Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Fetal DNA için yukarıda yazmıştım canım intergen firmasında 11.500'e anlaştım ben bakılabilecek tüm genetik hastalıklara bakılıyor doktorum gerek görse fetal DNA yerine taşıyıcılık testi önerirdi zaten fetal DNA çok daha kapsamlı bir test 120-150 tane genetik veya yapısal hastalığa bakılıyor

Merhaba medical parktan memnun muydunuz? Hangi doktora gittiniz ? Bende doktor araştırıyorumds

Benim de sivilcelerim çıktı, doktora da gittim. 12. Haftaya kadar hiçbir ilaç veremiyorlar; 12. Hafta dolduktan sonra gidebilirsiniz o zaman öneriyorlarmış

Arkadaslar ben daha 6.haftadayim ama catlak olmasin diye neler surdunuz kullandiniz birde yuzumu temizlemek icin bir jel ve gunes kremi arastriyorum sizlerin doktora sorupta kullandiginiz urunler var mi
Çatlak için 4-5. Aydan sonra kullanılıyormuş.
Ben dermatolog ile görüştüm yüzüm için bioderma sensibio temizleyici kullanıyordum ona devam edebileceğimi söyledi. Nemlendirici olarak cerave önerdi. Güneş kremi olarak da mineral filtreli olmalıymış. Bioderma nude mineral filtreli güneş kremi önerdi ama o benim egzamalarımı tetikledi maalesef, aldım ama kullanamadım keşke yakın oturuyor olsanız da versem denemeniz için, pahalı da bir krem; bir kere kullandım kaldı.

Kayserideyim ben siz nerdesiniz ki bilgi icin tesekkurler

Merhaba ikiz gebemisiniz acaba kaç haftalıklar bende biri 7+1 kalp atışını net duyduk karından diğer bebiş 6+3 kalp atışını göremedi henüzz
Merhaba evet.7 haftalık olduk.6+4 te ikisinide duyduk.Ama bizim ki tüp bebek
O yüzden aynı gün ikisini duymuş olabiliriz.Sizin normal gebelikse geç döllenme vs geç duyulabilir

Benim de sivilcelerim çıktı, doktora da gittim. 12. Haftaya kadar hiçbir ilaç veremiyorlar; 12. Hafta dolduktan sonra gidebilirsiniz o zaman öneriyorlarmış
Ya bir de şeffaf akıntı oldum ben çok yani şu 2 3 gündür akıntım baya arttı çamaşırımı ıslatıyor baya sizde de var mı böyle bir şey

Ya bir de şeffaf akıntı oldum ben çok yani şu 2 3 gündür akıntım baya arttı çamaşırımı ıslatıyor baya sizde de var mı böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…