- 16 Şubat 2025
- 652
- 562
- 18
- 26
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.541
can tercan ve mustafa bey çok iyi ama doğum için orayı düşünmüyorum şuan çapayı düşünüyorumCanım bende oraya baslamayi düşünüyorum tavsiye edeceğin doktor varmı doğumu da ordamj dusunuyorsun
ben 1 kere kontrol icin gitmistim randevu alıp gebe takibi yapmadıklarını riskli gebeliklere baktıklarını söylediler. simdi arastırıyorum ama henüz bir sonuca ulasamadımDün gebe okuluna katıldım ve bu Hastaneden bahseden bir hamile oldu daha önce doğum yapmış bende merak etmiştim. Dışarıdan gebe kabul etmediklerini bilmiyordumm
Benim kan değerim iyi baya o yüzden ferritini önemsemedi sanırım depoların düşün genel kanın iyi dedi ama ben hep uyuyorum siz de öyle misinizValla benim kanım 10 çıkmış demirim 6 çıkmış doktorum demir hapını sabah akşam olmak üzere 2 ye çıkardı bakması gerekti doktorunun neden bakmamış ki
Şükürler olsun canım evet , yemek yedikten sonra hissedebildim. Rahatladım şükürler olsun ara ara oluyor demek ki böyle .hareketleri düzeldi mi bebişin
evet ama gebe takibi yapmıyorlar. sakuradanda tek oda vermedikleri ve refakatçi ziyaretçi konusunda sıkıntı yaşanıldığı için vazgectim. çift kişilik oda istemiyorum o sırada o yüzden çapayı herkes çok övünce çapada doğurmaya karar verdimCapaya bende dün bakmıştım İstanbul universitesinin sitesinden randevu alıyorsun diye biliyorum ama birde benim için yoğun bakım önemli bebekler için ne olur ne olmaz diye canım cam sakuradan niye vazgectin
Evet bu aralar özellikle gece 1 de uyuyorum ve öğlen 12 1 gibi uyanıyorum ve uyandığımda halada uykum var oluyorBenim kan değerim iyi baya o yüzden ferritini önemsemedi sanırım depoların düşün genel kanın iyi dedi ama ben hep uyuyorum siz de öyle misiniz
Ohhh şükür bazen arkasını da dönüyor olabilir benim o gün öyle olmuş döndüğünü hissettim sonra tekmelemeye başladı ve çok garip eşimin adını söylüyorum gel oğlumun babası gibi konuşuyorum işten gelmesine yakın çok hareketli oluyor resmen babasını tanıyorŞükürler olsun canım evet , yemek yedikten sonra hissedebildim. Rahatladım şükürler olsun ara ara oluyor demek ki böyle .
524tl etiketi 699 du kasada 524 çıktı tekrar indirime girmiş dedi kasiyerTrendyolda 900 tlye favorilemistim şimdi 1100 siz ne kadara aldınız
Oyyy ona kurban yaaaOhhh şükür bazen arkasını da dönüyor olabilir benim o gün öyle olmuş döndüğünü hissettim sonra tekmelemeye başladı ve çok garip eşimin adını söylüyorum gel oğlumun babası gibi konuşuyorum işten gelmesine yakın çok hareketli oluyor resmen babasını tanıyor
Rabbim hepsini korusunOyyy ona kurban yaaa
MaşallahAman hareketli olsunlar ya benim bebek çok erken ultrason da hareketliydi doktor bana ailede hiperaktiflik var mı demişti babası öyledir ahahah ondan ben babasına benzemiş demiştim
Ay Allah korusun 1. Trimester kabus!!!! Belki soğuk almışsınızdırYa kızlar dünden beri ağzımda iğrenç bir tat var genzimde doğrusu ne yaptıysam geçiremedim kaç kere dişimi fırçaladım kaç kere ağzıma gargara yaptım hatırlamıyorum sizde de var mı yoksa bu bende mi oldu hamilelikten kaynaklı diye düşünüyorum inşallah geçer 3.trimester le 1.tremester aynı derlerdide inanmazdım doğruymuş sanırım
Çok iyi acaba kalmış mıdır ya 2 tane alirdim524tl etiketi 699 du kasada 524 çıktı tekrar indirime girmiş dedi kasiyer
Valla soğukta aldım ama geçer inşallah yaAy Allah korusun 1. Trimester kabus!!!! Belki soğuk almışsınızdır
Bizim millet sabahın 7 sinde market kapisindalar indirim olunca biraz zor buluruz ama bende bakicamÇok iyi acaba kalmış mıdır ya 2 tane alirdim
Sorma bir kere bim aktuelde milletle kapismistim bebek ürünleri içinBizim millet sabahın 7 sinde market kapisindalar indirim olunca biraz zor buluruz ama bende bakicam
Benim yaşadığım yerin sakinleri genelde 60. Yaş üstü emekli tayfaÇok iyi acaba kalmış mıdır ya 2 tane alirdim
Benim yaşadığım yer çok kalabalık bebekli aile çok fazla umudum yok ama deneyeceğim şansımıBenim yaşadığım yerin sakinleri genelde 60. Yaş üstü emekli tayfabu nedenle böyle şeyler pek rehavet görmüyor burada
Siz de yakınınızdaki A101 e sorun kalmamışsa bile başka mağazalardan soruştururlar muhtemelen
Bol şansBenim yaşadığım yer çok kalabalık bebekli aile çok fazla umudum yok ama deneyeceğim şansımı
Özel bir tıp merkezine başlayacağım bu ay doğum içinde görüşeceğim ama doğumu nerede yapacağım belirsiz açıkçası.Şimdi nerdesin yani nerde dogumu dusunuyosun
Bende sakuradan bu yüzden vazgeçtim muayene olurken bile o kadar sınır var ki kapının önünde bile erkek bekletmiyorlar. Çapada ücretli oda tutuluyor diye de bir söylem var, nasıl doğuracağız oradaevet ama gebe takibi yapmıyorlar. sakuradanda tek oda vermedikleri ve refakatçi ziyaretçi konusunda sıkıntı yaşanıldığı için vazgectim. çift kişilik oda istemiyorum o sırada o yüzden çapayı herkes çok övünce çapada doğurmaya karar verdim
AmiiiiinnnnnRabbim hepsini korusunaz kaldı sağ salim alalım yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?