- 16 Ekim 2024
- 1.942
- 1.255
- 53
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Niye birleştiriyorlar ki sayfaları?Kızlar selamlar B bimini35smyrna35 N nergis3553 M Miniksercemmm T Tkgz Mother Night diğer sayfamızı başka sayfayla birleştirmişler yeniden açtım
İyi yaptın canım bende diyorum ne oluyor böyleKızlar selamlar B bimini35smyrna35 N nergis3553 M Miniksercemmm T Tkgz Mother Night diğer sayfamızı başka sayfayla birleştirmişler yeniden açtım
Dİmi ya diyorum nasıl farketmedim o kadar mı kafam gidikAyyy şüküüüür
Dün beynim yandııı diyorum ki ben kaç gündür bu konuya mı yazıyorum napıyorum
Biri yorumumu alıntıladı ordan anladım bendeAy ben de noluyo dedim bilmediğim insanlariyi yapmışsın valla yazasım kaçmıştı
Çok saçma canım anlamadım ki bildirim gelmişNiye birleştiriyorlar ki sayfaları?
Valla ben de baktım baktım yok başka sayfa yok ki ama bu kadar insan nerden çıktı dedim sonra baktım sana gönderdiğim bildirim gelmiş sayfa taşındı diyeAyyy şüküüüür
Dün beynim yandııı diyorum ki ben kaç gündür bu konuya mı yazıyorum napıyorum
Bende şaşırdım ama neyse şuan doğru yerdeyizKızlar selamlar B bimini35smyrna35 N nergis3553 M Miniksercemmm T Tkgz Mother Night diğer sayfamızı başka sayfayla birleştirmişler yeniden açtım
Kızlar ben başladım ufak alışverişlere çok tatlılar şu bebek kıyafetleri hepsini alasım varKızlar e Bebekte bir de Şubat indirimleri oluyordu dimi
Canım hastane çıkışları mesela küçük oluyor bebek çabuk büyüyor 5i geçmemeli hele bir arkadaşımın bebeği baya uzun doğmuştu onları hiç giydiremedi benim oğlandan kalanlar olmasına rağmen benim de alasım geliyorKızlar ben başladım ufak alışverişlere çok tatlılar şu bebek kıyafetleri hepsini alasım varşimdi kafama takılan şeyde 0-3 ay ne kadar almalı ne sıklıkta kullanılır merak ediyorum?
Bu arada bebek arabasını sonra almaya karar verdim sadece güzel bi puset alcm çünkü ben oğlanda bebek arabasını 1yaşına yakın kullanmaya başlamıştımKızlar ben başladım ufak alışverişlere çok tatlılar şu bebek kıyafetleri hepsini alasım varşimdi kafama takılan şeyde 0-3 ay ne kadar almalı ne sıklıkta kullanılır merak ediyorum?
Ben nerdeyse bitirdimKızlar ben başladım ufak alışverişlere çok tatlılar şu bebek kıyafetleri hepsini alasım varşimdi kafama takılan şeyde 0-3 ay ne kadar almalı ne sıklıkta kullanılır merak ediyorum?
En önemlileri işte ateş ölçer ilk etap için puset Philips avent anne göğsüne en yakın onun biberon cam alcm her ihtimale karşı ihtiyaç olmazsa da süt sağma makinem Philips onda kullanırım emzik yine Philips alcm emzik verdim ilkinde yine veririm belki ilk haftalar verilmeyip sonra verilebilirBen nerdeyse bitirdim
Aldım bisürü şey şimdi öyle bakıyorum fazla olmasın diyorum
0-3 aydan ziyade ben bi yenidoğan bide 1-3 ay aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?