- 24 Ocak 2023
- 1.043
- 1.467
- 63
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #16.921
Ay bi yasalaşsa da rahatlasak yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bi yasalaşsa da rahatlasak yaa
Aynen öyle....Bilmemek mutluluktur net…
Psikolojinin tüm süreci etkilediği bir evredeyiz, akışına bırakmak en güzeli
Emaneti emanetin sahibine bıraktım neylerse güzel eyler![]()
Evet yaa hele iyi bir doktor gerçekten çok çok pahalı oluyorBencede her insanın terapi alması gerektiğini düşünüyorum illa bir sorun olmasına gerekmiyor gerçekten terapi iyi işe yarıyor ama fiyatlar uçuk![]()
Canım başka bi hst ye gitsin benim de bi hst de görünmemişti başka hst gidince kese de bebek de görünmüştü.Vajinadan baktırmadı doktor haftaya tekrar çağırmış.
Ters rahim gibi bi ihtimal yazıyor nette öyle bişey var gibi hatırlıyorum diyor.
Dış gebelik boş gebelik falan ihtimali yok diyor chatgbt bilemedim ben de
Canım bence alttan gözükür. Keşke baktirsaydı. Stres büyük zarar hele tutunma aşamasında. 1 hafta 1 ay gibi geçmez bilirim.Vajinadan baktırmadı doktor haftaya tekrar çağırmış.
Ters rahim gibi bi ihtimal yazıyor nette öyle bişey var gibi hatırlıyorum diyor.
Dış gebelik boş gebelik falan ihtimali yok diyor chatgbt bilemedim ben de
Yaa boş gebelikte gözükmüyor muinsallah gittiginde gözükür ben bos gebelikten kürtaj olmustum 6 haftalıktı ama kese maalesef hala gözükmüyordu betada baya yükseklerdeydi…
Kızçe hareketlendi miYaa boş gebelikte gözükmüyor mu
Sabah tekmeledi insan duymayınca tedirgin oluyor yaKızçe hareketlendi mi
Oda tekmeliyor çok şükür kalk kalk diye resmen şiddet görüyorumSabah tekmeledi insan duymayınca tedirgin oluyor yasenin oğluş?
Hahah gece uyurken hiç hissetmiyorum bazılarını uyandırıyormuş sende var mı öyleOda tekmeliyor çok şükür kalk kalk diye resmen şiddet görüyorum![]()
Evet canim o aclik durumunda kesin bende etkileniyorum ayy nasil pilim bitiyor biranda fisim cekiliyor sanki dun gece bu mesaji yazarkende oyleydim kizimi uyutuyordum o sirada nasil yazmisim mesaji baksana hahahaEvet canım özellikler uzun süre açlık olmuşsa yani 4 saat kadar Filansonra birşeyler yiyorum toparlanıyorum
Evet valla sağ dönsem sağ taraftan sola dönsem soldan nasıl yatıcağımı şaşırdım en sonunda amuda kalkıp uyucamHahah gece uyurken hiç hissetmiyorum bazılarını uyandırıyormuş sende var mı öyle![]()
Bence normaldir canım o biraz senin uykunla da alakalı benim uykum çok hafif en ufak hareket ses beni uyandırıyor sen bide yoruluyorum demişsin hareket etse bile hissetmiyor olabilirsin gün içinde hareketi varsa hiç düşünüp kendini strese sokmaBende gece uyurken hiç hissetmiyorum kızlar normal midir acaba26+2 deyim, hiç tekmesine falan uyanmadım çalısıyorum çok yorgun olunca deliksiz uyuyorum ondandır diye düşünüyordum ama normalde tekmeleri cok belirgin dısarıdan bakınca görülüyor çoğu kez.
teşekkür ederim insan herşeye streslenıyo gerçekten . gün içerisinde akşam yatmadan öncede özellikle uzanınca cok kuvvetli çok hareketli oluyor ama uykuya dalınca bitiyo,hep öyle düşündüm uykum derin diye daha da küçükler sonuctaBence normaldir canım o biraz senin uykunla da alakalı benim uykum çok hafif en ufak hareket ses beni uyandırıyor sen bide yoruluyorum demişsin hareket etse bile hissetmiyor olabilirsin gün içinde hareketi varsa hiç düşünüp kendini strese sokma
Ben de az önce baktım o gruba Allah sabır versin çok kötü oldum görünce çok ağladım Allah isteyen herkese hayr sahibi evlat versin hayr sahibi anne babalardan etsin bizleriKizlar diger gruptan haberim yoktu burada okuyunca baktim cok cok uzuldum insan cok etkileniyor gerçekten grubumuz sag salim zamanini beklesin hepimiz su gibi akan dogumlarla kucagimiza saglikla alalim bebeklerimizi![]()
Ayy iyi ki gece uyandırmıyor sıpa okulda mahvolurumEvet valla sağ dönsem sağ taraftan sola dönsem soldan nasıl yatıcağımı şaşırdım en sonunda amuda kalkıp uyucam![]()
O günlerde yakın annesi merak etme kızçen seni uyutmucakAyy iyi ki gece uyandırmıyor sıpa okulda mahvolurum![]()