• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ah geldi mi üst üste gelir. Birbirinize el kol olacaksınız mecburen. 2.trimesterde bebiş ilaçlarından etkilenmez öyle olsa vermezdi doktor. Apandisit ameliyatı olan var kaza yapan var neler var. Çok hızlı toparlanırsınız inşallah.
Eşine ve sana çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınız 🥺
Allah acil şifalar versin
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten üst üste geldi 1 haftadır antibiyotik bile kullandım ama ilerlemiş bir şekilde. İnşallah bundan sonra kolayca geçer iyi ki varsınız kızlar 🥺

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten üst üste geldi 1 haftadır antibiyotik bile kullandım ama ilerlemiş bir şekilde. İnşallah bundan sonra kolayca geçer iyi ki varsınız kızlar 🥺
Ay çok geçmiş olsun yaaa bir an önce ayaklarnırsn inşallah korkma bebegn ıcn hcbsy olmaz. Hastalık daha riskli

IMG_1562.webp

detaylı ultrason yapıldı 21. Hafta 436 gram oğluşum 🧿💙 bir sıkıntı yok şükür kalpte hafif bir beyazlık görüldü ama ilerleyen haftalarda kaybolur önemsiz dendi

Arkadaşlar doktor magnorm magnezyum verdi. Günde 2 tablet akşam aynı anda suda erit iç dedi ama beni çok rahatsız ediyor. İshal oluyorum. Siz kaç tablet içiyorsunuz? Sizede karın ağrısı, ishal yapıyor mu?
Ben de magnorm kullanıyorum ama hap benimkisi ve günde 1 defa. Ve ishal olmasa da ishale yakın bir durum söz konusu oldu bende de. Anlık karın ağrısı geliyor ve wc gidince geçiyor.

Ah kızlar benim üst solunum yolu bronşite çevirmiş yeni tedavi başladı, istirahat verildi. İlaç içmek çok üzüyor beni. Bebeğim etkileniyor mu bilmiyorum... Üstüne eşim düştü çapraz bağları kopmuş kemik zedelenmiş. Alçıya alındı ameliyat olunması lazım diyorlar. Ve ailelerimizden uzağız. Ki onlar da çalışıyor zaten gelemezler. Kim kime bakacak iyileştirecek şaştık kaldık. Allah herkese sağlık versin ☹️
Çok geçmiş olsun canım üstüste gelmiş rahatsızlıklar 😔

Aslında o ağrılar için vermişti bi ara vardı ama geçince bıraktım ona da bi sorayım🥲
Bana da gece bacak ağrım başlayınca verdi bjlir ay kullan duruma bakarız dedi
Ağrın yoksa kullanmayabilirsin tabi yine sor doktoruna canım.
Bana magnezyum bebekle için değil annenin ağrısı için veriliyor. Kullanmazsan bebeğine bir zararı yok demişti.

Kızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?

Back
X