• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlar nasılsınız ? Her şey yolundadır inşallah💙 şeker yüklemesi yaptıran oldu mu nasıl geçti ? Haftaya 24 oluyorum doktor haftaya çağırdı beni
Selam canım ben biraz rahatsızım son günlerde, geceleri belim ağrıyor, biraz da ödem yaptı vücudum ayak bileklerim şişiyor biraz😔 Bazen çok daha şiş hissediyorum kendimi nefes alacak yerim yokmuş gibi karnım geriliyor, konforsuz şu ara. Şeker yüklemesine benim var daha ama biraz endişeliyim bişey çıkar mı diye hayırlısı bakalım

Selam canım ben biraz rahatsızım son günlerde, geceleri belim ağrıyor, biraz da ödem yaptı vücudum ayak bileklerim şişiyor biraz😔 Bazen çok daha şiş hissediyorum kendimi nefes alacak yerim yokmuş gibi karnım geriliyor, konforsuz şu ara. Şeker yüklemesine benim var daha ama biraz endişeliyim bişey çıkar mı diye hayırlısı bakalım
Bazen o patlayacakmış hissini ben de yaşıyorum. Bir de sizde de oluyor mu gece uyurken göbeğinizin üstüne doğru dönüyor musunuz? Bilmeden tabiki uyandığımda kendime sinir oluyorum bunun için ne yapabilirim bilmiyorum.

Bazen o patlayacakmış hissini ben de yaşıyorum. Bir de sizde de oluyor mu gece uyurken göbeğinizin üstüne doğru dönüyor musunuz? Bilmeden tabiki uyandığımda kendime sinir oluyorum bunun için ne yapabilirim bilmiyorum.
Canım kendini alıştırmaya ve kontrol etmeye çalış derim biliyorum hiç kolay değil uyku halindeyken ama yavaş yavaş yan yatma pozisyonları bizim için en ideali sanırım. Ben de çok konforlu uyuyamıyorum bu yüzden ama işte her şey bebeklerimiz için...☺️

Bende de oluyor bazen çok geriliyor karnım ve sanki diyorum son aylardayım🤭😀 eskisi kadar çok yemek de yiyemiyorum çünkü hemen şişkinlik veya reflü yapıyor.

Kızlar ya kilo alım durumlarınız ne ben çok mu aldım acaba? 22 hafta bugün 7 kg almışım🥲

Benim doktor çok diyor yaaa bir de tartılırken gelip kendi de bakıyor öyle bakışıyoruz rakamlarla🤣

Back
X