• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kizlar biz isme cinsiyeti ögrendikten kisa süre sonra karar vermistik, Ali Uras dedik daha dogrusu esim dedi. Iki üc gün önce rüyamda Alparslan koyuyoduk ve etrafimda bu isim yok, burda benim rüyadan sonra birisinin alparslani koyacagini okuyunca aa dedim. Hatta önce okusam bilincalti falan derdim. Bi yerlerden girmis tabi zihnime orasi belli de. Söyledikce hosuma gitti esimin de öyle. Hatta bu bebisin ismini ben koycam diye ahdi vardi😂
Simdi soruyorum sizce hangisi, Ali Uras mi Alparslan mi?
Alparslan bende muhammed alpaeslan istiyorum ama kesin değil 💙

Kızlar merhaba Bir aydır adam gibi Demir içemiyorum doktora yan etki yaptı bitkisel alayım mı deyince yani ocean İmom vesaire gör bak toz sana yanetki yapmayacak dedi ama ara ara içiyordum gunduzleri pek atkı yapamdı ama 2 gunonce gece içtim sanrm ondan oldu. su ile karıştırıldığı için unuta da biliyorum dün gece inanılmaz gaz sancıları yaşadım muhtemelen bağırsakta birikti o da bana. yan etkisiz bir ilaç önerir misiniz hangisini kullanıyorsunuz artık kafayı yiyeceğim gaz sıkısmasndan 3'e kadar uyuyamadım

Kızlar merhaba Bir aydır adam gibi Demir içemiyorum doktora yan etki yaptı bitkisel alayım mı deyince yani ocean İmom vesaire gör bak toz sana yanetki yapmayacak dedi ama ara ara içiyordum gunduzleri pek atkı yapamdı ama 2 gunonce gece içtim sanrm ondan oldu. su ile karıştırıldığı için unuta da biliyorum dün gece inanılmaz gaz sancıları yaşadım muhtemelen bağırsakta birikti o da bana. yan etkisiz bir ilaç önerir misiniz hangisini kullanıyorsunuz artık kafayı yiyeceğim gaz sıkısmasndan 3'e kadar uyuyamadım
Günaydın.❤️🌹 Ben venatura markasınınkini kullanıyorum. Doktor feramat yazmıştı. Onu 8 gün içtim ama mahvetti beni. Venaturaya başlayalı da 1 ayı geçti. Memnunum.

Günaydın.❤️🌹 Ben venatura markasınınkini kullanıyorum. Doktor feramat yazmıştı. Onu 8 gün içtim ama mahvetti beni. Venaturaya başlayalı da 1 ayı geçti. Memnunum.
Peki bu ücretli olanlar mı yoksa devletin verdiği bir ilaç mı yeniden. Ben artık bu ücretli olanlara geçmek istiyorum ya yan etki yapmıyor diyorlar ya

İnşallah kızlar duam o yönde 36-37 leri inşallah görürüz pazartesi perinatoloji doktoru tekrar randevu vermişti bebeklerden birinin pozisyonu uygun değil diye tekrar kontrol etmek istiyordu orada bakıp aradaki kilo farkına tekrar bakacak tek düşündüğüm sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri hepimiz için hayırla ve kolaylıkla inşallah rabbim naip etsin dualasalim
Gittim bugün kızlar perinatoloji baktı diğer bebeğimin de kalbine çok şükür sıkıntı yok biri 658 Gr diğeri 558 Gr olmuş aradaki fark yüzde 15 suyum biraz artmış dikkat etmem gerekiyormus hamurisi şeker kesinlikle yok işte normal doktor randevularimi 2 haftada bir e indirdi haftadan itibaren 2 haftada bir gidecegim doğumu konuşmak için erken ikizler de belli olmuyor genelde erken doğum old için dedi inşallah kuvoze gerek kalmadan sağlıkla hayırla dogarlar kizlar

Peki bu ücretli olanlar mı yoksa devletin verdiği bir ilaç mı yeniden. Ben artık bu ücretli olanlara geçmek istiyorum ya yan etki yapmıyor diyorlar ya
Sidefer kullanıyorum bende canım. Şase olanlarından. Feramat vermişti bana da hiç iyi gelmemişti, buna geçtim. Bi sıkıntı yaşamadım şimdilik 🫠

Demir için sidefer kullandın mı ?
Bana en hafifi diye verdi ama bünye meselesi tabi ben onu öğlen gibi alıyorum hiç bi etki yapmadı. Çok tok içmiyorum ama çook açta içmiyorum aç içince gaz yapıyor cidden

Gittim bugün kızlar perinatoloji baktı diğer bebeğimin de kalbine çok şükür sıkıntı yok biri 658 Gr diğeri 558 Gr olmuş aradaki fark yüzde 15 suyum biraz artmış dikkat etmem gerekiyormus hamurisi şeker kesinlikle yok işte normal doktor randevularimi 2 haftada bir e indirdi haftadan itibaren 2 haftada bir gidecegim doğumu konuşmak için erken ikizler de belli olmuyor genelde erken doğum old için dedi inşallah kuvoze gerek kalmadan sağlıkla hayırla dogarlar kizlar
İnşallah sağlıkla gelsinler , hepsiii 🤲🏻
Normal de regli tarihine göre beklenen doğum ne zaman doktorun ön gördüğü ne zaman belli mi ?

Ben Ankara'da yapacağım inşallah canım. Hemde Gölbaşı devlet hastanesinde. Eğitim araştırmalardan memnun olanlar kadar memnun olmayanlar da var. Gata dan uzak dur Etlik ve Bilkenti tercih edebilirsin.
Merhaba bende gölbaşında oturuyorum
Gölbaşı devlette gece doğumu yok
Gündüz doğumu var
İlçe hastanesi olduğu için gece doğumu kabul etmiyorlar
Benimde etlik bilkent ve diğerlerinden memnun olmayan arkadaşlarım var
Doğumun geceye denk gelirse ne yapmayı düşünüyorsun ?

Kızlar merhaba. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu maalesef çok sık tekrarlıyor. Acaba bu süreçte cranberry takviyesi kullanan oldu mu? Bu hafta doktora gidince soracağım ama merak ediyorum doktoruna sorarak kullanan var mı?
Ben kullandım faydasını gördüm
Ben doulama sordum doktoruma değil

kızlar bu doktorun çok fazla soru cevap videosu var ben hep izliyorum belki sizede yardımı dokunur ♥️

Eklentiler

• IMG_6301.webp
    IMG_6301.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 44
Back
X