- 9 Aralık 2023
- 1.204
- 1.327
- 53
- 35
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.961
Canım ilk gebeliğimde 50lik yapılmıştı benzer sonuçlar çıktı sonra 100lük yapıldı ve normal çıktı. İnşallah senin de öyle olur. Bu gebeliğimde doktorum farklı direkt 75lik yaptı onda da çıkmadı çok şükür.Kızlar günaydın herkese
Sabah 7 de gidip yükleme yaptırdım
50 lik yapıldı
Açlık 85
Tokluk 150 sınır 145 dedi Dr haftaya gel 100 lük ve 3 saat yapılacak dedi
Ay neyden korkuyorsam başıma geliyor
İnşallah haftaya birşey çıkmaz
Zaten yemek yiyemiyorum bunun diyet hali nasıl olur aklım almıyor
Canım aynısı bende de var bazen yanlış ölçebiliyor. Kulaktan ölçer n braun ya da Nexus markayı öneririm. Nexus daha fp ürünü ama yorumları cok güzel aynı işi görüyor braun ileKızlar ateş ölçeri olarak bundan aldım ben nasıl iyimi ?
Yaa öyle mi inşallah bende de çıkmazCanım ilk gebeliğimde 50lik yapılmıştı benzer sonuçlar çıktı sonra 100lük yapıldı ve normal çıktı. İnşallah senin de öyle olur. Bu gebeliğimde doktorum farklı direkt 75lik yaptı onda da çıkmadı çok şükür.
Onada bakalım bir tşk ederimCanım aynısı bende de var bazen yanlış ölçebiliyor. Kulaktan ölçer n braun ya da Nexus markayı öneririm. Nexus daha fp ürünü ama yorumları cok güzel aynı işi görüyor braun ile
Alından ateş ölçerler yanlış sonuca meyilli o yüzden bütçeniz uygunsa doktorlar kulaktan ölçer öneriyor. Yoksa da koltukaltı ölçümü yapan cihazlar daha mantıklı. Bence siz bunu zaten almışsınız ekstra bir de koltuk altı alın ikisiyle de bakar kıyas yapmış olursunuz.Kızlar ateş ölçeri olarak bundan aldım ben nasıl iyimi ?
Canım bende de olmuştu ama 6.haftalardaydı kahverengi lekelenme olduğu için normal olabilir denmişti. Sağlıklıysa zaten tutunur değilse düşer demiştiKızlar herkese merhaba ben temmuz annesiyim ama siz önden daha tecrübeli olduğunuz için size sormak istedim. 8+3 ken kahverengi lekenlenme başladı ama iç çamaşırıma çıkmıyor peçeteye geliyor dün doktora gittim kanama alanı vs yok dedi bir şey vermedi. Bugün hala devam ediyor böyle bir şey yaşayan var mı aranızda acaba yardımcı olabilir misiniz endişe duyuyorum ister istemez
Bende 7. Haftada olmuştu kırmızı pembe şeklinde iç çamaşırıma da gelen. Kanama alanı vs yoktu çok şükür ama 12. Haftaya kadar fitil progestan kullandımKızlar herkese merhaba ben temmuz annesiyim ama siz önden daha tecrübeli olduğunuz için size sormak istedim. 8+3 ken kahverengi lekenlenme başladı ama iç çamaşırıma çıkmıyor peçeteye geliyor dün doktora gittim kanama alanı vs yok dedi bir şey vermedi. Bugün hala devam ediyor böyle bir şey yaşayan var mı aranızda acaba yardımcı olabilir misiniz endişe duyuyorum ister istemez
Cok normal, benim uykum agir degildir ama hic uyurken tekmeye vs uyanmadim. Gün icinde de cok hareketli bebis, en son uyuyana kadar cosuyor sonra o da uyuyo sanirimBende gece uyurken hiç hissetmiyorum kızlar normal midir acaba26+2 deyim, hiç tekmesine falan uyanmadım çalısıyorum çok yorgun olunca deliksiz uyuyorum ondandır diye düşünüyordum ama normalde tekmeleri cok belirgin dısarıdan bakınca görülüyor çoğu kez.
Aiiyy görelim sağlıkla inşallah o günleri deeeEvet 30Larda arkadaşım her hafta gidiyordu
Teşekkür ederim,uyuyana kadar hep aktıf çok şükür çok rahatlatıyorCok normal, benim uykum agir degildir ama hic uyurken tekmeye vs uyanmadim. Gün icinde de cok hareketli bebis, en son uyuyana kadar cosuyor sonra o da uyuyo sanirimuyumuyosa da öyle uyandiracak sekilde bir tekme durumu olmadi
Ben de aynı şekilde gün içinde bile aktif olunca hissedemiyorum anca sırt üstü dinlenmeye geçtiğimde.Teşekkür ederim,uyuyana kadar hep aktıf çok şükür çok rahatlatıyor
Sorması ayıp wc ye ne kadar sık çıkıyorsun ahahaha bende aşırı çıkıyorum ve her seferin de damla gibi bi şey yapıp çıkıyorum sinirlerim bozuldu o yüzden doktor kültür aldı ama bende hafif sağ kasıgıma sancı da yapıyor o yüzden.Ben de aynı şekilde gün içinde bile aktif olunca hissedemiyorum anca sırt üstü dinlenmeye geçtiğimde.
Gece hiç hissetmedim wcye çok sık kalkıyorum ama hiç uyandırmadı öyle tekme ile 25im
Tşk ederim onuda alıcamAlından ateş ölçerler yanlış sonuca meyilli o yüzden bütçeniz uygunsa doktorlar kulaktan ölçer öneriyor. Yoksa da koltukaltı ölçümü yapan cihazlar daha mantıklı. Bence siz bunu zaten almışsınız ekstra bir de koltuk altı alın ikisiyle de bakar kıyas yapmış olursunuz.
Ben oturarak çalısıyorum tüm gün nereydeyse,ne atıstırırsam peşine hareketini illa hissediyorum ama son bir kaç gündür gün içinde de cok aktıf.Uzanınca artık böyle dısarıdan belli oluyorBen de aynı şekilde gün içinde bile aktif olunca hissedemiyorum anca sırt üstü dinlenmeye geçtiğimde.
Gece hiç hissetmedim wcye çok sık kalkıyorum ama hiç uyandırmadı öyle tekme ile 25im
ben çok sık su tüketen bi insanımSorması ayıp wc ye ne kadar sık çıkıyorsun ahahaha bende aşırı çıkıyorum ve her seferin de damla gibi bi şey yapıp çıkıyorum sinirlerim bozuldu o yüzden doktor kültür aldı ama bende hafif sağ kasıgıma sancı da yapıyor o yüzden.
Şu içsem de içmesem de ben hep tuvaletteyim
Benimde akıntım çok önceki kontrolümde sordum hatta su olmasından şüphelendim çamaşırında kuruyunca iz kalmıyorsa gel dedi kalıyorsa akıntıdır dedi fitil verdi 3 tane kullandım biraz düzeldi sonra yine devam etti ben artık hamileliğin normali diye düşünüyorumKızlaaar bir de akıntı durumunuz ne ?
Bugün üşüdüm diye mi yoksa normal mi bilmiyorum ama akıntım geliyor çok.
Az az yapiyosan enfeksiyonla alakali olabilirSorması ayıp wc ye ne kadar sık çıkıyorsun ahahaha bende aşırı çıkıyorum ve her seferin de damla gibi bi şey yapıp çıkıyorum sinirlerim bozuldu o yüzden doktor kültür aldı ama bende hafif sağ kasıgıma sancı da yapıyor o yüzden.
Şu içsem de içmesem de ben hep tuvaletteyim
Koltuk alti en dogru olan bence. Hepsini kullanmis biri olarak söylüyorum, temassiz kulaktan bir tik fazla cikarabiliyor. Omron koltuk alti öneririmAlından ateş ölçerler yanlış sonuca meyilli o yüzden bütçeniz uygunsa doktorlar kulaktan ölçer öneriyor. Yoksa da koltukaltı ölçümü yapan cihazlar daha mantıklı. Bence siz bunu zaten almışsınız ekstra bir de koltuk altı alın ikisiyle de bakar kıyas yapmış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?