• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Merhabalar tecrübeli Mart anneleri mutlaka bircogunuz yaşamıştır normalde ben tansiyonu hep düşük gezen bir bireyim hamilelikte su bir haftadir 8/13 8/14 gibi tansiyonum Yükseliyor doktor kontrolüne 1 hafta var daha sadece baş ageisi yaşıyorum bwlirti olarak bebeğimi etkilermi
Merhaba canım benimde baş ağrisi ve burun kanaması oluyordu doktor sürekli kontrol et ozellikle basın agirdiginda ölç ve 13 sen fazla çıkarsa mutlaka gel dedi önemli bı durum hem seni hem bebeği etkileyebilir demişti gündüz acile gidince kadın doğuma yönlendirirler zaten hemen

Merhabalar benim sat tarihime göre dogumum nisanda gözüküyor ama burayıda takip etmek istiyorum büyük ihtimal nisana kalmadan martın sonunda doğumum olur ogretmenhanim ogretmenhanim bilgilerimi vereyim mi size

Doktorum bana 12 haftada bıraktırdı folbiolu. Decavit vermişti onu içemedim bugün söyledim onun yerine kolay içim olan ocean mummy aldım ben tavsiye ederim kolay içimi var kuru değil en azından hemde balık yağı da içeriyor eczacı elenetal yerine kolay içim olarak bunu önermişti ben memnun kaldım içinde folik asit de var
folbiol yüksek dozda olduğu için hamilelikte önerilmiyor diyolar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Back
X