• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

Yok kilo verelim 😅 abartmış biraz sanki hemde 20. Haftaya kadar
Ben 2 kilo verdim canım 😅 63 ile başlamıştım 61 şuan. Sadece hayatta kalacak kadar yiyebiliyorum. Geceleri yatmadan mutlaka prizin içiyorum içmesem ertesi gün mahvoluyorum kurmaktan ve 19.haftam 🥲 buna rağmen bebişin gelişimi önde gidiyor maşallah. Kilosu da boyu da 10 gün kadar önde diyor doktor. Umarım 5.aydan sonra biraz normale dönerim 🤲

Ben 2 kilo verdim canım 😅 63 ile başlamıştım 61 şuan. Sadece hayatta kalacak kadar yiyebiliyorum. Geceleri yatmadan mutlaka prizin içiyorum içmesem ertesi gün mahvoluyorum kurmaktan ve 19.haftam 🥲 buna rağmen bebişin gelişimi önde gidiyor maşallah. Kilosu da boyu da 10 gün kadar önde diyor doktor. Umarım 5.aydan sonra biraz normale dönerim 🤲
Canım demek senin hamişliğin bulantılı geçiyor kilo vermen çok normal ama uzun sürmüş biraz seninki. Benim de arkadaşım kusmaktan kilo verdi 13. Haftaya kadar sonra 30 kilo aldı mide bulantısı geçince yiyemedi zamanlarında acısını çıkardı 😅

Canım kusura bakma da doktorun da abartmış 🤣 ben hiçbir şey yiyemediğiö halde 16haftada 2kilo almışım düşün o nasıl olacakmış 😅
Bebek , amniyon sıvısı, plasenta, kan hacmi artışı yaklaşık 1.5- 2 kilo eder diye düşünüyorum 20. Haftaya kadar😅

Afiyet olsun canım bende koca bir dilim pastayı yedim şuan gelsin kilolar🤣
Sana da afiyet olsun aman ben hep dikkat ettim zaten başka ne zaman kilo almak bu kadar rahat oldu ki en azından sebebi güzel diye teselli edelim birbirimizi nolur🤣🤣

Back
X