• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Tahin sanırım pekmezden daha iyiymiş. Deneyeceğim. Aslında beslenmem de iyi ama, yetmiyor. keşke hap yutabilsem bu kadar düşmezdi :( Bunları yemeyi deneyeceğim. Kurubaklagilden çok korkuyorum gerçi hep kabızım. Ama bir ihtimal yükseltirim. Hepimizin bebişlerine maşallah.:anneadayı::nazar:
İyi besleniyorsan o zaman demir almaktan ziyade demiri vücudunda tutmak için çabalamak lazım sanırım. Yanında c vitamini ile tüketmek vs gibi tahin de demir tutuyor mesela. En kısa zamanda yükselişe başlarsınız inşallah :)

Ben de solumda hiç mutlu değilim sağ çok rahat ya 😁 sırt üstü yatmak beni de rahatsız ediyor ama dediğin gibi dinlenirken sırt üstü uzanıyorum 🤭 bebişler içerideyken ayrı telaş herhalde doğunca da başka telaşlar olacak
Katılıyorum sağ bencede daha rahat 🤗 sırt üstü yatınca çok hareket ediyor izlemek hoşuma gidiyor 😄 asıl telaş doğunca başlıyor ve birdaha asla bitmiyor giderek büyüyen telaşlar, çok şükür 🥰
28+0 bebeğim 1150 gram olmuş. Açlık tokluk bakıldı, bir sorun yok. Ama demirim yerlerde. Hap yutamadığım için fertamir kullanıyorum. Günde 2'ye çıkaracağız, ancak 32. haftada yükselmezse damardan yükleriz dedi doktor. Yok mu demiri doğal yoldan yükseltmenin yolu cidden gebelikte?o_O
Maşallah bebişine ❤️ benimde demirim yerlerde malesef, yükselmiyorr. 🥲 yani takviye alınca bile yükselmeyince yiyeceklerden ümidimi keseli çok oldu

Kızlar yüz bin yerden sağa yatmanın sakıncası yoktur diye okudum dinledim sakınca olsa vücut uyandırır diyorlar evet ama kendimi hep suçlu hissediyorum. Gece hiç uyanmadan hep sağ tarafta uyumuşum. Yani sağ taraftayken uyuyakaldım aynı pozisyonda uyandım. Kendimi çok kötü hissediyorum böyle zamanlarda 🥺
Valla canım ben hep sağ tarafa yatıyorum desem yalan olmaz. Sağ ve sol başka seçeneğim yok zaten ama koyabildiğim kadar bacak arama yastık koymaya çalışıyorum. Hep sol tarafa yatmak çok zor. Ben çok büyük bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum zaten yüz üstü ve sırt üstü yatamıyoruz

Kızlar bu gede rüyamda doğum yaptığımı gördüm. Sıfır acı ve kısacık sürede doğuruyorum resmen ayaklanıp kızımı giydirip vermelerini falan bekliyorum eşime bile mesaj atıyorum gelcez birazdan kapıda ol diye. Rüyamda da bana doğumu kötü anlatanlara kızıyordum bu muymuş diye 😃 Tek sorun kızımı göremeden uyandım geri uyumaya çalıştım belki devam eder rüyam diye bir ümit ama malesef 🙈 Rabbim hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰

Valla canım ben hep sağ tarafa yatıyorum desem yalan olmaz. Sağ ve sol başka seçeneğim yok zaten ama koyabildiğim kadar bacak arama yastık koymaya çalışıyorum. Hep sol tarafa yatmak çok zor. Ben çok büyük bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum zaten yüz üstü ve sırt üstü yatamıyoruz
Sosyal medya hep sol taraf diye yönlendirince kendimi kötü hissettim ama ben de sağda ağırlıklı olarak devam edicem canım yani haklısın sırt üstü bile kısa süreli sorun olmuyor zaten

İyi akşamlar canlar. Benim de kontrol günümdü. Bebek 1 hafta önde çıktı. Normalde hep gününe uygundu. Geçen hafta hastaneye yattığımda da öndeydi biraz. Şeker yükleme normal çıktı benim. Ama bilemedim ki. Hep önde gitse takılmam da. Doktor uyumlu dedi. Normal dedi. Ferritin demişken benimki 16 lardaydı. 7 ye düşmüşüm. Düzenli demir hapına rağmen. Şok . 1 buçuk aydır takviye alıyorum ama. 28 hafta girişimiz yarın Allah'ın izniyle.😍 Benim ilk eşik hedefimdi. Çok şükür bugüne ulaştık. Hep beraber 37 lere inşallah. Yeni hedefim 32.
Dun benim bebe de 2 hafta ileride cikti sekerim de normal 🤭 endiselenme senin de oyle demek ki :) ben de esim de boylu posluyuz herhalde ondan oyle bebis 🤭

Sosyal medya hep sol taraf diye yönlendirince kendimi kötü hissettim ama ben de sağda ağırlıklı olarak devam edicem canım yani haklısın sırt üstü bile kısa süreli sorun olmuyor zaten
Zaten hiç uyuyamıyorum ki uyuduğum orda 2-3 saat sonra hep uyur uyanık tuvalete hadi biraz sağa döneyim sola döneyim derken sabah oluyor

Dun benim bebe de 2 hafta ileride cikti sekerim de normal 🤭 endiselenme senin de oyle demek ki :) ben de esim de boylu posluyuz herhalde ondan oyle bebis 🤭
Ya maşallah 😍:anneadayı: benim son haftalara kadar hep günü gününe olunca şaşırdım. Atak dönemi olabilir dimi. Şeker temiz çıkmasa korkardım. Biz de pek boylu değiliz. Hayırlara çıksın.:KK16:

Kızlar yüz bin yerden sağa yatmanın sakıncası yoktur diye okudum dinledim sakınca olsa vücut uyandırır diyorlar evet ama kendimi hep suçlu hissediyorum. Gece hiç uyanmadan hep sağ tarafta uyumuşum. Yani sağ taraftayken uyuyakaldım aynı pozisyonda uyandım. Kendimi çok kötü hissediyorum böyle zamanlarda 🥺
Ya ben neredeyse hep sırtüstü yatıyorum, doktorum sen rahat hissettiğin sürece sıkıntı yok dedi bana, bugün 27+2’yiz, yan dönüp yatınca daha çok çarpıntım oluyo uyuyamıyorum, herkesin rahat ettiği pozisyon aynı olamaz zaten, içini ferah tut sen rahatsan bebeğin de rahattır zaten ✨

Zaten hiç uyuyamıyorum ki uyuduğum orda 2-3 saat sonra hep uyur uyanık tuvalete hadi biraz sağa döneyim sola döneyim derken sabah oluyor
Ya ben neredeyse hep sırtüstü yatıyorum, doktorum sen rahat hissettiğin sürece sıkıntı yok dedi bana, bugün 27+2’yiz, yan dönüp yatınca daha çok çarpıntım oluyo uyuyamıyorum, herkesin rahat ettiği pozisyon aynı olamaz zaten, içini ferah tut sen rahatsan bebeğin de rahattır zaten ✨
Hepimiz aynıyız anladığım kadarıyla uyku konusunda, bebişlerimize ve bize sağlık diliyorum huzurla geçsin sürecimiz 🥰💞

Kızlar kan uyuşmazlığı olanlar 28. Haftada iğne yapılması gerekiyor. benim normal kontrol vaktim değil bu iğneyi eczaneden alıp devlette yada özel acile gidip vurdurma şansımız var mı acaba ? Boşuna muayene parası vermek istemiyorum. Bilen var mı ?

Kızlar kan uyuşmazlığı olanlar 28. Haftada iğne yapılması gerekiyor. benim normal kontrol vaktim değil bu iğneyi eczaneden alıp devlette yada özel acile gidip vurdurma şansımız var mı acaba ? Boşuna muayene parası vermek istemiyorum. Bilen var mı ?
Canım ben vuruldum iki gün önce kadın doğum acile git orda vuruyorlar

Canım ben vuruldum iki gün önce kadın doğum acile git orda vuruyorlar
Bu kadar basit mi yahu benim doktorum hafta içi erken gel dedi eşim de ben de 15ine izin aldık kan testi yapacağım bebekler etkilenmiş mi diye bakıcaz vs dedi sonra iğne dedi biz de heyecanla pazartesi günü bizi neyin beklediğini düşünüyoruz hayret bir şey ya tam ticarethane oldu hastaneler bir de insanı da geriyolar :(

28+0 bebeğim 1150 gram olmuş. Açlık tokluk bakıldı, bir sorun yok. Ama demirim yerlerde. Hap yutamadığım için fertamir kullanıyorum. Günde 2'ye çıkaracağız, ancak 32. haftada yükselmezse damardan yükleriz dedi doktor. Yok mu demiri doğal yoldan yükseltmenin yolu cidden gebelikte?o_O
Bir de demiri c vit ile alınca emilimi yüksek oluyormuş portakal mandalina ile ye peşine istersen

Back
X