• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim hgb 11,6. Hct 35 tam sınırdan referans değer içerisinde. 2. Gebeliğim bu. İlkinde farklı doktordaydım o da hiç ferritin bakmamıştı bu doktor da bakmıyor. Bilmiyorum bakılsa kaç çıkar
Valla benim kanım 10 çıkmış demirim 6 çıkmış doktorum demir hapını sabah akşam olmak üzere 2 ye çıkardı bakması gerekti doktorunun neden bakmamış ki

İyi akşamlar canlar. Benim de kontrol günümdü. Bebek 1 hafta önde çıktı. Normalde hep gününe uygundu. Geçen hafta hastaneye yattığımda da öndeydi biraz. Şeker yükleme normal çıktı benim. Ama bilemedim ki. Hep önde gitse takılmam da. Doktor uyumlu dedi. Normal dedi. Ferritin demişken benimki 16 lardaydı. 7 ye düşmüşüm. Düzenli demir hapına rağmen. Şok . 1 buçuk aydır takviye alıyorum ama. 28 hafta girişimiz yarın Allah'ın izniyle.😍 Benim ilk eşik hedefimdi. Çok şükür bugüne ulaştık. Hep beraber 37 lere inşallah. Yeni hedefim 32.

İyi akşamlar canlar. Benim de kontrol günümdü. Bebek 1 hafta önde çıktı. Normalde hep gününe uygundu. Geçen hafta hastaneye yattığımda da öndeydi biraz. Şeker yükleme normal çıktı benim. Ama bilemedim ki. Hep önde gitse takılmam da. Doktor uyumlu dedi. Normal dedi. Ferritin demişken benimki 16 lardaydı. 7 ye düşmüşüm. Düzenli demir hapına rağmen. Şok . 1 buçuk aydır takviye alıyorum ama. 28 hafta girişimiz yarın Allah'ın izniyle.😍 Benim ilk eşik hedefimdi. Çok şükür bugüne ulaştık. Hep beraber 37 lere inşallah. Yeni hedefim 32.
Benimde ilk hedefim 30 Lara gelmek valla 🤣 o 3 ü görmek istiyorum biran önce 🥳

canim arkadaslarim ben çapada doğum yapmak istiyorum görümcelerim hep orada doğurmuşlar ve cook memnunlar,özel oda falanda tutabiliyorsunuz oradayken kendinize süslemenize vs de izin veriyorlar çoğu devletin aksine eşlerinizede izin veriyorlar, ama dışarıdan gebe takibi kabul etmiyorlar nasıl kendimi çapaya sokabilirim bilen var mı ❣️❣️

Selam kızlar
Bugün A101 den bunu aldım, baya uygun düşünen varsa denemeye değer bir fiyatta, inşallah memnun kalırım
Daha evvel iki çocuğumda da madela kullandım ve çok memnundum
Bir daha çocuk düşünmeyince de elden çıkarmıştım
Şimdi tekrar filmi başa sarıyoruz 😁 fakat yüksek bir rakam vermek istemedim
Bakalım nasıl çıkacak
image.webp

canim arkadaslarim ben çapada doğum yapmak istiyorum görümcelerim hep orada doğurmuşlar ve cook memnunlar,özel oda falanda tutabiliyorsunuz oradayken kendinize süslemenize vs de izin veriyorlar çoğu devletin aksine eşlerinizede izin veriyorlar, ama dışarıdan gebe takibi kabul etmiyorlar nasıl kendimi çapaya sokabilirim bilen var mı ❣️❣️
Dün gebe okuluna katıldım ve bu Hastaneden bahseden bir hamile oldu daha önce doğum yapmış bende merak etmiştim. Dışarıdan gebe kabul etmediklerini bilmiyordumm

Selam kızlar
Bugün A101 den bunu aldım, baya uygun düşünen varsa denemeye değer bir fiyatta, inşallah memnun kalırım
Bakalım nasıl çıkacak Eki Görüntüle 3684533
Trendyolda 900 tlye favorilemistim şimdi 1100 siz ne kadara aldınız

Capaya bende dün bakmıştım İstanbul universitesinin sitesinden randevu alıyorsun diye biliyorum ama birde benim için yoğun bakım önemli bebekler için ne olur ne olmaz diye canım cam sakuradan niye vazgectin

Selam kızlar
Bakalım nasıl çıkacak Eki Görüntüle 3684533
Bende kızımdan kalma ebebek markasının vardı ama ikizler de zaman önemli diye bende dolaptan sıfır ayarında direkt göğse takmalı otomatikler den aldım bi tane

aylinSr aylinSr çam sakura hastanesinde doğum yapmış eşimin arkadaşlarının eşleri yapmışlar ilgi yok ama temiz hastane diyorlar. Ben sikayetvar da yorumlara baktım ama çok memnun olmayan da var gibi

Ya kızlar dünden beri ağzımda iğrenç bir tat var genzimde doğrusu ne yaptıysam geçiremedim kaç kere dişimi fırçaladım kaç kere ağzıma gargara yaptım hatırlamıyorum sizde de var mı yoksa bu bende mi oldu hamilelikten kaynaklı diye düşünüyorum inşallah geçer 3.trimester le 1.tremester aynı derlerdide inanmazdım doğruymuş sanırım 😒

Back
X