- 3 Mayıs 2016
- 740
- 1.026
- 113
- Konu Sahibi perfectbaby
Benim oğlum zamanından kalma lansinoh marka elektrikli pompalı vardı. Tabi yıllar içinde aparatlar sararmış yıpranmış. Emzirme haftası zamanında baya indirim vardı bende tüm yedek parçaları yeniledim. Bir öğretmen arkadaşım illa mochi nin eller serbest pompasını al dedi yine Emzirme haftasında çok indirimliydi onu aldım. Ben ne kadar süre sonra dönerim işe bilmiyorum öğretmenim bende. Bir kaç heyet raporu alırım ama ücretsiz izin mümkün değil onca kredi varken. Yani ben mecbur pompa aldım ama evde olsaydım gerek duymadımMillet şimdi aile hekimliğine gidip kızamık yap banaa diyormuş
Valla ben de ufaktan ihtiyaçlarını almaya başladım, ama kıyafet almadım hiç daha. Allah her aldığımızı keyifle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Şu konuda kafam karıştı biraz. İlk çocukta çalışma hayatına döndüğüm için süt sağma vs gerekmişti. Ama şimdi düşündüm, öyle bir durumum bu sefer yok, o zaman almama ilk etapta gerek yok diye düşünüyorum ne dersiniz? Sonuçta doğal seyrinde giderse emzirmek daha mantıklı ve doğru geliyor. Instagrama bakarsak da hemen litre litre süt sağmalıymışız gibi bir hava var. Bir emzirme danışmanının sayfasına denk geldim, fikrim değişti o yüzden sağma konusunda. Çalışan anneler için elzem ama diğer şartlarda değil gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Amin canım inşallah. Bende yeme içme ile ilgili hiç birşey almadım azıcık da o gruba bakayımAhahah ben de diyorum kızamık filan yoktuyeni mi çıktı
amin amin sağlıkla kucağımıza alalım
ben dediğim gibi şimdiden yeme içmesyle ilgili şeyler almışım daha çok
![]()
Yok canım grip değil şükür. Tetanoz aşısı oldum ama kızamık yazmışım yanlışlıklaGeçmiş olsungrip aşısı filan oldun mu canım? Doktorum olabilirsin dedi ama henüz gidip olmadım.