Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Ben önceki demir hapında çok kötüydüm cidden yiyemiyordum gazdan,midem yaniyordu
Ocean aldim rahatladim wcye çıkıyorum rahatlikla
Bu gaz demirden değil bence ama hala etkısi olablr mi diyorum en sonki efervesan demirden. Bagrsakta birikiyor ya.oceana gecıcem ptesı. 1 hafta ara vermek uygun olur dye dusunmustum oceandna herkes memnun ben de onda karar kılmıstm

Bu gaz demirden değil bence ama hala etkısi olablr mi diyorum en sonki efervesan demirden. Bagrsakta birikiyor ya.oceana gecıcem ptesı. 1 hafta ara vermek uygun olur dye dusunmustum oceandna herkes memnun ben de onda karar kılmıstm
Beni önceki mahvetmişti kabızlık da yapıyordu belki sende de yapıyordur diye yazdım çok geçmiş olsun

Ay kızlar bugün yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bir de biz sınıfta iki kişi çalışıyoruz partnerim de hamile bugün öğrendik baya benden sonra açıldı herkes
Zaten bi rivayete göre biri hamile kalınca çevresinden de haber alırmış hamile haberi bende almıştım kuzenim ve arkadaşım ama kuzenim düşük yaptı arkadaşım da çocuğu aldırmak zorunda kaldı. Üzülmüştüm.
Ama arkadaşımla aynı anda hamile olmak isteyebilirdim gibi

Merhaba kızlar, hayatımda ilk defa hemoroidle gebeliğin 6. Ayında tanıştım Daha önce hiç böyle bir sorunum yoktu. Tuvalet alışkanlığımda yada bağırsaklarımda hiç sorun olmadı. Ama malesef bir tane dış hemoroidim var. İnternete yazdım. Meğerse gebelikte sık rastlanan bir durummuş. Başına gelen var mı? Nasıl mücadele ediyorsunuz? Bana sadece bir tane hap verdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…