2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Çok güzel ismide çok sağlıkla gelsin Ikra.
Çok güzel çok kibar olmuş kuzuum eline sağlık
Benim Bahar’ım olacak Allah izin verirse
ya Bahar çok güzel bir isim hiç bitmeyen bir baharın var artık. Ben de Mehmet Deniz koydum Allah’ın izniyle. Erkekte olsa kızda olsa Deniz olacaktı benim gençlık hayalim. Mehmet babasının ve onun babasının adı.

Ah Deniz ismine bayılırım bende ama ablamın ismi olduğundan koymadım
Sağlıkla gelsinler inşallahhh

Kendin mi yaptın çok güzel olmuş , biz isme karar vermedik aklımda bir kaç isim var oğluma da uygun olsun diyorum ama bakalım
Teşekkür ederim canım kendimce yapmaya çalıştım. Sağlıkla gelsin oğluşun
Mehmet deniz sağlıkla gelsin canım çok güzel isim.

Devlet hastanesinde de doğum olunca böyle süs e izin veriyorlar mı ki canım. Çok güzel olmuş eline sağlık

Ben varım ama ismi belli bizim bebişin Mustafa Ali olacak inşallah. Ama erkek ismi çeşiti az gerçekten . Ya Alpaslan ya Göktuğ ya deniz. Çeşit göremiyorum bende
Biz de Kaan koyarız heralde Göktürk diyor yanına eşim de bana çok uzun olur geliyor bizim akrabalarda göktuğ var o yüzden onu eledim

Biz de Kaan koyarız heralde Göktürk diyor yanına eşim de bana çok uzun olur geliyor bizim akrabalarda göktuğ var o yüzden onu eledim
Benim oğlumun ismi Süleyman , erkek olsaydı Alparslan koyacaktım, kız olunca selen olsun dedim ama bilemedim anlamı da varlık müjde emin olmamakla selen diye düşünüyorum. Kaan da güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…