• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

Hoşgeldin❤️ Sağlıkla kavuş prensesine inşallah, ben de bir prenses bekliyorum🥰🥰 Benim de son kontrole göre 16+1 ama her gidişimde birkaç gün öne gidiyor bakalım doğrusunu cumartesi öğrenicem, bayadır kontrole gitmedim randevu tarihini bekliyorum da zor geldi çok yaa uzun geldi keşke haftada bir olsaymış gidip gidip görseymişim🥹 Detaylı için randevuları aldınız mı kızlar hayırlısıyla iyi şekilde onu da bir atlatsak🙏🌟
Ben 4 Kasıma aldım 19+3 oluyorum o zaman

Güzel anneleeer herkese merhaba 🤩 ben bu grubu nasıl kaçırmışım kızdım kendime 😀 Herkes burda ne güzel çok mutlu oldum 🥰 Bende 16+4 oldum. Bulantilar devam ediyor hala -2 kilodayım😀 Prenslerin arasına bir prenses de ben ekliyorum kızım oluyor inşallah 🥹❤️
Hoşgeldin canım 😍yaa inşallah bir an önce biter bulantıların 🤲 prenses geliyor haa sağlıkla hayırla gelsin 🥹🤲❤️

ben de çok zor bekliyorum hayatımın en zor bekleyişleri Rabbim sağlıkla büyütüp kucağımıza gelmelerini nasip etsin yavrularımızın. Haftaya randevu aşacağım canım detaylı için son ultrason tarihine göre bugün 18. Haftam.💙
18den itibaren bakıyorlar ama 18 biraz erken canım ben 20ye alcktm alcğm doktor bir ay öncesinden alınıyormuş hep doluydu 21+4 e almış oldum

Benim doktorum 24e yakın yapicam dedi detaylıyı şuan her gittiğimizde detaylı gibi bakıyor sağolsun 2 hafta sonra kontrol bir dahakine detaylı yaparız dedi

Back
X