Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Dün gebe okuluna katıldım ve bu Hastaneden bahseden bir hamile oldu daha önce doğum yapmış bende merak etmiştim. Dışarıdan gebe kabul etmediklerini bilmiyordumm
ben 1 kere kontrol icin gitmistim randevu alıp gebe takibi yapmadıklarını riskli gebeliklere baktıklarını söylediler. simdi arastırıyorum ama henüz bir sonuca ulasamadım

Valla benim kanım 10 çıkmış demirim 6 çıkmış doktorum demir hapını sabah akşam olmak üzere 2 ye çıkardı bakması gerekti doktorunun neden bakmamış ki
Benim kan değerim iyi baya o yüzden ferritini önemsemedi sanırım depoların düşün genel kanın iyi dedi ama ben hep uyuyorum siz de öyle misiniz

Capaya bende dün bakmıştım İstanbul universitesinin sitesinden randevu alıyorsun diye biliyorum ama birde benim için yoğun bakım önemli bebekler için ne olur ne olmaz diye canım cam sakuradan niye vazgectin
evet ama gebe takibi yapmıyorlar. sakuradanda tek oda vermedikleri ve refakatçi ziyaretçi konusunda sıkıntı yaşanıldığı için vazgectim. çift kişilik oda istemiyorum o sırada o yüzden çapayı herkes çok övünce çapada doğurmaya karar verdim

Şükürler olsun canım evet , yemek yedikten sonra hissedebildim. Rahatladım şükürler olsun ara ara oluyor demek ki böyle .
Ohhh şükür bazen arkasını da dönüyor olabilir benim o gün öyle olmuş döndüğünü hissettim sonra tekmelemeye başladı ve çok garip eşimin adını söylüyorum gel oğlumun babası gibi konuşuyorum işten gelmesine yakın çok hareketli oluyor resmen babasını tanıyor

Oyyy ona kurban yaaa
Maşallah Aman hareketli olsunlar ya benim bebek çok erken ultrason da hareketliydi doktor bana ailede hiperaktiflik var mı demişti babası öyledir ahahah ondan ben babasına benzemiş demiştim

Oyyy ona kurban yaaa
Maşallah Aman hareketli olsunlar ya benim bebek çok erken ultrason da hareketliydi doktor bana ailede hiperaktiflik var mı demişti babası öyledir ahahah ondan ben babasına benzemiş demiştim
Rabbim hepsini korusun az kaldı sağ salim alalım yavrularımızı

Ay Allah korusun 1. Trimester kabus!!!! Belki soğuk almışsınızdır

Çok iyi acaba kalmış mıdır ya 2 tane alirdim
Benim yaşadığım yerin sakinleri genelde 60. Yaş üstü emekli tayfa bu nedenle böyle şeyler pek rehavet görmüyor burada
Siz de yakınınızdaki A101 e sorun kalmamışsa bile başka mağazalardan soruştururlar muhtemelen

Benim yaşadığım yer çok kalabalık bebekli aile çok fazla umudum yok ama deneyeceğim şansımı

Şimdi nerdesin yani nerde dogumu dusunuyosun
Özel bir tıp merkezine başlayacağım bu ay doğum içinde görüşeceğim ama doğumu nerede yapacağım belirsiz açıkçası.
Bende sakuradan bu yüzden vazgeçtim muayene olurken bile o kadar sınır var ki kapının önünde bile erkek bekletmiyorlar. Çapada ücretli oda tutuluyor diye de bir söylem var, nasıl doğuracağız orada varsa öyle bir imkan doğuralım, gebe okulundaki kadın herşey özel gibiydi ama devlet hastanesiydi falan diye balladı epey. Ben istanbulda yeni sayılırım 3 senem falan oluyor hastanelere pek hakim değilim çapa ve zeynep kamil anne bebek dostu hastane dediler ayrıca bir hastane daha söylediler unuttum devletin yine ve suda doğumda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…