• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Ben banyo hariçç diğerlerini bitirdim gibi 🥰
Kızlar banyo takımı küvet havlu bakım ürünleri falan neler aldınız ben nedense alamıyorum banyoyla ilgili sanki yanlış yapıcam gibi geliyo yardımcı olur musunuz ♥️

Kızlar banyo takımı küvet havlu bakım ürünleri falan neler aldınız ben nedense alamıyorum banyoyla ilgili sanki yanlış yapıcam gibi geliyo yardımcı olur musunuz ♥️
Canım annemler almış bana şu katlanır küvet setinden kardeşimde e bebekten havlu bornoz falan almış ben beğendim açıkcası. Bebek bakım ürünleri hâlâ almadım bende. Bez markasında çok kararsızım hangisi bebeğimin cildine uyar ilk hangisi ile başlasam diye kararsızım?

Canım annemler almış bana şu katlanır küvet setinden kardeşimde e bebekten havlu bornoz falan almış ben beğendim açıkcası. Bebek bakım ürünleri hâlâ almadım bende. Bez markasında çok kararsızım hangisi bebeğimin cildine uyar ilk hangisi ile başlasam diye kararsızım?
Bez ben prima aldım yenidoğanda sonra değiştirir miyim bilmiyorum
Ama diğer markalarda alerjiden korktum 2 paket ilk aşamada aldım sonrası sonra 🥰
Sanırım bende katlanan fileli olanlardan alıcam
Bebek bakımda da mustela öneriyor çoğu anne bende mustela tercih edicem sanırım 🥰

Bez ben prima aldım yenidoğanda sonra değiştirir miyim bilmiyorum
Ama diğer markalarda alerjiden korktum 2 paket ilk aşamada aldım sonrası sonra 🥰
Sanırım bende katlanan fileli olanlardan alıcam
Bebek bakımda da mustela öneriyor çoğu anne bende mustela tercih edicem sanırım 🥰
Canım iyi yapmışsın benim ilk oğlumda prima dışındakiler alerji yapıyordu katlanan fileli aldım çok güzel canım bebek bakım ürününü almadım daha bakalım evet mustela genel olarak iyidir

Ben hem küvet aldım hem bundan aldım küvetin içinede konup yatırılabiliyor. Yüzde yüz bambu bebek lifi aldım. Mustelanın setini aldım havlu olarakta dayım Pierre Cardin bornoz havlu almış ama herkes diyor ki ilk 2 3 ay için yüzde yüz bambu havlu alman lazım bir tanede ondan alıp bitiricem banyo alış verişini

Eklentiler

• IMG_3441.webp
    IMG_3441.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 3
Hanımlar merhaba Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 ben tüp bebek sürecine yeni başladım ve yarın yumurta toplama işlemim var bana tecrübelerinizi anlatır mısınız biraz korkuyorum da 🥹🥹

Hanımlar merhaba Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 ben tüp bebek sürecine yeni başladım ve yarın yumurta toplama işlemim var bana tecrübelerinizi anlatır mısınız biraz korkuyorum da 🥹🥹
Hayırlı olsun güzel yumurtalar ve sonrası altın embriyolarınız olsun inşallah 😍🤲 korkulacak bi şey yok ki uyuyorsun kısa süre uyandığında toplanmış oluyor 🤗

Hiç bir şey olmuyor canım. İlk defa anestezi tarzı şey almama rağmen hiçbir şey hissetmiyor insan . Kolaylıkla geçsin inşallah😊

Hoş buldum canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. Ben diyabet hastasıyım önceden beri doktor 37. Haftada alırız dedi. Normalde Nisan başı gibiydi ama bakalım artık😊😊
Yaa sağlıkla gelsin de sağlıkla kucağımıza alalım da önemli olan bu inşallah 🤲😍 ben 24+2deyim

Sürecin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel mutlu haberler alırsın . Hiç korkma hepimiz aynı süreçlerden geçtik 🙏🏻💙

Back
X