- 16 Ekim 2024
- 2.025
- 1.306
- 53
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Senin de erkekti dimi bana da söyle bulunca Kaan diyorum ama bilmiyorum tamKendin mi yaptın çok güzel olmuş , biz isme karar vermedik aklımda bir kaç isim var oğluma da uygun olsun diyorum ama bakalım
Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin canımBana da dua eder misiniz kızlar, çok istiyorum bende güzel haberi almayı, 2 senedir uğraşıyoruz ve pkos var artık tüp bebeğe başvurduk
Amin teşekkür ederimAllah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin canım
Yok canım benim kız, ama yinede kararsizim benSenin de erkekti dimi bana da söyle bulunca Kaan diyorum ama bilmiyorum tam
Çok güzel ismide çok sağlıkla gelsin Ikra.Hanımlar benim herşeyim tamammış gibibenim kızçeye kapı süsü yaptım isim yapıştırıcam sadece, onlar henüz gelmedi nasıl biraz övün beni Bu arada benim kıza (İKRA) ismini koyduk, sizler isim koydunuz mu minnoşlara?
ya Bahar çok güzel bir isim hiç bitmeyen bir baharın var artık. Ben de Mehmet Deniz koydum Allah’ın izniyle. Erkekte olsa kızda olsa Deniz olacaktı benim gençlık hayalim. Mehmet babasının ve onun babasının adı.Çok güzel çok kibar olmuş kuzuum eline sağlık
Benim Bahar’ım olacak Allah izin verirse
Ah Deniz ismine bayılırım bende ama ablamın ismi olduğundan koymadımÇok güzel ismide çok sağlıkla gelsin Ikra.
ya Bahar çok güzel bir isim hiç bitmeyen bir baharın var artık. Ben de Mehmet Deniz koydum Allah’ın izniyle. Erkekte olsa kızda olsa Deniz olacaktı benim gençlık hayalim. Mehmet babasının ve onun babasının adı.
amiiinnnnİnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız
Teşekkür ederim canım kendimce yapmaya çalıştım.Kendin mi yaptın çok güzel olmuş , biz isme karar vermedik aklımda bir kaç isim var oğluma da uygun olsun diyorum ama bakalım
Mehmet deniz sağlıkla gelsin canım çok güzel isim.Çok güzel ismide çok sağlıkla gelsin Ikra.
ya Bahar çok güzel bir isim hiç bitmeyen bir baharın var artık. Ben de Mehmet Deniz koydum Allah’ın izniyle. Erkekte olsa kızda olsa Deniz olacaktı benim gençlık hayalim. Mehmet babasının ve onun babasının adı.
Erkek annesi var mıydı bana fikir versinYok canım benim kız, ama yinede kararsizim ben
Ben varım ama ismi belli bizim bebişinErkek annesi var mıydı bana fikir versinkız ismi çok
Devlet hastanesinde de doğum olunca böyle süs e izin veriyorlar mı ki canım. Çok güzel olmuş eline sağlıkHanımlar benim herşeyim tamammış gibibenim kızçeye kapı süsü yaptım isim yapıştırıcam sadece, onlar henüz gelmedi nasıl biraz övün beni Bu arada benim kıza (İKRA) ismini koyduk, sizler isim koydunuz mu minnoşlara?
Biz de Kaan koyarız heralde Göktürk diyor yanına eşim de bana çok uzun olur geliyor bizim akrabalarda göktuğ var o yüzden onu eledimBen varım ama ismi belli bizim bebişinMustafa Ali olacak inşallah. Ama erkek ismi çeşiti az gerçekten . Ya Alpaslan ya Göktuğ ya deniz. Çeşit göremiyorum bende
Benim oğlumun ismi Süleyman , erkek olsaydı Alparslan koyacaktım, kız olunca selen olsun dedim ama bilemedim anlamı da varlık müjde emin olmamakla selen diye düşünüyorum. Kaan da güzel benceBiz de Kaan koyarız heralde Göktürk diyor yanına eşim de bana çok uzun olur geliyor bizim akrabalarda göktuğ var o yüzden onu eledim
Valla canım bilmiyorum ki izin verirler mi hiç duymadık etrafımdaDevlet hastanesinde de doğum olunca böyle süs e izin veriyorlar mı ki canım. Çok güzel olmuş eline sağlık
İki isimde çok güzel canım.Biz de Kaan koyarız heralde Göktürk diyor yanına eşim de bana çok uzun olur geliyor bizim akrabalarda göktuğ var o yüzden onu eledim
İki isimde çok güzel canım.bizde eğer erkek olsaydı Çınar düşünüyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?