• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

Millet şimdi aile hekimliğine gidip kızamık yap banaa diyormuş😂
Valla ben de ufaktan ihtiyaçlarını almaya başladım, ama kıyafet almadım hiç daha. Allah her aldığımızı keyifle sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🙏❤️🌟
Şu konuda kafam karıştı biraz. İlk çocukta çalışma hayatına döndüğüm için süt sağma vs gerekmişti. Ama şimdi düşündüm, öyle bir durumum bu sefer yok, o zaman almama ilk etapta gerek yok diye düşünüyorum ne dersiniz? Sonuçta doğal seyrinde giderse emzirmek daha mantıklı ve doğru geliyor. Instagrama bakarsak da hemen litre litre süt sağmalıymışız gibi bir hava var. Bir emzirme danışmanının sayfasına denk geldim, fikrim değişti o yüzden sağma konusunda. Çalışan anneler için elzem ama diğer şartlarda değil gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim oğlum zamanından kalma lansinoh marka elektrikli pompalı vardı. Tabi yıllar içinde aparatlar sararmış yıpranmış. Emzirme haftası zamanında baya indirim vardı bende tüm yedek parçaları yeniledim. Bir öğretmen arkadaşım illa mochi nin eller serbest pompasını al dedi yine Emzirme haftasında çok indirimliydi onu aldım. Ben ne kadar süre sonra dönerim işe bilmiyorum öğretmenim bende. Bir kaç heyet raporu alırım ama ücretsiz izin mümkün değil onca kredi varken. Yani ben mecbur pompa aldım ama evde olsaydım gerek duymadım
Ahahah ben de diyorum kızamık filan yoktu 😅😅 yeni mi çıktı 😂 amin amin sağlıkla kucağımıza alalım 😍🤲 ben dediğim gibi şimdiden yeme içmesyle ilgili şeyler almışım daha çok 😅
Amin canım inşallah. Bende yeme içme ile ilgili hiç birşey almadım azıcık da o gruba bakayım 🤗😅
Geçmiş olsun 🌹🌹 grip aşısı filan oldun mu canım? Doktorum olabilirsin dedi ama henüz gidip olmadım.
Yok canım grip değil şükür. Tetanoz aşısı oldum ama kızamık yazmışım yanlışlıkla😅 bende henüz grip olmadım ama eli kulağındadır tüm öğrencilerim hasta 😷

Bende mama sandalyesi, park beşik, araba puset, süt sağma makinesi vs. Hepsi oğlumdan kalma var. Sadece giyim alışverişi yapacağım daha bir zıbın bile almadım oğlumda da son zamana bırakmıştım. Belki daha erken yaparım aslında çok hevesliyim ama. Bez konusunda erkenden almak mantıklı çünkü her ay zam geliyor ama acaba alerji yapar mı diye düşünüyorum.

Benim oğlum zamanından kalma lansinoh marka elektrikli pompalı vardı. Tabi yıllar içinde aparatlar sararmış yıpranmış. Emzirme haftası zamanında baya indirim vardı bende tüm yedek parçaları yeniledim. Bir öğretmen arkadaşım illa mochi nin eller serbest pompasını al dedi yine Emzirme haftasında çok indirimliydi onu aldım. Ben ne kadar süre sonra dönerim işe bilmiyorum öğretmenim bende. Bir kaç heyet raporu alırım ama ücretsiz izin mümkün değil onca kredi varken. Yani ben mecbur pompa aldım ama evde olsaydım gerek duymadım

Amin canım inşallah. Bende yeme içme ile ilgili hiç birşey almadım azıcık da o gruba bakayım 🤗😅

Yok canım grip değil şükür. Tetanoz aşısı oldum ama kızamık yazmışım yanlışlıkla😅 bende henüz grip olmadım ama eli kulağındadır tüm öğrencilerim hasta 😷
Bende mama sandalyesi, park beşik, araba puset, süt sağma makinesi vs. Hepsi oğlumdan kalma var. Sadece giyim alışverişi yapacağım daha bir zıbın bile almadım oğlumda da son zamana bırakmıştım. Belki daha erken yaparım aslında çok hevesliyim ama. Bez konusunda erkenden almak mantıklı çünkü her ay zam geliyor ama acaba alerji yapar mı diye düşünüyorum.
Evet benim oğlana prima dışındakiler alerji yapıyordu bende bazısı var ama çoğu yok dağıtmışız 😅😅

Aman ondan da aldım alerji yapmadı ama taşırıyordu o 🫣benim oğlana hiç yaramadı diyebilirim 😅
Canlarım Migros’ta bir alana bir bedava vardı ben de her numaradan ikişer tane aldım inanılmaz ucuza geldi bir daha böyle ucuz bulamayacağımı bildiğim için inşallah alerji yapmaz prime aldım

Evet benim oğlana prima dışındakiler alerji yapıyordu bende bazısı var ama çoğu yok dağıtmışız 😅😅
Benim oğlana da prima pişik yapmıştı😅 O zamanlar huggies ve can bebe kullanmıştım. Baktım ki şimdilerde molfix övülüyor ben de yenidoğan molfix aldım çok abartmadan. Zaten günde 8-10 bez en az gitmişti, aldıklarım çabuk biter.

Canlarım Migros’ta bir alana bir bedava vardı ben de her numaradan ikişer tane aldım inanılmaz ucuza geldi bir daha böyle ucuz bulamayacağımı bildiğim için inşallah alerji yapmaz prime aldım
Yapmaz canım inşallah , her bez çıkardığımda beoanthol pişik kremi de sürüyordum ben. Aslında pişik kremi de almak lazım indirim de.

İnşallah alerji yapmaz canım ben almycm deniycm alerji durumu pişik durumu kötü oluyor bez de ziyan oluyor 😅🫣

Benim oğlana da prima pişik yapmıştı😅 O zamanlar huggies ve can bebe kullanmıştım. Baktım ki şimdilerde molfix övülüyor ben de yenidoğan molfix aldım çok abartmadan. Zaten günde 8-10 bez en az gitmişti, aldıklarım çabuk biter.
Bizimkine de molfiks pişik yapmıştı 😅😅hiç kullanamıştım çevrede birine vermiştim elimde olanları da 😅

Back
X