Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
İdrar tahlili yaptırdınız mı yakında hiç? Ya da gaz sorununuz var mı?
Gaz sorunu bir iki gündür var ama gaz sancısına benzemiyor. Bildiğin adet olma ağrısı diye betimleyebilirim. İdrar tahlili yaptırmadım 1 ay önce en son tek kullanımlık şase almıştım. Eşim sakatlandı hala evde yatıyor. Ayağını kullanamıyor. Tüm işler benim üzerimde ve çalışıyorum. Acaba çok mu yordum kendimi diye düşündüm ama bilmiyorum çok gerilmeye başladım diğer grubu da okuyunca

Benim de kasıklarım dediğim an doktorum hemen idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyor. 7 8 çıkmış lökositim. Ben de yoğun çalışıyorum ve diğer grup beni de psikolojik çökertti.

Benim de kasıklarım dediğim an doktorum hemen idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyor. 7 8 çıkmış lökositim. Ben de yoğun çalışıyorum ve diğer grup beni de psikolojik çökertti.
Çok sık enfeksiyon geçiriyorum ben de hamilelikte, olabilir aslında enfeksiyon. Çok zor ya sağlıkla kucağımıza alalım gerçekten kritik haftaları geçirelim bir an önce kabusum oluyor artık

26+4üm benim ilk defa böyle kasıklarımda ve belimde adet olma ağrısı yaşıyorum. Sende de adet olacakmışsın gibi mi ağrı oluyor
Evet hatta geçenlerde yazdım sonra doktorumu aradım gece sağolsun açtı oda parol hap iç uzan eğer geçmezse hastane gel demişti çok şükür o gün geçti ama hala arada yokluyor doktor bunların yalancı sancı olduğunu söyledi

Çok sık enfeksiyon geçiriyorum ben de hamilelikte, olabilir aslında enfeksiyon. Çok zor ya sağlıkla kucağımıza alalım gerçekten kritik haftaları geçirelim bir an önce kabusum oluyor artık
Hamilelikte olabilir de erken doğumu tetiklemiyor mu çok stres oldum şu lökosite gerçekten. Bu arada artık yorulmamak zorundayız bir yolunu bulup.
Hamileliğin tadını çıkar diyenlere çok kızıyorum gerçekten acil 32yi geçip sağlıkla kucağıma almak istiyorum bebeklerimi gözümün önünde olsunlar böyle içerde görmeden içim rahat etmiyor benim

O da aklıma geldi peki bu yalancı sancıların doğumu tetiklemesi gibi bir şey yoktur dimi araştırdın mı normal mi böyle yaşamamız yoksa önlem mi almamız lazım acaba

Evde de yoruluyoruz işte de vallahi prenses gibi hamilelik geçirmek isterdim ben de adam da sakatlanınca herküle dönmek zorunda kaldım asansörsüz 5.kattaki evimde. Senin ikizler bir de kıyamam bebişlerimize ya bir an önce 32 yi sağlıkla geçelim cidden çok amin o kadar iyi anlıyorum ki hamileliğin stresinden başka keyfini yaşayanlara ben de özeniyorum her günü ayrı telaşlı

Canım benim geçen öyleydi gaz varmış öyle bi şey olabilir mi ?
Bel ağrım hep var zaten
Ya aslında çıkarabiliyorum canım benim kasıklarımda çok baskı var bugün belimden böbreklerime yayılan bir ağrı olunca telaşlandım böyle adetim gelecekmiş gibi tövbe estağfurullah

Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, ben de çok üzüldüm diğer grupta yazılanlara. :/ peki bu haftalarda kaç saatte bir hissediyorsunuz bebişin hareketlerini ve hissettiğinizde biri iki tekme gibi mi yoksa daha fazlası mı? Az mı çok mu yerinde mi kestiremiyorum, her durumda acile de koşamayız malum

Amin inşallah valla dün biraz durgundu benim bebeğim sonra hareketlendi çok şükür bugünde dönüyor tekme atıyor

Acaba çok okuduğumuz için mi çok korkuyoruz bilmemek mutluluk mudur yoksa bilinçlenmek iyi midir bilemedim sağlıkla kavuşalım miniklere

Ya aslında çıkarabiliyorum canım benim kasıklarımda çok baskı var bugün belimden böbreklerime yayılan bir ağrı olunca telaşlandım böyle adetim gelecekmiş gibi tövbe estağfurullah
Geçen benim de oldu bugün doktora gidince dedim benim tam kasık bölgemde oluyor ve hareketlerimi sınırlıyordu bugün idrar kültürü aldı enfeksiyon olabilir ona göre antibiyotik başlarız dedi . Enfeksiyon falan da olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…