Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar iyi akşamlar. Dün sağlık ocağı izlem günümdü. İdrarda lökosit hpf 40 çıkmış. Ama diğer değerler normal. Akıntı, koku, yanma vs yok. Çok su içiyorum. Çokça tuvalete çıkıyorum. Salı, Çarşamba, Perşembe hastanede yattım. Oradaki test temiz çıktı dediler. Anlam veremedim. Chatgpt ye yorumlattım böyle dedi. Anlayan var mı acaba?
Bir de idrarı verirken vajinayı silmek ve orta idrarla vermek lazımmış. Ben bunlara dikkat etmeden verdim.

Eklentiler

• Screenshot_2025-12-06-16-29-47-96_96b26121e545231a3c569311a54cda96.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba 25 Kasım günü yalancı kasılma sandığım bir şeyle doktoruma gittim kasılma yok dedi idrar tahlili verdim lökosit 2 çıktı yatırdı hastaneye bir serum ve tek kullanımlık şaseden verdi. 2 3 saat sonra çıkışımı yaptı. Dün idrar verdim yine lökosit 8 olmuş bu yüzden idrar tahlili değil idrar kültürü ver asıl neyin sebep olduğunu görelim dedi. İdrar tahlili direkt verildi. Ama idrar kültürü 2 3 gün bekletilen olan steril bir bezle silip orta idrarı verdim. Siz neden hastanede yattınız 3 gün? İdrar tahlili direkt verilebiliyor. Kültür verdiniz mi lökosit kaynağını bulmak için.

Ya artık bi yere giderken bunu düşünüyorum tuvaleti var mı acaba diye ben aşırı sık giriyorum moralim bozuluyor Ahahhahaha girip çıkıyorum yine var nasıl bi şey anlamadım

Ya ben daha dün gittim doktora suyu falan güzeldi bebeğin zaten bazen beyaz akıntı ile geliyor. İlk bende su sanmıştım Allah korusun kimsenin başına gelmesin ama evet hamilelikten sanırım arttı biraz bu ara

Kültür sonucun çıktı mı ?
Bende dün verdim ama 3-5 gün bulur dedi. Bende lökosit her saha da 4-5 çıkmıs

Kültür sonucun çıktı mı ?
Bende dün verdim ama 3-5 gün bulur dedi. Bende lökosit her saha da 4-5 çıkmıs
Bende lökosit 2ydi tedavi oldum 7 8 olmuş Hayret bir şey ya. Kaynağı bulmak için kültür istedi işte bugün verdin ben Lüleburgazdayım. Test İstanbula gidicek perşembe çıkar dedi. Çok elzem değildir herhalde 20nin üstü acil durum sanıyorum. Yani inşallah öyledir. Sürekli yeni bir panik ediniyorum hayırlı olsun bu haftaki paniğim kültür bekleme sürecim her ilaç her bakteriye yaramıyormuş o yüzden aynı ilacı bidaha vermiycem bakalım önce dedi. Grupta aynı ilacı birden fazla kez kullanan görmüştüm kızlar aklınızda bulunsun doğrusu nedir tam bilmesem de..

Acaba çok okuduğumuz için mi çok korkuyoruz bilmemek mutluluk mudur yoksa bilinçlenmek iyi midir bilemedim sağlıkla kavuşalım miniklere
Ben çok korkuyorum okuduklarımdan diğer gruba girip okuyamadım bile. Bu dönemde hep en kötüsü geliyor aklıma. Ben de 2 kere idrar yolları enfeksiyonu geçirdim. Bu randevuda yine bakacak muhtemelen. Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inş

Sağ salim doğurunca çok pişman olcaz böyle panik olduk rahat olmadık tadını çıkarmadık diye ama neyse inşallah yeniden enfeksiyon çıkmaz kültür baktırdınız mı hiç? Şu turna yemişi midir nedir ondan yiyorum arada bir de

Hiç panik olma. Yani ben olmamaya çalışıyorum. Doktora sordum eğer varsa napcaz diye hangi enfeksiyon çıktıysa ona göre antibiyotik kullanıcaz dedi. Doktora güvenmek lazım ben güvenmek istiyorum inşallah bi şey cıkmaz tabi de bakalım beklicez 🫩

Pazartesi akşamı nefes açlığı çektim ve tansiyonum 15 e 10 çıktı. Ve bebeğin hareketinin az olduğunu düşündüm. Salı sabah hastahaneye gittim ağlayarak. Çok kötüydüm ajite olmuştum. Bebeğim iyiydi ve hareketliydi. Ancak sanırım ben telaştan hissedemedim. Tansiyonum 15 e 10 çıktı orda da. Doktorum da yatış verdi. 3 gün tansiyonum takip edildi. Ama iyiydi tansiyonum. Önceki hafta da tansiyon riskiyle 2 gün yatıp takip edilmiştim ve alfamet başlandı günde 2 defa. Onu kullanıyorum 10 gündür. O zaman idrar biriktirme yaptım ve sonuçları temiz gelmişti. İdrar kültürü bu mu acaba? Perşembe rutin kontrolüm var doktorda. O zamana bıraksam sorun olur diye korkuyorum.

Aynen öyle sonuçta hangi bakteriye hangi ilaç kullanması gerektiğini de bilir herhalde test süresi 4 gün nedir yahu ondan hoşlanmadım ben en çok, beklemeyi hiç sevmiyorum 27 hafta bana beklemeyi hala öğretemedi

Tansiyon neden var? Kanda alt ve ast değerleriniz normal mi? İdrar biriktirme aynı şey değil. İdrar tahlili gibi tek sefer idrar veriyorsunuz sonra 2 gün bakteri üretiyorlar hangi bakteri ürüyorsa onu tanıyıp ona göre ilaç veriyorlar.
Bu arada benim karnımda gerginlikten his kaybı var hareket etmiyorlar diye düşünürken iki elimi koyup durduğumda elimde hissediyorum. Bu yüzden gece de hiç uykudan uyandıramıyorlar beni. Gözle gördüğüm hareketleri bile az hissediyorum. Bu arada geç kalmaktan korktuğumuz her şey için aklımıza geldiği gibi doktora gitmemiz gerektiğini öğrendim ben okuduğum bazı tecrübelerden maalesef. 32yi geçsek rahatlayacağız 4 hafta daha hık desek hastaneye koşmamızı mazur görsün bir zahmet çevremiz ve doktorlar yani herkes.

Çok geçmiş olsun idrar kültürü farklı bir şey canım. Senin biriktirdiğin 24 saatlik idrarda protein kaçağı var mı diye bakacaklar. İnşallah yoktur. İlaca başladığından beri nasıl tansiyonun

Çok haklısın canım. Ben de akşamdan hastaneye gitmedigim için kızdım kendime. Bu kadar da olsun bir zahmet. Yapmadım noldu. Salı sabah nöbetçi olduğum için okula gittim ama. O günü geçiremeyecegimi anladım. İdareciler kapıdaydı. Onlara dedim bende ters giden bir şeyler var. Hastaneye gitmem ve bebeği görmem lazım. Göz yaşlarıma engel olamadım tabi. Doktorum tansiyon için ve nefes için anksiyete ihtimalini de değerlendirebiliriz dedi. Nöbetçi doktor da katıldı bu fikre. Ben nefesimi kontrol edemeyince bebeği de hissedemedim sanırım. Dokununca pıtır pıtır çünkü. Hastane sürecinde de hareketliydi. Bazen çok hissediyorum bazen de dokunarak hissediyorum. Bir de benim Bebek özellikle akşamları midemin hemen altında geziniyor. Akşam yemeğinden soğudum resmen. Nefessiz kalıyorum sanki. Anksiyete ihtimali var durumumun çünkü Şubat grubundaki olayı duyunca zor teskin oldum. Kötülendim. Rabbim sağ Salim 32. Haftayı sonrasında da 37. Haftayı görmeyi nasip etsin.

Yani bilsinler lütfen ahahahha Birde kültür ayrıntılı bi işlem zaten bakteri ürersede hangisi ürüyor bakıyorlar bende hamilelik öncesi vardı gerçekten ilaçları ayrı ve bazı ilaçlara ne derler dayanıklılık kazanıyorlar ona göre ayarlıyor doktor geçmişti ama yine olmuş olabilir.
Bende beklemeyi hiç sevmiyorum ama kendime diyorum ki her şey yolunda bunlar daha küçük şeyler hallolur ..
Yoksa bütün gece düşünürüm bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…