Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar folik asit kaç mg kullanıyorsunuz benimki 0.4 tü ama eşim eczaneden 5mg lık almış bu daha iyi diye. internette bu oranın fazla olduğunu okudum. doktora da soracağım bir ideal mg oranı vermemişti
Adi ne acaba. Bi folikasit vardı 4 e bölünüp içiliyordu o mu acaba

Tuzlu gargara yap gün içinde 4-5 kez.

Kızlar selamlar herkese birkaç farklı konunun altına yazdım ama. Beta hcg değerlerim 6900 e kadar çıktı ama yavaşladı. Dün doktora gittim 6+2 sanıyordum makine 5+5 olarak ölçtü. Vajinal ultrasonla kalp atışını gördüm ama doktor yavaş dedi tahminim 70-75 civarı atim. Böyle bir şey yaşayan sonradan düzelen var mı?

kızlar folik asit kaç mg kullanıyorsunuz benimki 0.4 tü ama eşim eczaneden 5mg lık almış bu daha iyi diye. internette bu oranın fazla olduğunu okudum. doktora da soracağım bir ideal mg oranı vermemişti
Benimki 400mikrogram yeterli, fazlasının faydası yok; hatta fazlasını istemiyoruz demişti. Doktorunuza danışma şansınız varsa danışmadan kullanmayın isterseniz

Her iki gebeliğimde de kullandım bunda da kullanıyorum üst baldirinizin içi var ya ,baldirlarin birbirine sürtundugu kısımlar oralar en rahat yapılan yerler oralara yapabilirsiniz
Öyle mi. Ben sadece dış kısma yapılır sanıyordum. İçe de oluyor muymuş

Ben bu tarz bi durum yaşadım fakat kanamam vardı ilk gebeliğimde (tüp bebek) kalp atışı yavaşlamıştı sonrasında kürtaj olmak zorunda kaldım .Ama süreç herkese göre farklı gelişiyor dinlen kendini yorma zaten sağlıklı bir embriyo ise durum toparlanır .

Merhaba kızlar. Son 3-4 gündür çocuklar hasta. Birkaç defa hastaneye götürmek zorunda kaldım. Uzun yolda araba kullandım. En sonunda migren tuttu. Parol işe yaramıyor. Mide bulantılarım da arttı. Yataktan çıkamaz oldum. Çözümü olan var mı? Çocuklarla ilgilenemiyorum çok üzülüyorum artık

Merhaba,
Sizlere bir şey danışacağım.
Sat 20 Ağustos uygulamalara göre 6+3 hamileyim.
Geçen hafta kese, dün de bebek göründü ama minicik. Kalp atışı için erken dediler.
Bir de 2 gündür ara ara kanamalarım oldu. Çok korkuyorum kanamadan.

Kızlar özel hastaneler çok pahalı. Benim gittiğim doktor da özelde. Sigorta yaptırsam diyorum nasıl olur? Tamamlayıcı sağlık sigortası sizce mantıklı mı? Hamileyken yapılır mı bilmiyorum ama.
Hamileyken yaptıramazsınız malesef kabul etmiyorlar. Yaptırınca bile 1 sene bekleme süresi istiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…