• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Vajinadan baktırmadı doktor haftaya tekrar çağırmış.
Ters rahim gibi bi ihtimal yazıyor nette öyle bişey var gibi hatırlıyorum diyor.
Dış gebelik boş gebelik falan ihtimali yok diyor chatgbt bilemedim ben de
Canım başka bi hst ye gitsin benim de bi hst de görünmemişti başka hst gidince kese de bebek de görünmüştü.

Vajinadan baktırmadı doktor haftaya tekrar çağırmış.
Ters rahim gibi bi ihtimal yazıyor nette öyle bişey var gibi hatırlıyorum diyor.
Dış gebelik boş gebelik falan ihtimali yok diyor chatgbt bilemedim ben de
Canım bence alttan gözükür. Keşke baktirsaydı. Stres büyük zarar hele tutunma aşamasında. 1 hafta 1 ay gibi geçmez bilirim.

Kızlar günaydın herkese
Sabah 7 de gidip yükleme yaptırdım
50 lik yapıldı
Açlık 85
Tokluk 150 sınır 145 dedi Dr haftaya gel 100 lük ve 3 saat yapılacak dedi
Ay neyden korkuyorsam başıma geliyor 🤦🏻‍♀️
İnşallah haftaya birşey çıkmaz
Zaten yemek yiyemiyorum bunun diyet hali nasıl olur aklım almıyor

Evet canım özellikler uzun süre açlık olmuşsa yani 4 saat kadar Filan🥲sonra birşeyler yiyorum toparlanıyorum
Evet canim o aclik durumunda kesin bende etkileniyorum ayy nasil pilim bitiyor biranda fisim cekiliyor sanki dun gece bu mesaji yazarkende oyleydim kizimi uyutuyordum o sirada nasil yazmisim mesaji baksana hahaha 😅
Ilk hamileligimde hic hatirlamiyorum boyle bisey gerci ozaman prenses gibiydim hic bir sorumluluğum yoktu 😆😆

Bende gece uyurken hiç hissetmiyorum kızlar normal midir acaba26+2 deyim, hiç tekmesine falan uyanmadım çalısıyorum çok yorgun olunca deliksiz uyuyorum ondandır diye düşünüyordum ama normalde tekmeleri cok belirgin dısarıdan bakınca görülüyor çoğu kez.

Bende gece uyurken hiç hissetmiyorum kızlar normal midir acaba26+2 deyim, hiç tekmesine falan uyanmadım çalısıyorum çok yorgun olunca deliksiz uyuyorum ondandır diye düşünüyordum ama normalde tekmeleri cok belirgin dısarıdan bakınca görülüyor çoğu kez.
Bence normaldir canım o biraz senin uykunla da alakalı benim uykum çok hafif en ufak hareket ses beni uyandırıyor sen bide yoruluyorum demişsin hareket etse bile hissetmiyor olabilirsin gün içinde hareketi varsa hiç düşünüp kendini strese sokma

Bence normaldir canım o biraz senin uykunla da alakalı benim uykum çok hafif en ufak hareket ses beni uyandırıyor sen bide yoruluyorum demişsin hareket etse bile hissetmiyor olabilirsin gün içinde hareketi varsa hiç düşünüp kendini strese sokma
teşekkür ederim insan herşeye streslenıyo gerçekten . gün içerisinde akşam yatmadan öncede özellikle uzanınca cok kuvvetli çok hareketli oluyor ama uykuya dalınca bitiyo,hep öyle düşündüm uykum derin diye daha da küçükler sonucta

Kizlar diger gruptan haberim yoktu burada okuyunca baktim cok cok uzuldum insan cok etkileniyor gerçekten grubumuz sag salim zamanini beklesin hepimiz su gibi akan dogumlarla kucagimiza saglikla alalim bebeklerimizi 🥹❤️
Ben de az önce baktım o gruba Allah sabır versin çok kötü oldum görünce çok ağladım Allah isteyen herkese hayr sahibi evlat versin hayr sahibi anne babalardan etsin bizleri 😔😔🙏🏼

Back
X