- 4 Mart 2025
- 1.048
- 598
- 38
- 37
- Konu Sahibi perfectbaby
Canım lierac aldım en iyisi o bence bu konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım lierac aldım en iyisi o bence bu konuda
Evet bu sefer şimdiden eczaneden alcm bacakları es geçmiycem inşallahAlmadım canım bende , benim de göbeğimde çatlağım olmadı ilkinde ama bacaklarda var kullanmak lazım
Evet canım bende sürdüğüm göbek bölgesinde hiç çatlak olmamıştı lierac kullanmıştımCanım lierac aldım en iyisi o bence bu konuda
Zararlı canım şimdiden sol tarafa yatmayı alışkanlık haline getirmeliCanım ben yan yatarak başladığım geceyi yüz üstü bitiriyorum bilmeden. Geçen gün o kadar uzun süre yarı yüzüstü yatmışım ki kalktığım bebek aksi tarafına toplanmıştı çok korktum hatta. Ben zararlı olduğu düşünüyorum dikkat etmek lazım
Aldım canım iki üç haftadır kullanıyorum lierac, önceden de memnun kalmıştım direkt bunu aldım o yüzden
Cnm niye eczane? Trendyolda daha uygunEvet bu sefer şimdiden eczaneden alcm bacakları es geçmiycem inşallah![]()
Valla ben hamile taytlarına geçtim artık sığmıyorum hiçKızlar bana bol elbiselerim hariç hiçbir şey olmuyor beli lastikli pantolonlarım, taylarım hatta pijamalarım çok sıkıyor göbegimi ne yapıcaz u konuda siz ne durumsasınız?
Biz sadece göbeği düşünürken bacak ve aslında kalça da önemli dikkat etmekte fayda varBen diğerinde lierac kullanmıştım ama bacaklarımı unuttuğum için orda çatlama olmuştu karnımda olmadı son günler belli belirsiz oldu o kadar şimdi yine sanırım lierac kullanırım aman bacaklarınızı filan unutmayın![]()
Canım işte bende farketmiyorum uyanınca hemen dönüyorum.Göbek büyüyünce istesekte dönemeyiz inşallah alışırız şimdiden.Canım ben yan yatarak başladığım geceyi yüz üstü bitiriyorum bilmeden. Geçen gün o kadar uzun süre yarı yüzüstü yatmışım ki kalktığım bebek aksi tarafına toplanmıştı çok korktum hatta. Ben zararlı olduğu düşünüyorum dikkat etmek lazım
Canım bende sığmıyorumValla ben hamile taytlarına geçtim artık sığmıyorum hiç
Ayy bu sefer hepsinden önce benim göğsüm büyüdü dur oraya da süreyim alim daValla göbek, göğüs, bel, popo, bacak Allah ne verdiyse sürüyorum ben irileşen her yere![]()
Ayy ben böyle şeylerde trendyola güvenmem canım güneş kremi dahil eczaneden alırım hepCnm niye eczane? Trendyolda daha uygun
Ayy kuzum öbür sefer bana kimse bacaktan filan bahsetmedi bacaklarım çok kötü çatladıBiz sadece göbeği düşünürken bacak ve aslında kalça da önemli dikkat etmekte fayda var![]()
Evet işte şansa bırakmadan her yere sürüyoruzAyy kuzum öbür sefer bana kimse bacaktan filan bahsetmedi bacaklarım çok kötü çatladışimdi benden söylemesi her yerinize sürün
![]()
Kesinlikle canımEvet işte şansa bırakmadan her yere sürüyoruz![]()
Baştan aşağı kremlenelimAyy kuzum öbür sefer bana kimse bacaktan filan bahsetmedi bacaklarım çok kötü çatladışimdi benden söylemesi her yerinize sürün
![]()
O konuda lansinoh tan iyisi yok bence hamileliğin sonlarına doğru başlanıyor sürülmeyeBaştan aşağı kremlenelimcanım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş
![]()