- Konu Sahibi perfectbaby
-
Doğumdan 15 gün sonra herşeyi tek başına yaparsın inan, lohusalık zor bir süreç zaten bu süreçte senin psikolojini bozan kişiler kim olursa olsun sınır koymakta fayda var.Gözlerim doldu
Ne güzel şeyler yazmışsınız
Ailem izmirde ben istanbulda kayınvalidemi sürekli dibimde istemiyorum asla
Desteksiz tek başıma yetmek istiyorum diğer türlü psikolojim iyice dağılır çünkü herşeyi en iyi ben bilirim ben bakarım diyen bir kayınvalide var ve oldukça kendimi şimdiden yetersiz hissettiriyor
Ahh deneyim ben de bunu bilmiyordum atmak için ayırmıştımLeke çıkarıcı ile birlikte yıkayıp güneşe koyunca sararma geçiyor. Güneş çok etkili
Çoook teşekkürler yüreğimi rahatlattınnDoğumdan 15 gün sonra herşeyi tek başına yaparsın inan, lohusalık zor bir süreç zaten bu süreçte senin psikolojini bozan kişiler kim olursa olsun sınır koymakta fayda var.
Canım ben yenidoğan aldım, 1-3 aldım, h&mden 2-4 aldım, birkaç parça da 3-6 aldım kendimce kombinli şekilde ilk bişeyleri olsun istedimKızlar bir şey soracağım 3 6 hiç mi almıyorsunuz ben aldım vallahi yanlış mı yaptım acaba çünkü bana arkadaşlarımın hepsi dedi ki 0 3 ü bile en fazla 1bucuk ay giyinecek maksimum o yüzden de ben 3.06 da aldım
AA sen de mi öğretmensin canım inşallah düzelirİnşallah ilerleyen kontrollerde düzelir canım. Çalışıyorum ama öyle çok ağır bir çalışma tempom yok, zaten ocağın 20'sinden sonra izne ayrılacağım ama tabii inşallah oraya kadar kanamasız sorunsuz geçer de plasentanın konumu düzelir
Ben de kimseyi istemiyorum inan, yardım eden anlayışlı eş herşeye yetiyor gerisi sadece stres yaratıyor işleri karıştırıyorlar hiç gerek yokGözlerim doldu
Desteksiz tek başıma yetmek istiyorum diğer türlü psikolojim iyice dağılır çünkü herşeyi en iyi ben bilirim ben bakarım diyen bir kayınvalide var ve oldukça kendimi şimdiden yetersiz hissettiriyor
O zaman olur demi kimse olmadan ay olsun biminiBen de kimseyi istemiyorum inan, yardım eden anlayışlı eş herşeye yetiyor gerisi sadece stres yaratıyor işleri karıştırıyorlar hiç gerek yok
O kadar haklısın ki ilk çocuğumda bunu çok yaşadım maalesef Allah bize ve yavrumuza sağlık sıhhat versin de yani şu kadar söyleyim yardımsız kendi kendime olduğumda bebek 6.ayında 1kilo almıştı ne kadar kafam rahatsa sen düşün sütüm filan etkileniyorduGözlerim doldu
Yaa bakmadım dahaBir de benim oğlumdan kalan çoğu şey sararmış canım ya sanırım ben onları giydiremem . Seninkilerde sararma yok mu.
Canım o kadar küçüktü ki aslında normaldi 3100doğmuştu oğlum bismillah diyordum yüz kere kucağıma alırken bi şey olck diye öyle minnacık oluyorlar öyle tedirgin oluyorsun ama çok normalO zaman olur demi kimse olmadan ay olsun bimini
Şimdiden girip girip çıkıyorum lohusa depresyonuna
Ayy maşallahAynen canım benim oğlumda uzun ve 4.160 gram doğdu , ultrasonda 3.500 çıkmıştı halbuki . Hastane Çıkışı olarak da almadıysanız gaye bebek hem kaliteli hemde diğerlerine göre daha geniş kalıbı. Ben yine gaye bebe alacağım.
Bence olur daha bile iyi olur hatta ne kadar az müdahale o kadar iyiO zaman olur demi kimse olmadan ay olsun bimini
Eşin yardımcı olursa bu süreçte ikiniz halledersiniz canımO zaman olur demi kimse olmadan ay olsun bimini
Eğer biberonu Philips avent alırsan meme reddi yaşamazsın canım ama evde olursan buna gerek olmaz bence bir ay az kilo almıştı aşılar filan çok etkilemişti bana hemşire o ay sık sık emzir demişti 1.5 2saati geçirmedim sık sık emzirdim diğer ay 1kilo almıştıPerfect bişey sorucam
Şimdi ben çalışmıcam bir süre evdeyim
Alanlar sütleri sağıyor ya mesela sütüm artsın diye onları buzdolabına atıyolar bebeğe bi meme bi biberon mu veriyolar?
Bilmediğimden soruyorum
Bebek biberondan alınca memeyi alıyor mu?
Ah canım benimB bimini
P perfectbaby
Kızlaar sizi çok seviyorum
Herkes yapamazsın desteksiz olmaz kafayı yiceksin uykusuz kalıcaksın diyip şimdiden moralimi bozuyor
1 hafta annem 1 hafta ablam kalıcak sonra kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama çok korkuttular beni
Ayrıca eşimde yardımcı olacak inanıyorum
Siz bana güven aşıladınız
Eminimmm biz o dönemlerde de burda olup yazarıızzAh canım benimkimseyi dinleme sen kafan rahat olur süreçte her şeyi öğreniyorsun zaten siz size yetersiniz
Bence deEminimmm biz o dönemlerde de burda olup yazarıızz
Kızlarrrrr imdaaat diye
Karı koca halledersiniz sen rahat oldukça bebeğin de rahat olur, hem babalar bebekleri daha rahat sakinleştiriyor bazen eşin de sana dinlenme zamanı yaratır, 3 gün 5 gün sonra yeni bir rutin oluşuyor ve en nihayetinde yolda öğreniyor insan bir sürü şey. Herkesin hikayesi kendine özgü hem öyle kıyaslamaya da gerek yok bence, önemli olan zor anların da zamanla geçecek olduğunu kendimize hatırlatmamızB bimini
P perfectbaby
Kızlaar sizi çok seviyorum
Herkes yapamazsın desteksiz olmaz kafayı yiceksin uykusuz kalıcaksın diyip şimdiden moralimi bozuyor
1 hafta annem 1 hafta ablam kalıcak sonra kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama çok korkuttular beni
Ayrıca eşimde yardımcı olacak inanıyorum
Siz bana güven aşıladınız
Eveet kızlar hepimiz bebişleri sağlıklı sakin huzur kolik olmayan bebekler olsuuunKarı koca halledersiniz sen rahat oldukça bebeğin de rahat olur, hem babalar bebekleri daha rahat sakinleştiriyor bazen eşin de sana dinlenme zamanı yaratır, 3 gün 5 gün sonra yeni bir rutin oluşuyor ve en nihayetinde yolda öğreniyor insan bir sürü şey. Herkesin hikayesi kendine özgü hem öyle kıyaslamaya da gerek yok bence, önemli olan zor anların da zamanla geçecek olduğunu kendimize hatırlatmamızYahu biz nerelerden geldik buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?