- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.501
Kızlar merhaba arkadaşimda 8000+ beta ve düzenli artışa rağmen kese görünmediğini söylemiştim meğer ters rahimmiş o yüzden görünmüyormuş karından. 6 haftalık hamile 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allahın hikmeti cidden bak korkarken ne güzel haber almışsınız Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba arkadaşimda 8000+ beta ve düzenli artışa rağmen kese görünmediğini söylemiştim meğer ters rahimmiş o yüzden görünmüyormuş karından. 6 haftalık hamile![]()
Merhaba canım benimde baş ağrisi ve burun kanaması oluyordu doktor sürekli kontrol et ozellikle basın agirdiginda ölç ve 13 sen fazla çıkarsa mutlaka gel dedi önemli bı durum hem seni hem bebeği etkileyebilir demişti gündüz acile gidince kadın doğuma yönlendirirler zaten hemenMerhabalar tecrübeli Mart anneleri mutlaka bircogunuz yaşamıştır normalde ben tansiyonu hep düşük gezen bir bireyim hamilelikte su bir haftadir 8/13 8/14 gibi tansiyonum Yükseliyor doktor kontrolüne 1 hafta var daha sadece baş ageisi yaşıyorum bwlirti olarak bebeğimi etkilermi
folbiol yüksek dozda olduğu için hamilelikte önerilmiyor diyolar siz bu konuda ne düşünüyorsunuzDoktorum bana 12 haftada bıraktırdı folbiolu. Decavit vermişti onu içemedim bugün söyledim onun yerine kolay içim olan ocean mummy aldım ben tavsiye ederim kolay içimi var kuru değil en azından hemde balık yağı da içeriyor eczacı elenetal yerine kolay içim olarak bunu önermişti ben memnun kaldım içinde folik asit de var
Benimki ferritin ve demire hiç bakmadı bile. Sadece tam kan sayımına göre hareket ediyorKızlar benim ferritinim 3,6 normali en az 11 olmalıymış
Doktor hb değerin iyi olduğu için sıkıntı yok dedi
Ama çok düşük değil mi ya![]()
Demek ki iyiymişBenimki ferritin ve demire hiç bakmadı bile. Sadece tam kan sayımına göre hareket ediyor
Çok düşük benimkinden bile düşük 6 benimki doktorum çok düşük dedi senin bebe baya sömürmüş kanıKızlar benim ferritinim 3,6 normali en az 11 olmalıymış
Senin normal kanın kaç hemoglobin değeri?Demek ki iyiymiş![]()
Hgb 120Senin normal kanın kaç hemoglobin değeri?
Ben de bugün kontrole gittim kan verdikten sonra ferritin benim 10 cikti bana düşük dedi demiri 2 ye çıkardı multivitamini biraktirdi alt ast değerlerim azıcık yüksek çıktığı içinKızlar benim ferritinim 3,6 normali en az 11 olmalıymış
Bana devam dedi 1 tane kullaniyordum anlamadımBen de bugün kontrole gittim kan verdikten sonra ferritin benim 10 cikti bana düşük dedi demiri 2 ye çıkardı multivitamini biraktirdi alt ast değerlerim azıcık yüksek çıktığı için
Genel tabloda benim belki başka şeyler mi dusuktu acaba bilmiyorum kiBana devam dedi 1 tane kullaniyordum anlamadım
Ben öncesinde de kullandım sonra da doktor devam ettirdi herhangi bir sorun da olmadı çok şükür herkes kullanma demişti bana da ama ben doktor a güvendim devam ettim. Doktorunuz ne derse ne verirse onu kullanın. Bebiş de gayet sağlıklı maşallahfolbiol yüksek dozda olduğu için hamilelikte önerilmiyor diyolar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz