Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun size 26 haftalık kaybettiğiniz bebeğin gelişimi.nasildi bir sebep söylediler mi ,

Kaç çocuğunuz var acaba benim de 2 tane bu sürpriz oldu ve çok.cok yoruluyorum bende hakim takatim kalmıyor çamaşır bulaşık yemek topla yıla kaldır okula al götür getirnise yot gel banyo şu bu derken belim kiriliyor

Ben ilk çocuğumda kullandım 12 hafta göbekten ve kolun arkaya doğru olan yumuşak yerinden ama en az acıtan bende göbek oldu

Benim ikizlerim var 1.5 yaşındalar. Ben de sürpriz bir şekilde gebe kaldım. 9. Haftaya kadar idare ediyordum ama bugün yataktan çıkamadım. Kusmaktan bitkin düştüm. Bütün işleri annem ve eşim yapıyor. Tek başına bakmak mümkün değil

Bacağını enine ve boyuna gözünle üç e böl ortada kalan dış yan kısma yapabilirsin.gecmis olsun

Ben 6+5 oldum bugün
Bu akşam rahimde ağrı başladı belimde ağrıyor, kanama olacak diye çok korkuyorum. Böyle olması normal mi
Aşırı korkuyorum şuan.sanki adet söküldü sökülecek öyle bi baskı ağrı patlayacak gibi rahimde dolgunluk.

Ben kullanıyorum ama hep göbekten yaptım.Dün muayenem vardı keşke doktora sorsaydım.göbeğimde yer kalmadı
Bacaktan koldan hiç denemedim

Kimileri gebeliği böyle geçiriyor. Kullandığınız ilaçlardan ya da rahim büyümesinden olabilir. Siz mümkünse dinlenmeye çalışın. İkiz taşıyorsunuz sonuçta. Çok mu yordunuz kendinizi?

Kanama bende de var bu gün 7. Gün progestan iğne kullanıyorum aynı zamanda fitil olarakta kullanıyorum doktoruna danış inşallah sıkıntısız kucağına almak nasip olur kanamalar gerçekten korkulu rüya

Kimileri gebeliği böyle geçiriyor. Kullandığınız ilaçlardan ya da rahim büyümesinden olabilir. Siz mümkünse dinlenmeye çalışın. İkiz taşıyorsunuz sonuçta. Çok mu yordunuz kendinizi?
Dün biraz yoruldum galiba.hastane çıkışı iyiyim diye dolaştık ama eve gelince çok yorulduğumu anlamıştım.bugün de aşırı ağrım var
İnşallah birsey olmaz

Selamm artık aranızda bende varım

Dün biraz yoruldum galiba.hastane çıkışı iyiyim diye dolaştık ama eve gelince çok yorulduğumu anlamıştım.bugün de aşırı ağrım var
İnşallah birsey olmaz
Bir günümüz bir günümüzü tutmuyor, ben de bugün mide bulantısı ve halsizlikten mahvoldum. Belirttiğiniz ağrılar da normal, doktorum bana çok şiddetli dayanamayacak derecede ağrı ve kırmızı kanama olursa acil durum olduğunu ve onu aramam gerektiğini söyledi. Regl benzeri ağrıysa sorun yok korkmayın bende de vardı, şu an kayboldu. Gelip gidiyor.

Evet ay,gerçekten öyle bi bakıyorum çok iyiyim bi bakıyorum mide bulantısı artı rahimde ağrı.sağ salim kucağımıza alsaydık.teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…