Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Yaa gerçekten mi napcaz? 10 gün önce 4 çıkmıştı benim hemen o tek kullanımlık şaseden vermişti. Bugün kendim girdim acilden öyle bir bakayım dedim değer ne olmuş diye çok fazla sulu akıntım vardı diye. İlaca rağmen artmış mı yani ağlıcam.

Valla benimde tekrarlamış sanırım bende ne yapacağımı şaşırdım

Ben de ilk bebegimde bunu kullandim çok iş görüyor
Benim ilk gebeligim sürekli gerilik dinlemek ile geçti sonuna kadar bu böyleydi.. 2 gün 3 gün farklar 5 güne 1 haftaya yetmedi 2 haftaya dayandı. Tabiki korkuyordum doktorum sık kontrole çağırırdı ama herşey herzaman çok iyi görünüyordu haftasi geriydi evet ama gelişim de devam ediyordu sağlıklıydı en sonunda bu çocuk minyon olacak annesi korkma dedi kaldı ki bende minyonum hâlâ bile kızımın ablası zannederler beni neyse sadece takibe devam edeceğiz belki 3 kilonun altında doğacak ama dert etmiyoruz 2500ü geçsin yeter dedi, suyum da azdı hep. Ayrıca yediğime ictigime aşırı dikkat ediyordum yemediğim içmediğim şey yoktu dinlenmeye de bolca zamanım vardı. Velhasıl gerilik hiç düzelmedi ama kilosu doğuma yakın topladı doğduğu an doktor şöyle eliyle aşağı yukarı tarttı bu kız 3 kg gelir annesi dedi bu kez :) tam 3 doğdu. Doğduktan sonra da iştahsız oldu tabi ama boydur fırlamalıktır maşallah her konuda silip süpürür, cocuk doktoru gelecek boyunun tahminini yapıyor senden uzun olacak doğum boyuna göre çok güzel boylanmış diyor. Şuan yaşıtları ile aynı boylarda aynı kilosu iyi alt sınıra yakın ama o da normal gidiyor demem o ki hiç üzme kendini ben çok üzdüm insan ister istemez üzüyor ama sağlıkla doğacak Geçen yıl alerjik hastalığı türedi onun yüzünden sürekli hasta gibi geziyor yoksa normalde hasta da olmazdı çok nadirdi, bağışıklığı da kuvvetlidir bu gebelikte ise asla yediklerime dikkat edemiyorum zaten gün içinde maraton koşuyor gibi hissediyorum bedenen çok yorgunum ama yapmam gereken çok iş var ve dinlenmeye vaktim yok düzenli yemek yiyemiyorum su içemiyorum ama bebeğim 2 gün ilerideymis bu bile beni öyle mutlu etti ve şaşırttı ki ben üzülüyordum ne olacak bebeğime güzel bakamıyorum ya büyüyemezse kızımdaki gibi olursa diye düşünürken ben çaba gösteremezken o iyi gidiyor maşallah. Tamamen çocukla plesentayla alakalı tamamen.. hiç dertlenme

Ah canım yaaa nasıl iyi geldi şu mesajın var ya teşekkür ederimmm
Benim doktor da korkulacak bi şey yok olursa ben sana söylerim hala daha aylık kontrollere devam ediyoruz dedi. Boyu uzunmuş benimkinin beklediğimden daha uzun dedi. Belki o yüzden azıcık zayıftır be bileyim belki de toparlar dediğin gibi
Sağlıklı olsunlar zamanında gelsinler inşallah dogduktan sonra da kilo alırlar

Biraz olsun içini rahatlatmak adına anlatmak istedim gerçekten ters birşey olursa doktor bunu saklayamaz söyler ayrıca kızım tüp bebekti ve planlı olunca ben tedaviye baslamadan vitamin mayınına basmış gibiydim kullanmadığım vitamin yoktu doktorum önce vücudundaki depoları fulleyelim demişti çok sağlıklı başladım ama kızım işte öyle geçirtti bana hamileliği bazen ne yaparsan yap rabbimin yazdığından öteye geçemeyiz Şuan vitaminlerim de yerlerde sağlıksız bir şekilde aniden başladı gebeliğim bilmiyorum ilerideki kontrollerde sorun çıkar mı inşallah çıkmaz ama ilkinde keseden itibaren geriydi kabus! hepsi geçiyor gidiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amin canım benim amiiiinnnn

Ben bugun çok fenayım. Adet olacakmış gibiyim. Kasıklarımda belimde ağrı var çok. Telaşlanmalı mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…