• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

Kızlar hareketlerini hisseden var mı ? Ben miniş pıt pıt lar hissediyorum ama acaba diyorum kendi mi e kendi değilse kim daha önce hissetmiyordum. 🫣
Canım ben 13. Haftada pıt pıtlar hissettim hatta video çektim doktoruma izlettim nasıl olur daha çok erken diye şoka girdi😂 Belki de değildir dedik ki bir daha da bugüne kadar öyle belirgin bişey hissetmedim ikinci çocukta 16. Haftada hissedilir diyorlar, benim daha 15. Haftam şu an bilemiyorum keşke hissetsem arada dinliyorum kendimi ama yok yok yok🙈

Baştan aşağı kremlenelim😂 canım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş🤔
Ben lansinoh göğüs ucu kremi almıştım canım çok iyi geliyordu mutlaka alırım yine onu bilmiyorum belki de doğrudur 🤭

Kızlar benim boğazımda hala bir yumru var sanki reflü gibi mandalina seviyorum inatla yiyorum da sonra da mahvoluyorum nolck bu hal 😅🤣

Selam kızlar 🤗 hepinizi tüp bebek sürecinden hatırlıyorum şükür Rabbime artık bebişlerimizi konuşacağımız evreye geçtik🥲 Darısı umutla bekleyen herkesin başına 🤲 gebelik başlığındaki 2026 mart anneleri grubu çok kalabalık oraya yetişemiyorum😅 bir de bizim tüp bebek olunca ister istemez farklılıklar oluyor bu başlık çok çok iyi oldu😍 17+3 deyim ve 2 gündür muhteşem şekilde kızımı hissediyorum 🤭 tekme falan değil ama hareket ediyor inanılmaz bir duygu nasıl mutluyum Nasıl mutluyum tarif edemem🥰🥰 bulantı kusmalarda olmasa herşey mükemmel 😅
Insallah o gunlere bende hayirlisiyla kolaylikla gelirim

Back
X