• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ah geldi mi üst üste gelir. Birbirinize el kol olacaksınız mecburen. 2.trimesterde bebiş ilaçlarından etkilenmez öyle olsa vermezdi doktor. Apandisit ameliyatı olan var kaza yapan var neler var. Çok hızlı toparlanırsınız inşallah.
Eşine ve sana çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınız 🥺
Allah acil şifalar versin
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten üst üste geldi 1 haftadır antibiyotik bile kullandım ama ilerlemiş bir şekilde. İnşallah bundan sonra kolayca geçer iyi ki varsınız kızlar 🥺

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten üst üste geldi 1 haftadır antibiyotik bile kullandım ama ilerlemiş bir şekilde. İnşallah bundan sonra kolayca geçer iyi ki varsınız kızlar 🥺
Ay çok geçmiş olsun yaaa bir an önce ayaklarnırsn inşallah korkma bebegn ıcn hcbsy olmaz. Hastalık daha riskli

IMG_1562.webp

detaylı ultrason yapıldı 21. Hafta 436 gram oğluşum 🧿💙 bir sıkıntı yok şükür kalpte hafif bir beyazlık görüldü ama ilerleyen haftalarda kaybolur önemsiz dendi

Arkadaşlar doktor magnorm magnezyum verdi. Günde 2 tablet akşam aynı anda suda erit iç dedi ama beni çok rahatsız ediyor. İshal oluyorum. Siz kaç tablet içiyorsunuz? Sizede karın ağrısı, ishal yapıyor mu?
Ben de magnorm kullanıyorum ama hap benimkisi ve günde 1 defa. Ve ishal olmasa da ishale yakın bir durum söz konusu oldu bende de. Anlık karın ağrısı geliyor ve wc gidince geçiyor.

Ah kızlar benim üst solunum yolu bronşite çevirmiş yeni tedavi başladı, istirahat verildi. İlaç içmek çok üzüyor beni. Bebeğim etkileniyor mu bilmiyorum... Üstüne eşim düştü çapraz bağları kopmuş kemik zedelenmiş. Alçıya alındı ameliyat olunması lazım diyorlar. Ve ailelerimizden uzağız. Ki onlar da çalışıyor zaten gelemezler. Kim kime bakacak iyileştirecek şaştık kaldık. Allah herkese sağlık versin ☹️
Çok geçmiş olsun canım üstüste gelmiş rahatsızlıklar 😔

Aslında o ağrılar için vermişti bi ara vardı ama geçince bıraktım ona da bi sorayım🥲
Bana da gece bacak ağrım başlayınca verdi bjlir ay kullan duruma bakarız dedi
Ağrın yoksa kullanmayabilirsin tabi yine sor doktoruna canım.
Bana magnezyum bebekle için değil annenin ağrısı için veriliyor. Kullanmazsan bebeğine bir zararı yok demişti.

Kızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?

kızlar merhaba bir sorum olacak :anneadayı::KK200: 22+4 oldum şuan sırt üstü yatıyorum arada ya da uyandığımda sırt üstü yattığımı fark ediyorum. Kaçıncı haftaya kadar normal bu durum ya da bu konuda önlem alan var mı ? çünkü biraz araştırdım kötü şeyler yazıyo aklıma getirmek istemiyorum bile :KK43:

Kızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?
Bende de oluyor maalesef

kızlar merhaba bir sorum olacak :anneadayı::KK200: 22+4 oldum şuan sırt üstü yatıyorum arada ya da uyandığımda sırt üstü yattığımı fark ediyorum. Kaçıncı haftaya kadar normal bu durum ya da bu konuda önlem alan var mı ? çünkü biraz araştırdım kötü şeyler yazıyo aklıma getirmek istemiyorum bile :KK43:
Canım 28 ve sonrası riskli deniyor doktorlar tarafından ama sen yine de bu hamile yastıkları var e bebekte falan. Onlardan kullanmaya başla ya da beline gece yatarken yastık desteği yap ki dönmeni engellesin. Sırtından ana damar geçiyor ve kan akışını yavaşlatıyor aynı zamanda da bebeğe oksijen az gidiyormuş. Bu yuzden kendini sola alışırsan iyi olur. Sol yanın ağrıyınca sağa dönersin.
ebebek Baby Mom Baby Mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - Fiyatı, Yorumları bu yastık cok iyi dönmeyi etkiliyor

Canım 28 ve sonrası riskli deniyor doktorlar tarafından ama sen yine de bu hamile yastıkları var e bebekte falan. Onlardan kullanmaya başla ya da beline gece yatarken yastık desteği yap ki dönmeni engellesin. Sırtından ana damar geçiyor ve kan akışını yavaşlatıyor aynı zamanda da bebeğe oksijen az gidiyormuş. Bu yuzden kendini sola alışırsan iyi olur. Sol yanın ağrıyınca sağa dönersin.
ebebek Baby Mom Baby Mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - Fiyatı, Yorumları bu yastık cok iyi dönmeyi etkiliyor
Kız ben aldım daha 14.haftada yine sırt üstü yatıyorum yine sırt üstü uyanıyorum 😂

Ben bazen biraz tuvaletimi tutunca oluyor. Geçen baya gelmiş su gibi bi akıntı , ama bir gün öncesi doktor her şey yolunda şükürler olsun dediği için kendimi pimpiriklendirmek istemedim sen de korkma bence bir daha ki doktor kontrolün ne zaman ? Yazabiliyor musun doktoruna ?

Ya ben sağ ya da sol yatmaya çalışıyorum ama geçen gece bi kalktım düz yatıyorum hemen düzelttim . Sağ sol yatarken bebekte hareketleniyor diyorum sıkıştı mı noldu ahahaha amuda kalkcam yakında gece nasıl yatayım uyuyayım diye düşünürken bütün gece uyumadan geçiyor rahat uyuyamadığım için çok sık uyanıyorum

Ben kullanıyorum bu yastıktan B Bbb263 Sırt üstü yatma sorunu bende de vardı. Bunun orta kısmı cırtlı sırtına göre ayarlarsan tam sırt üstü yatmamış oluyorsun, eğim veriyor yine 😄

Bende de oluyor maalesef

Ben bazen biraz tuvaletimi tutunca oluyor. Geçen baya gelmiş su gibi bi akıntı , ama bir gün öncesi doktor her şey yolunda şükürler olsun dediği için kendimi pimpiriklendirmek istemedim sen de korkma bence bir daha ki doktor kontrolün ne zaman ? Yazabiliyor musun doktoruna ?
Cumartesi günüydü doktor kontrolüm bir sonraki 3 hafta sonra. Az önce yazdım doktora hamilelikte su gibi akıntı artışı olur korkma dedi. Ama banane korkucam :D turnusollu ped alıcam akşam eczaneden. Amniyotik sıvıysa eğer renk değiştiriyormuş pahalı da değilmiş. Yani doktorum gözle görmeden korkma dediği için korkumu geçirmedi :D

Back
X