• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
İnşallah sağlıkla gelsin o vakitler. Detaylı Ultrason tamamlanmadı yani senin, ne zaman yeni randevun soru işareti ile beklememiş ol çok uzun süre, hiçbir şeycik yok inşallah 🤍🧿 biraz korkutmayı seviyor bu minişler.
Bu pazartesi nasipse doktor diğer bebekte bu yeri inceleyemedim demişti ona tekrar bakayım hemde aradaki kilo farkını inceleyim dedi iyi biriydi doktorum Recep has in eşi zaten çok ilgilendi sağolsun inşallah 36 yi görürüz demişti 🤲🏻🌺evet bide seninki ikizde biraz daha riskli olan grup demişti tek yumurta ikizi iki kese aynı plesanta olmasından dolayi

Aslında bunların çoğu tek gebelik yaşayanlar içinde geçerli. Ama çoğul gebeliklerde ister istemez risk daha fazla. Bulunduğum şehri mecbur değiştirmek zorundaydım. Evimiz burda çünkü. Eşimin tayini de o yaz buraya çıktı çok şükür. Tekrar geri dönmedik.
Onun haricinde hayatta temizlik yapmazdım. . Hep yatardım. Özellikle son haftalarda. Dikkatli olmak lazım. Şimdi evde yapmam gereken temizlik var ama yapmıcam. Bebeğimden benden önemli değil. İhtiyacımız kadar ayaktayım. Kalan işleri eşime bırakıyorum 😬 olduğu kadar artık. En azından şöyle 35 36 yı görsek çok güzel olacak.
Ama inanıyorum bu grupta genel olarak pozitiflik var. Hepimiz zamanında alacaz bebeleri kucağımıza 🥰
Temizlik yapma konusunu tüm hamilelerden ve annelerden duyuyorum ve dikkat ediyorum ama çalışıyorum ben ona bir çözüm bulamadım ve masa başı da değilim mühendisim bayağı aktif geçiyor günlerim. İstifa edesim geliyor 😂 30.haftada çalışamaz raporu alıp yatıcam uzatmayı asla düşünmüyorum inşallah aile yılı şeyleri bize denk gelir de süreler uzar ya.. İyi düşünelim iyi olsun 🙏♥️♥️

Bu pazartesi nasipse doktor diğer bebekte bu yeri inceleyemedim demişti ona tekrar bakayım hemde aradaki kilo farkını inceleyim dedi iyi biriydi doktorum Recep has in eşi zaten çok ilgilendi sağolsun inşallah 36 yi görürüz demişti 🤲🏻🌺evet bide seninki ikizde biraz daha riskli olan grup demişti tek yumurta ikizi iki kese aynı plesanta olmasından dolayi
Harikaa o adamı da eşini de çok kez duydum ünlüler bayağı 🙏 harika haberler ile gelin inşallah ♥️

Temizlik yapma konusunu tüm hamilelerden ve annelerden duyuyorum ve dikkat ediyorum ama çalışıyorum ben ona bir çözüm bulamadım ve masa başı da değilim mühendisim bayağı aktif geçiyor günlerim. İstifa edesim geliyor 😂 30.haftada çalışamaz raporu alıp yatıcam uzatmayı asla düşünmüyorum inşallah aile yılı şeyleri bize denk gelir de süreler uzar ya.. İyi düşünelim iyi olsun 🙏♥️♥️
İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Kesinlikle uzatma çalışamaz raporu alıp yat 🙈 zaten sonra uyudugumuz günleri bir süre arayacağız 😅 keşke stok yapabilsek 🤣

Kızlar ben 2 gün önce kontrole gittim doktor bebek göbüşlü dedi şekerli tüketme fazla dedi ama hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi suyuda güzel dedi anlamadım herkese şeker yüklemesi yapılmış doktorum bana öyle bişe demedi bide rutin kan testi yaptır wp at dedi geri çağırmadi 18 Aralık randevu verdi o zamanda 29 haftalık olucam🙄
Canim sen yurtdisinda misin ? Eger oyleyse avrupa ulkelerinde seker yuklemesi sadece semptom gorurlerse yapiyorlar rutinde her gebeye yapilmasini dogru bulmuyorlar. Benim ilk gebeligimde de yapilmadi yapilmama sebebi su seni takip ediyoruz aldigin kilo ve bebegin tahmini kilosu ve ailende ki seker oykusu buna gore yapiyoruz demislerdi hangisi dogru bilemiyorum ama bizleree boyle.
Simdi bu gebelihimde de suan gerek gormuyorlar ama mesela arkadasima yaptilar cunku onun semptomlarini tespit ettiler

Back
X