😅 normal muayeneye gidince sıra beklerken bile benden heyecanlı bize ne zaman sıra gelcek diye beni darlayıp duruyor 🤣hayır ben onsuz da giderim aslında babalık konusunda meraklı çıktı benimki doktor sadece hasta dese bile içeri atlıyor zorla kabul ettiriyor kendini inşallah doğuma da girmek istemez felaket olur
Hahhahaha napayım kız kimsem yok anne baba ayrı gurbetteyim eşim var annemi isterdim ama gelemiyor maalesef kayınvalidem de yaşlı zaten tek seçenek ya eşim ya tek doğurup çıkcam🥹

Back
X