- 16 Ekim 2024
- 2.025
- 1.305
- 53
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Arada kana baktırmak lazım canım ben geçen gün aşıya gittiğimde baktırdım mahvolmuş DemirKızlar bide ben deli gibi buz yiyorum
internetten baktım demir eksikliği diyor yarın sağlık ocağına gidip bi test vericem
Ama nasıl güzel geliyo önce buzlu suyumu içip sonra çatır çatır buz yiyorum
Ben de yara olursa gümüş kapak alırım ama şimdiden almayı düşünmüyorum duruma göre bakıcam bir arkadaşım söyledi bugün gümüş kapak iyileştiriyormuşCanlarım lansinoh ilk doğumdan tecrübemle ilk aldığım şeylerden biri oldu söyleyimAyrıca silikon kapak almıştım ama hiç kullanmadım kullananlardan da meme ucuna geçişte sorun yaşadıklarını duydum. Gümüş kapaksa yara durumunda hızlıca iyileşme sağlıyor başka şeyler yerini o kadar başarılı tutmuyor inanın eğer sorun olursa o acı da başka hiçbir şeye benzemiyor o yüzden parasını hakeden bir ürün derim şahsen
Çokk haklısın yarın sabah ilk işArada kana baktırmak lazım canım ben geçen gün aşıya gittiğimde baktırdım mahvolmuş Demirgünde ikiye çıkardık Demir ilacını
Ayy kullanmadıysan seni korkutmak istemem ama çok düşmüştür canım ben günde bir kullandığım halde ferritin 4e düşmüştü günde bir Türk kahvesi içiyordum onu filan bıraktım kabızlık yapmıyor bende tahinle pekmeze limon sıkıp içiyorum bir yemek kaşığı ilacı bir bardak suyla içtikten sonra ferro sanol ilacımın adıÇokk haklısın yarın sabah ilk iş
Ben bide hiç demir ilacı kullanmadım inşallah ihtiyacım olmaz kabızlık yapıyomuş ilacı istemiyorum o yüzden
Aklımda olsun canımm çok sağolAyy kullanmadıysan seni korkutmak istemem ama çok düşmüştür canım ben günde bir kullandığım halde ferritin 4e düşmüştü günde bir Türk kahvesi içiyordum onu filan bıraktım kabızlık yapmıyor bende tahinle pekmeze limon sıkıp içiyorum bir yemek kaşığı ilacı bir bardak suyla içtikten sonra ferro sanol ilacımın adı
Ben tekli elektrikli lansinoh aldım, bi tane de lansinohun vakumlu bişeyini gördüm onu aldım, emzirirken bazen emzirmediğin taraftan da süt geliyor boşa gitmesin o gelen diye dedim bunu kullanırım belkiHangi marka aldın
Kız Allah iyiliğini versin. Hasta olursun bide havalar buz gibi zatenKızlar bide ben deli gibi buz yiyorum
internetten baktım demir eksikliği diyor yarın sağlık ocağına gidip bi test vericem
Ama nasıl güzel geliyo önce buzlu suyumu içip sonra çatır çatır buz yiyorum
Ben de soracaktım canım yarın gidcm ben 25hafta oluyor tamKızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız bir de aç mı gittiniz o gün?
Canım haber geldi doktorumdan, 12 den itibaren birşey yeme sabah yapılacak 8.30 gibi, benim de 24+1 olacak test günüBen de soracaktım canım yarın gidcm ben 25hafta oluyor tam
öyle güzel ki kütür kütürKız Allah iyiliğini versin. Hasta olursun bide havalar buz gibi zaten
Kuzu yemeden gidiyosun sabah sana bir şişe baldan tatlı içecek vereceklerCanım haber geldi doktorumdan, 12 den itibaren birşey yeme sabah yapılacak 8.30 gibi, benim de 24+1 olacak test günü
Ay hadi İnşallah çıkmaz korkuyorum ben biraz ya çıkar diyeKuzu yemeden gidiyosun sabah sana bir şişe baldan tatlı içecek verecekler
İnşallahhh hiç bişey çıkmazz
Korkma bende çok korkarak gittim Allahın izniyle bişey çıkmıcakAy hadi İnşallah çıkmaz korkuyorum ben biraz ya çıkar diye
Ben de 09.10a randevu aldım burdan devlete burda yaptırayım haftasonu kendi doktoruma giderimCanım haber geldi doktorumdan, 12 den itibaren birşey yeme sabah yapılacak 8.30 gibi, benim de 24+1 olacak test günü
Allah kolaylık versin şifa versin canım tabi öyle muhakkakKorkmayın kızlar ben 8 yıldır şeker hastasıym sadece isteğinizi yiyemiyoruz o kadar. Kontrol olunca korkulacak bir şey olmuyor
Amin canım .teşekkür ederim.Allah kolaylık versin şifa versin canım tabi öyle muhakkak
Allah mutlu haberlerle karşılaştırsın öncelikleHerkese merhaba kızlar, tüp bebek tedavisi öncesinde nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz bende sürece başlıcam bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?