Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ay aynısı değil ama daha dün resmen yarı ağlayarak yok ben ilk zamanlara geri dönemem bu hissi unutmuştum diyordum. Bir anda başlayan mide bulantısı bunu dememe sebep ama öyle bi bulantı ki eşim çorba yaptım sana diyor çorbanın adını duymam bile midemi bulandırıyor. Ya da yanıma simit bırakıyor yersin diye yedikten sonra o susamların tadı aklıma geliyor midem bulanıyor 2 gündür kivi mandalina ayva vs.ile beslenmekten 1.5kilo vermişim. Artık üşüttüğümü düşünüp inşallah üşütmüşümdür diyorum

Valla tek dileğim var Günümü doldurup sağ salim kucağımıza almak birdaha da Allah olmayana versin inşallah

Esenler kadın doğum olabilir mi bide suleymaniye var

Evet refakatçi ziyaretçi konusu sıkıntı ama eltim tek odada kalmisti

Kızlar aklıma takıldı doktorumada sorcam ama sizede sorayım dedim ben d vitamini haftada 1 kere ve OMEGA 3 bide magnezyum kullanıyorum demirle magnezyumu kullansam nolur ki sadece zaten büyüdü bebek

evettt çapada para verip özel oda alabiliyorsun bunu bi arastıralımda orada devam edelim yaaa

evettt çapada para verip özel oda alabiliyorsun bunu bi arastıralımda orada devam edelim yaaa
Ya harika olur, ayrıntıları kim öğrenirse bilgilendirsin lütfenn benim ailem olmayacak eşiminde olmayacak yalnız olacağım için eşimin yanımda olması çok önemli benim için
Esenler kadın doğum olabilir mi bide suleymaniye var
Ay öyle dediler sanki Eyüp diyecektim yanlış olmasın diye demedim esenlerdi sanırım

Kızlar aklıma takıldı doktorumada sorcam ama sizede sorayım dedim ben d vitamini haftada 1 kere ve OMEGA 3 bide magnezyum kullanıyorum demirle magnezyumu kullansam nolur ki sadece zaten büyüdü bebek
D vit günde 1 damla aliyorum bende d vitt kışın çok düşüyor canım doktoruna sormadan kesme bence

Suda doğum ilk gebeligimde sormuştum eğer oda müsaitse alıyoruz çünkü 2 oda varmış tabi normal doguma elverişli ise ve idrar yolu enf olmaması gerekiyor demişti birde bana hastane çok kalabalık gelmişti

Öyle mi bende duyduğum için yazayım dedim ilgilenen olursa diye benim zaten büyük ihtimal yine sezaryen olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…