Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Canım ilk gebeliğimde 50lik yapılmıştı benzer sonuçlar çıktı sonra 100lük yapıldı ve normal çıktı. İnşallah senin de öyle olur. Bu gebeliğimde doktorum farklı direkt 75lik yaptı onda da çıkmadı çok şükür.

Kızlar herkese merhaba ben temmuz annesiyim ama siz önden daha tecrübeli olduğunuz için size sormak istedim. 8+3 ken kahverengi lekenlenme başladı ama iç çamaşırıma çıkmıyor peçeteye geliyor dün doktora gittim kanama alanı vs yok dedi bir şey vermedi. Bugün hala devam ediyor böyle bir şey yaşayan var mı aranızda acaba yardımcı olabilir misiniz endişe duyuyorum ister istemez

Yaa öyle mi inşallah bende de çıkmaz
Hala yemek yiyemiyorum
Diyet yapmaktan korkmuyorum ama diyetisyenin verdiklerini de yiyemezsem bebek yeteri beslenememesinden korkuyorum

Ahh annelik, insanın kendinden tamamen geçtiği başka birşey daha yok

Kızlar ateş ölçeri olarak bundan aldım ben nasıl iyimi ?
Alından ateş ölçerler yanlış sonuca meyilli o yüzden bütçeniz uygunsa doktorlar kulaktan ölçer öneriyor. Yoksa da koltukaltı ölçümü yapan cihazlar daha mantıklı. Bence siz bunu zaten almışsınız ekstra bir de koltuk altı alın ikisiyle de bakar kıyas yapmış olursunuz.

Canım bende de olmuştu ama 6.haftalardaydı kahverengi lekelenme olduğu için normal olabilir denmişti. Sağlıklıysa zaten tutunur değilse düşer demişti

Bende 7. Haftada olmuştu kırmızı pembe şeklinde iç çamaşırıma da gelen. Kanama alanı vs yoktu çok şükür ama 12. Haftaya kadar fitil progestan kullandım
+ilişki yasaktı

Cok normal, benim uykum agir degildir ama hic uyurken tekmeye vs uyanmadim. Gün icinde de cok hareketli bebis, en son uyuyana kadar cosuyor sonra o da uyuyo sanirim uyumuyosa da öyle uyandiracak sekilde bir tekme durumu olmadi

Cok normal, benim uykum agir degildir ama hic uyurken tekmeye vs uyanmadim. Gün icinde de cok hareketli bebis, en son uyuyana kadar cosuyor sonra o da uyuyo sanirim uyumuyosa da öyle uyandiracak sekilde bir tekme durumu olmadi
Teşekkür ederim,uyuyana kadar hep aktıf çok şükür çok rahatlatıyor

Kızlaaar bir de akıntı durumunuz ne ?
Bugün üşüdüm diye mi yoksa normal mi bilmiyorum ama akıntım geliyor çok.

Ben de aynı şekilde gün içinde bile aktif olunca hissedemiyorum anca sırt üstü dinlenmeye geçtiğimde.
Gece hiç hissetmedim wcye çok sık kalkıyorum ama hiç uyandırmadı öyle tekme ile 25im
Sorması ayıp wc ye ne kadar sık çıkıyorsun ahahaha bende aşırı çıkıyorum ve her seferin de damla gibi bi şey yapıp çıkıyorum sinirlerim bozuldu o yüzden doktor kültür aldı ama bende hafif sağ kasıgıma sancı da yapıyor o yüzden.
Şu içsem de içmesem de ben hep tuvaletteyim

Tşk ederim onuda alıcam

Ben de aynı şekilde gün içinde bile aktif olunca hissedemiyorum anca sırt üstü dinlenmeye geçtiğimde.
Gece hiç hissetmedim wcye çok sık kalkıyorum ama hiç uyandırmadı öyle tekme ile 25im
Ben oturarak çalısıyorum tüm gün nereydeyse,ne atıstırırsam peşine hareketini illa hissediyorum ama son bir kaç gündür gün içinde de cok aktıf.Uzanınca artık böyle dısarıdan belli oluyor Ama uyurken veya acıtan tekme hiç hissetmedim daha

ben çok sık su tüketen bi insanım uyanıp çiş yapıp su içip yatıyorum yine ahaha.
Gece 3-4 oluyor sanırım önceden hiç uyanmazdın hamilelikten büyük ihtimalle benimki ve damla damla değil baya yapıyorum su içince

Kızlaaar bir de akıntı durumunuz ne ?
Bugün üşüdüm diye mi yoksa normal mi bilmiyorum ama akıntım geliyor çok.
Benimde akıntım çok önceki kontrolümde sordum hatta su olmasından şüphelendim çamaşırında kuruyunca iz kalmıyorsa gel dedi kalıyorsa akıntıdır dedi fitil verdi 3 tane kullandım biraz düzeldi sonra yine devam etti ben artık hamileliğin normali diye düşünüyorum

Az az yapiyosan enfeksiyonla alakali olabilir

Koltuk alti en dogru olan bence. Hepsini kullanmis biri olarak söylüyorum, temassiz kulaktan bir tik fazla cikarabiliyor. Omron koltuk alti öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…