Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim de kasıklarım dediğim an doktorum hemen idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyor. 7 8 çıkmış lökositim. Ben de yoğun çalışıyorum ve diğer grup beni de psikolojik çökertti.
Mümkün olduğu kadar okumayın uzak durmaya gayret edin hepimiz can taşıyoruz veren de rabbim alanda dua edelim hayırlısını isteyelim Rabbime siginalim miniklerimizi de kendimizi de üzmeyelim ne kadar durumları minimalize edersek icimizde o kadar iyi

Kesinlikle aynı fikirdeyim de işte insan kendi alıkoyamıyor eminim çoğumuz böyle okuyoruz etkileniyoruz sonra kendi yaşadıklarımızla içselleştirip korkuya kapılıyoruz. Hep diyorum hele bir doğurayım ilk iş terapiye başlıyorum

Acaba çok okuduğumuz için mi çok korkuyoruz bilmemek mutluluk mudur yoksa bilinçlenmek iyi midir bilemedim sağlıkla kavuşalım miniklere
Bilmemek mutluluktur net…
Psikolojinin tüm süreci etkilediği bir evredeyiz, akışına bırakmak en güzeli
Emaneti emanetin sahibine bıraktım neylerse güzel eyler

Kizlar bazen asiri halsiz uyaniyorum ya da biran anda halsizlesiyorum sizde de oluyor mu ya oo

Evet galiba enfeksiyon ya herkes benzer belirtiler yaşamış çünkü. Onu da kullanıyoruz yine tekrar ediyor. Yardımınız için teşekkür ederim

Bende de o ağrıdan var. 14. haftadan beri magnezyum da kullanıyorum. Bazen dayanılmaz oluyor
Kızlar 8000 beta ile kese görünmemesi mümkün mü?
Düzenli ilerliyor 2 kat artıyor
Benim 8000 de vajinal görünmüştü kilom olduğu için

Bende de o ağrıdan var. 14. haftadan beri magnezyum da kullanıyorum. Bazen dayanılmaz oluyor

Benim 8000 de vajinal görünmüştü kilom olduğu için
Ben ilaç kullanmıyorum yaa normaldr de ilaç fobim var hamilelikte hiç çekilmiyor. Ama çok sükğr magneztum eksikliğini hissetmedim kramp vs olarak

Bencede her insanın terapi alması gerektiğini düşünüyorum illa bir sorun olmasına gerekmiyor gerçekten terapi iyi işe yarıyor ama fiyatlar uçuk

insallah gittiginde gözükür ben bos gebelikten kürtaj olmustum 6 haftalıktı ama kese maalesef hala gözükmüyordu betada baya yükseklerdeydi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…